τελικα το πηγα στον μηχανικο μου και μου ειπε να το χαμιλωσω λιγακι μπροστα και να μου αλαξει τα μπροστα ελατηρια και τα λαδια στις μπουκαλες.![]()
τελικα το πηγα στον μηχανικο μου και μου ειπε να το χαμιλωσω λιγακι μπροστα και να μου αλαξει τα μπροστα ελατηρια και τα λαδια στις μπουκαλες.![]()
Rock hard ride free
επιβάλλεται και η γέφυρα στα καλάμια . Βάλε μια tarozzi τα καλάμια θα στέκονται πιο σωστά .
Το ιδιο προβλημα ειχε και ενας φιλος με ενα ινοβα.
Μετα τα 140 ψαλιδιζε αρκετα, και ακομη δεν εχει βρει τι φταίει...!
Να του πεις να κατεβάζει μια ταχύτητα κάτω να "δένει" το μηχανάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από TR00PER
Μετα τα 140 ψαλιδιζε αρκετα, και ακομη δεν εχει βρει τι φταίει...!![]()
Άντε με το χρέπι...Αρχικά δημιουργήθηκε από TR00PER
Μετα τα 140 ψαλιδιζε αρκετα, και ακομη δεν εχει βρει τι φταίει...!
Πες του να πάρει ένα Crypton να πάει με 140 χαλαρά...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Με 3η κατεβαινε συγγρου με 140 και κοσκινιζε....
4η χτυπαει 160 αλλα κουναει πολυ και παρολο που εβαλε γεφυρα και ταινια δεν βελτιωθηκε ιδιαιτερα...
Oι ταλαντώσεις του φτερού στα ΧΤ δημιουργούν τέτοια φαινόμενα σε αυτές τις ταχύτητες. Ένα χαμηλό φτερό ή μια μεταλλική ενίσχυση ίσως δώσει λύση...Εγώ παλιά είχα δει βελτίωση...
Άλλες πιθανές αιτίες είναι τα λάστιχα, η ύπαρξη μπαγκαζιέρας, ακτινολόγηση-ζυγοστάθμιση ζαντών (μια ελαφριά "αρπαγμένη" ζάντα είναι πολύ συχνό θέμα στους κωλόδρομους που κυκλοφορούμε), και τζόγοι σε ρουλεμάν τροχού, λαιμού και ψαλιδιού...Έλενξέ τα ένα προς ένα...
Αν έχει γίνει μετατροπή σε μοτάρντ δεν αποκλείεται η πολύ αλλαγμένη γεωμετρία του μπροστινού να είναι υπεύθυνη για τις νευρικότητες...
Από εκεί και πέρα το ΧΤ600 έτσι κι αλλιώς δεν αισθάνεται και πολύ καλά σε αυτές τις ταχύτητες που πλησιάζουν την τελική του...Ειδικά αν ο αέρας είναι αρκετός μια νευρικότητα δεν την αποφεύγεις....
μπραβο ρε μαγκα!το εχεις ψαξει το θεμα πολυ καλα!!και εμενα αυτα μου περασαν απο το μυαλο,σιγα σιγα εποκλειω περιπτωσεις!!!![]()
![]()
![]()
Rock hard ride free
βρεθηκε το προβλημα που ειχε το χτ μου!!!!αλλαξα ελατηρια μπροστινου συστηματος,εκανα και ενα service στις μπουκαλες και ολα ενταξει!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: προχθες το κοντερ με δικαβαλο εδειχνε 170 και δεν κουναγε καθολου!!!!![]()
Rock hard ride free
Φαντάζομαι ότι έχεις υπ' όψιν σου ότι λόγω του μικρότερου σε διάμετρο τροχού εμπρός το κοντέρ σου πλέον είναι....τερατώδες αισιόδοξο... :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
προχθες το κοντερ με δικαβαλο εδειχνε 170 και δεν κουναγε καθολου!!!!![]()
Απλά σε προειδοποιώ για να μην ξενερώσεις άσχημα όταν πηγαίνοντας καμμιά χαλαρή βολτούλα με 110-120 στο κοντέρ σου, δείς ξαφνικά να σε προσπερνάνε τίποτα παπιά...![]()
![]()
![]()
Έχω μερικές ερωτησούλες! Πού τις εφτιαξες τις αναρτήσεις, πόσο σου κόστισε και τι μάρκα ελατήρια έβαλες?Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
βρεθηκε το προβλημα που ειχε το χτ μου!!!!αλλαξα ελατηρια μπροστινου συστηματος,εκανα και ενα service στις μπουκαλες και ολα ενταξει!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: προχθες το κοντερ με δικαβαλο εδειχνε 170 και δεν κουναγε καθολου!!!!![]()
![]()
Εισαι πολυ κακος ανθρωπος λεμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (αλλα εχεις δικηο για το κοντερ)Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Φαντάζομαι ότι έχεις υπ' όψιν σου ότι λόγω του μικρότερου σε διάμετρο τροχού εμπρός το κοντέρ σου πλέον είναι....τερατώδες αισιόδοξο... :smilea:
Απλά σε προειδοποιώ για να μην ξενερώσεις άσχημα όταν πηγαίνοντας καμμιά χαλαρή βολτούλα με 110-120 στο κοντέρ σου, δείς ξαφνικά να σε προσπερνάνε τίποτα παπιά...![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
φαντασου να τα εβγαζαν εξαταχυτα!!!ευτυχως....Αρχικά δημιουργήθηκε από TR00PER
Με 3η κατεβαινε συγγρου με 140 και κοσκινιζε....
4η χτυπαει 160 αλλα κουναει πολυ και παρολο που εβαλε γεφυρα και ταινια δεν βελτιωθηκε ιδιαιτερα...![]()
.
.
.
ιlia...μπας και ειναι ρουλεμαν λαιμου του τιμονιου??το κοιταξες?εχω ακουσει οτι αυτα ειναι τα συμπτωματα....γι'αυτο σου λεω....
το ξερω οτι κλεβει το κοντερ!!!στα 170 δηλαδη πρεπει να κλεβει 20-25 χλμ.δεν ξερω τι μαρκα ελατηρια μου εβαλε αλλα ολο το service του μπροστινου μου κοστισε συνολικα 50 euro.τωρα για ρουλεμαν δεν νομιζω γιατι τα ελενξε στο γενικο service που εκανα προσφατα!!!!
Rock hard ride free
Αν πλήρωσες συνολικά 50 ευρώ τότε δεν άλλαξες ελατήρια...Μόνο λάδια... και αν...Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
το ξερω οτι κλεβει το κοντερ!!!στα 170 δηλαδη πρεπει να κλεβει 20-25 χλμ.δεν ξερω τι μαρκα ελατηρια μου εβαλε αλλα ολο το service του μπροστινου μου κοστισε συνολικα 50 euro.τωρα για ρουλεμαν δεν νομιζω γιατι τα ελενξε στο γενικο service που εκανα προσφατα!!!!![]()