- Forum
- Μοντέλα
- KTM
- Προς ιδιοκτήτες ΚΤΜ Super Duke μοντέλων μέχρι και 2006 αλλά και των καινούργιων
-
Αντάρτικο...
μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε και τι τιμες παιζουν στα σερβις για το συγκεκριμενο μηχανακι?
θα την εκτιμησω πολυ την βοηθεια σας.
-
ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΑΓΟΡΑΣΤΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ 990 06 SD Κ ΑΚΡΙΒΟΣ Μ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΒΙΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΙΛ Κ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΙΚ ΤΙΚ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΗ ΗΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ μονο στο κλισιμο του γκαζιου........ΚΑΝΕΙ Κ ΣΚΑΣΙΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΣΒΙΣΕΙ ΣΤΑ ΙΝΤΖΕΚΣΙΟΝ.,,ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΣΕΙ
ΠΕΡΙΜΕΝΟ
-
Αντάρτικο...
καλημερα.
αν κοιταξετε στο manual της μηχανης στη ενοτητα troubleshooter ,θα δειτε να λεει το εξης...
Engine stalls while driving Fuse for fuel pump has blown Replace fuse FUEL PUMP
ειναι μια περιπτωση.μου συμβαινει και μενα αλλα σπανια σε πολυ αποτομα φρεναρισματα,αφου εχω φουλαρει μετα απο διαδρομη με καμια τριανταρια χλμ στη ρεζερβα...
-
nai ta skasimata pou kani pou mpori na ofilonte k ayto to thorivo pou kani mesa apo ti maska tik tik
-
Banned
Νομίζω οτι αυτό είναι άλη περίπτωση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
καλημερα.
αν κοιταξετε στο manual της μηχανης στη ενοτητα troubleshooter ,θα δειτε να λεει το εξης...
Engine stalls while driving Fuse for fuel pump has blown Replace fuse FUEL PUMP
ειναι μια περιπτωση.μου συμβαινει και μενα αλλα σπανια σε πολυ αποτομα φρεναρισματα,αφου εχω φουλαρει μετα απο διαδρομη με καμια τριανταρια χλμ στη ρεζερβα...
Άν καεί η ασφάλεια και σβήσει, δεν θα ξαναπάρει, όσπου να αλλαχτεί η ασφάλεια. Και το σβήσιμο θα είναι μόνιμο και δεν θα συνέλθει με γέμισμα τεπόζιτου.
-
file s yxaristo giati simbouli sou tha to koitaxo amesa...
-
gia sou re file k pali o thorivos tik tik telika akougete apo tin trompa venzinis molis evgala to plastiko gia na valo igra psigiou to akousa kathara pisteyeis oti yparxi kapoio provlima ekei ? ena kalo mastora psaxno tha mporousate na protinete kapoion aneveno athina ayton to kairo>>>>>>>>>>>>>>eimai egihsi akoma
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF