ρε το μπουλο ολοι απο την αθηνα λεμε να παρουμε λιγο αερα!!!!!!
![]()
![]()
Εγώ συμφώνησα φίλε μου στην ανάγκη της αποκέντρωσης και στην ανάγκη να ξαναγίνει η πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ όπως ήταν πριν μεγαλώσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Εγω ευτυχως δεν ειμαι κατοικος τις πρωτευουσας αλλα τις "επαρχιας" βλεπε Πατρα(μην πει κανενας Μιναρουπολη :rotflmao: )
XT_Billy δεν νομιζω πως ειναι Αντι-Αθηναικό οπως λες δεν λεει για τον κοσμο της Αθηνας τιποτα λεει για τις δοιηκησης λει για τα συμφερονται λεει για τον εγκλωβισμο και τα μικρο-μεγαλα συμφεροντα εγω τουλαχιστον αυτο διαβασα.
Οσο για αυτο "Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι μιά προσπάθεια αποκέντρωσης η οποία απαιτεί χρόνο, χρήμα, όρεξη για δουλειά και ισχυρά βύσματα"
Δεν ξερω αλλα εδω στην περιοχη μου σε μια μερα φευγουν ολοκληρα εργοστασια και οχι για την υπολοιπ Ελλαδα αλλα για ξενα Κρατοι![]()
Δεν διαφωνούμε σε κάτι.![]()
Αλλά το να χτιστεί μιά καινούργια πρωτεύουσα από την αρχή είναι λιγάκι ουτοπία, δεν νομίζεις?![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αν και Αθηναίος, μακάρι να γινόταν αυτό που αναφέρει το κείμενο. Μοιάζει να είναι πραγματικά σωτήριο και για την Αθήνα αλλά και την χώρα ολόκληρη. Αλλά που μυαλό για τέτοια....
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
εγω το προσπάθησα αλλά δεν μου έκατσε!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εγώ συμφώνησα φίλε μου στην ανάγκη της αποκέντρωσης και στην ανάγκη να ξαναγίνει η πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ όπως ήταν πριν μεγαλώσω.
Δεν διαφωνούμε σε κάτι.![]()
Αλλά το να χτιστεί μιά καινούργια πρωτεύουσα από την αρχή είναι λιγάκι ουτοπία, δεν νομίζεις?![]()
Ξερω και εγω φιλε μου ειναι?Λες οτι ειναι ουτοποια? Και η συνδεση του Ριου - Αντιριου ηταν..
Ευτυχως ομως καποιος την εμπνεστικε και παργματοποιηθηκε.
Το σημαντικοτερο ειναι το σημειο που λεει για πιθανη συραξη οτι οντως θα καταστρεφοταν η χωρα συμφωνης σε αυτο?
Και οικονομικα να το δεις τι ειναι καλυτερο να εχεις εναν δυνατο πελατη με πολλα λεφτα?
ή να εχεις πολλους με λιγοτερα?
και αν κατασταφει ο ενας?? Σε περνει μαζι του![]()
ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο οσο καλο ενδεχομενος και αν ειναι δεν αφηνουν με τιποτα να γινει κατι τετοιο..
το οτι μενω σαλονικα δεν εχει καμια σχεση αλλα οταν τα λεμε εμεις εσεις αντε γεια!!!!και δεν θελουμε να ερθει η πρωτευουσα και ολα τα δινα της επανω.....
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Αν και δεν το διάβασα όλο το κείμενο καθότι δεν λέει κάτι καινούργιο δεν το βρήκα αντιαθηναικο και επείσης συμφωνώ να γίνει αποκέντρωσή και γιατί όχι και νέα πρωτεύουσα.
