.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
.
Η μετατροπή έχει γίνει πάμπολες φορές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχουν και έτοιμοι αποστάτες από διάφορες aftermarket εταιρίες με δίσκους/δαγκάνες που χρησιμοποιούνται όταν βάζεις oversize δίσκους
.
Σωστό αυτό που λές, εν μέρει όμως.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε Τάσο.... σωστή ροπή πάνω σε ροδέλες;![]()
Κανονικά, ορίζεται από τις προδιαγραφές του εξαρτήματος αν η δεδομένη ροπή μετρείται με ροδέλες ή όχι.
Είναι σαφές ότι η ροδέλα αλλάζει τις τιμές, όταν βρίσκεται κάτω από το κεφάλι στο σημείο τριβής.
Αν το υλικό που κατασκέυασε τα αποστατάκια είναι μη παραμορφώσιμο, έχει ικανή επιφάνεια επαφής και σωστή ανοχή η εσωτερική του οπή από το στέλεχος (και όχι από το σπείρωμα) της βίδας, μάλλον θα είναι εντάξει.
Μια δοκιμή θα μας πείσει, και εδώ είναι που θα έλεγα, τα της δοκιμής να τα αφήσουμε στον ίδιον... :rotflmao:
Τάσο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
......
Αν το υλικό που κατασκέυασε τα αποστατάκια είναι μη παραμορφώσιμο, έχει ικανή επιφάνεια επαφής και σωστή ανοχή η εσωτερική του οπή από το στέλεχος (και όχι από το σπείρωμα) της βίδας, μάλλον θα είναι εντάξει.
3 αν για 1 ίσως....![]()
![]()
![]()
αποστατες βαζεις για να κατσει το τακακι στον δισκο σωστα γιατι οι δισκοι απο το χοντα ειναι
πιο μικροι. αποστατες βγαζει και η ιδια η χοντα αλλα γιατι να τους χρυσοπληρωσεις αφου μπορεις να πας σε ενα μηχανουργειο και να φτιαξεις πολυ φτηνα.
μετρας την τρυπα για την βιδα, την διαμετρο στο σημειο που θα πατησει ο αποστατης και το παχος του.
η φωτογραφια δεν ειναι απο το δικο μου μηχανακι απλως την εβαλα για να καταλαβεται περιπου πως ειναι... λογικα δεν υπαρχει προβλημα με ροδελες....???
ολη την δουλεια την εκανα μονος μου και δεν μου πηρε πανω απο 1 ωρα μαζι με εξαερωση κτλπ.
η διαφορα ειναι μεγαλη και φαινεται αμεσως απο την πρωτη στιγμη...εχει αμεσο δαγκωμα και πολυ πιο δυνατο. αυτο ομως που θελω να δω ειναι την διαρκεια του στην πιστα μετα απο εντονη χρηση.
φυσικα εχω και σωληνακια υψηλης που και αυτα προσθετουν κατι σε ολη την αισθηση....
προσοχη ομως, αυτο το εκανα και το ξερω σιγουρα οτι δουλευει για kawasaki zx10r 1η και 2η γενια, δεν γνωριζω για αλλες μηχανες αν θα δουλεψει και πως!!
![]()
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Και εφαρμόζουν έτσι
ετσι εφαρμοζουν σε χοντα, το χειλος που υπαρχει στην φωτογραφια δεν χρειαζεται για το δικο μου.
ενα απλο αποστατη flat.
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Έχει γίνει πολλές φορές και δουλεύει σε ΟΛΕΣ της μηχανές
.