ώραια τώρα που συμφώνησα επιτρέψτε μου να πω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και ότι μου φαίνεται τελείως ουτοπικό, μιλάμε για απίστευτα τεράστια μεγέθη σε ποσά για να μεταφερθούν εταιρείες σε άλλη πόλη γιατί μόνο έτσι θα άλλαζε κάτι οπότε δεν μου φαίνεται καθόλου εφικτό. αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να δωθούν οικονομικά κίνητρα ώστε να μένουν κάποιοι σε άλλες πόλεις και να μεγαλώσουν τα κονδύλια που δίνονται στις μικρές πόλεις αλλά και πάλι τα έχουνε φάει όλα δεν υπάρχει τίποτα πια (εδώ σύνταξη δεν ξέρω αν θα πάρουμε τι να λέμε) και χρωστάμε τα αντερα μας σαν ελλαδα οπότε πάμε στην 3η και μοναδική λύση που έχουν όσοι πραγματικά θέλουν και είναι διατεθιμένοι να γλιτώσουν από την τωρινή κατάσταση (θυσιάζοντας όμως φίλους και συγγενεις) πηγαίνοντας να μείνουν σε άλλη χώρα!!!!!!![]()
Ο Τρικούπης, αλλά την κάνανε Γάλλοι και κονομάνε αυτοί τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ξερω και εγω φιλε μου ειναι?Λες οτι ειναι ουτοποια? Και η συνδεση του Ριου - Αντιριου ηταν..
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Το σημαντικοτερο ειναι το σημειο που λεει για πιθανη συραξη οτι οντως θα καταστρεφοταν η χωρα συμφωνης σε αυτο?
Και οικονομικα να το δεις τι ειναι καλυτερο να εχεις εναν δυνατο πελατη με πολλα λεφτα?
και αν κατασταφει ο ενας?? Σε περνει μαζι του
Δεν είναι δύσκολο να το φανταστείς αλλά αν θες μην χρησιμοποιείς καταλήξεις ρημάτων στην καθαρεύουσα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Οποιος μαθει που θα γινει η νεα πρωτευουσα να μου το πει να παω να παρω οικοπεδακια και να τα πουλησω οταν θα εχει χτιστει η καινουργια πολη για να κονομησω!!!![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
δεν διαβασα ολο το κειμενο..
η ιδεα ακουγεται λιγο γελοια αλλα ειναι καλη..
υπαρχουν ομως πολλα τεχνικα προβληματα, (υπουργεια υπηρεσιες, πρεσβειες κλπ κλ)
βεβαια θα γλιτωσουμε απο το "Ακινητοποιημενη η πρωτευουσα για τριτη βδομαδα απο τις πορειες"
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Τζιμ, το να βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι δεν είναι ότι συνετότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
και αν κατασταφει ο ενας?? Σε περνει μαζι του![]()
Συνετό είναι το διαίρει και βασίλευε.
Το οποίο στην περίπτωση της Ελλάδας, παίξαμε και χάσαμε.
Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να διαφωνεί στην αποκέντρωση και την ενίσχυση της ζωής στην επαρχία. Και είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχαν υποδομές για δουλειά και ανάπτυξη, πάρα πολύς κόσμος θα έφευγε από την Αθήνα, ο ίδιος κόσμος που παραμένει εδώ λόγω εργασίας και μόνο...
Από τη στιγμή όμως που είναι έτσι τα πράγματα, τι σου εγγυάται ότι η δημιουργία (το κτίσιμο) μιάς νέας πρωτεύουσας θα δυναμώσει την οικονομία και τις συνθήκες διαβίωσης των διαφόρων πόλεων?
Αν γίνει πάλι ότι έγινε στην Αθήνα? Δηλαδή να φεύγουν ΠΑΛΙ άνθρωποι από τις μικρότερες πόλεις, αλλά να μην πάνε Αθήνα, να πάνε στη νέα πρωτεύουσα για δουλειά?
Να μοιραστούν τα υπουργεία και όλες οι κυβερνητικές υπηρεσίες σε διάφορες πόλεις και να δημιουργηθούν προυποθέσεις για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην επαρχία.
Αυτό ίσως να είναι εφικτό, και να φέρει τη διαφορά.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Τζιμ, το να βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι δεν είναι ότι συνετότερο.
Συνετό είναι το διαίρει και βασίλευε.
Το οποίο στην περίπτωση της Ελλάδας, παίξαμε και χάσαμε.
Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να διαφωνεί στην αποκέντρωση και την ενίσχυση της ζωής στην επαρχία. Και είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχαν υποδομές για δουλειά και ανάπτυξη, πάρα πολύς κόσμος θα έφευγε από την Αθήνα, ο ίδιος κόσμος που παραμένει εδώ λόγω εργασίας και μόνο...
Από τη στιγμή όμως που είναι έτσι τα πράγματα, τι σου εγγυάται ότι η δημιουργία (το κτίσιμο) μιάς νέας πρωτεύουσας θα δυναμώσει την οικονομία και τις συνθήκες διαβίωσης των διαφόρων πόλεων?
Αν γίνει πάλι ότι έγινε στην Αθήνα? Δηλαδή να φεύγουν ΠΑΛΙ άνθρωποι από τις μικρότερες πόλεις, αλλά να μην πάνε Αθήνα, να πάνε στη νέα πρωτεύουσα για δουλειά?
Να μοιραστούν τα υπουργεία και όλες οι κυβερνητικές υπηρεσίες σε διάφορες πόλεις και να δημιουργηθούν προυποθέσεις για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην επαρχία.
Αυτό ίσως να είναι εφικτό, και να φέρει τη διαφορά.
Akatanomastε ηλιθιες ιδεεςδεν υπαρχουν υπαρχουν πραγματοποιησημες και μη.Αν δεν διαβασες το κειμενο οπως ειπες σε παραδεχομαι που καταφερες να βγαλεις συμπερασμα
![]()
XT_Billy Μου αρεσει που μπηκες σε σκεψη γιατι ετσι ισως κατι γινει διαβασες ομως εκεινο το κομματακι του κειμενου που λει οτι ο υπουργος ειπε να παρουν το υπουργειο βαμβακος απο την Αθηνα και να παει στην Λαρισα που τελικα εκει του πρεπει και το αρνηθηκαν...γιατι αραγε?
![]()
Πριν κάνουμε κάτι με την πρωτεύουσα, ας κάνουμε κάτι με την γραμματική και το συντακτικό μας γιατί, τι να την κάνεις την καινουργια πρωτεύουσα αν οι κάτοικοί της δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους;Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
....
XT_Billy Μου αρεσει που μπηκες σε σκεψη γιατι ετσι ισως κατι γινει διαβασες ομως εκεινο το κομματακι του κειμενου που λει οτι ο υπουργος ειπε να παρουν το υπουργειο βαμβακος απο την Αθηνα και να παει στην Λαρισα που τελικα εκει του πρεπει και το αρνηθηκαν...γιατι αραγε?
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τζίμμυ, αυτά που σου γράφω δεν τα σκέφτηκα τώρα. Έχουν συζητηθεί πολλές φορές με φίλους από όλη την Ελλάδα. Και πάντα καταλήγουμε στις "λύσεις" που αναφέρθηκαν παραπάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
![]()
Το να πιάσουμε και να αναλύσουμε ένα τέτοιο θέμα, εν ώρα εργασίας, από το πληκτρολόγιο, στο MOTO.GR, δεν νομίζω ότι είναι...![]()
![]()
Τέσπα,![]()
![]()
XR
XTR
XJR
εχεις δικιο sniper ηρθα αδιαβαστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πριν κάνουμε κάτι με την πρωτεύουσα, ας κάνουμε κάτι με την γραμματική και το συντακτικό μας γιατί, τι να την κάνεις την καινουργια πρωτεύουσα αν οι κάτοικοί της δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους;![]()
![]()
XT_Billy σωστο κερναω και εγω μπυρα και τα λεμε![]()