![]()
oxi λαρισα ρε μαγκες εγω το στρωνω το transalp και θα με βρουν επανω στο τιμονι μεχρι να φτασω...![]()
![]()
oxi λαρισα ρε μαγκες εγω το στρωνω το transalp και θα με βρουν επανω στο τιμονι μεχρι να φτασω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
![]()
den einai kai makria!
miamish wra tha kaneis(entelos xalara)!
Θες να πεις κάτι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ελα θα στο δωσω να οδηγας εσυ τωρα που εχεις διπλωμα!! Θα εξομολογηθώ πρώτα.
Δεν ξέρεις τι χειρούργος είμαι στο τιμόνι μάλλον!
Δεν φαντάζεσαι επιδεξιότητα!
για καλό και για κακό δεν τον φέρνεις μαζί τον παπά να είναι σε ετοιμότητα;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
τι θα γινει με αυτον τον καφε που λεγαμε???μπορει η λαρισα να ειναι 1 -1.30 ωρα ομως στις στροφες που μου ειπαν να το στρωνω εως 4500 εχει 80-100 χλμ πολυ πικρα λεμε...γιαυτο ειπα πως να κατεβω γιατι οντως θα με βρουν στο τιμονι...
ela bre siokata pws kaneis etsi file?les kai 8a se pane gia kremasma.mporeite na anevetai apo katerina pros ellasona kai na r8ete mesw olympou larisa pou einai kai teleia diadromh.an ginei ayto isws er8w kai egw mexri katerinh gia na anevoume mazi.isws vevaiato weekend na eimai kai egw salonika opote mporei na katevoume kai mazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
Άμα εσείς βρεθείτε...., εμένα να με χέσ....... !!!!!
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Σωστός.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
Άμα εσείς βρεθείτε...., εμένα να με χέσ....... !!!!!
![]()
![]()
Εδώ δεν βρίσκω εγώ τον Oldman που είμαστε πεντακόσια μέτρα απόσταση........................,
Μπαμπά, μην πέφτεις........
κρεμασμα?που το καταλαβες?οχι ρε γ@@@@το δεν επρεπε να το πεις αυτο!!!!!!!!!! 7 ΜΑΙΟΥ παντρευομαι ...............ξεχασα να σας το πω... το ειπα?Ε σας το λεω τωρα 7 ΜΑΙΟΥ........Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpboy
ela bre siokata pws kaneis etsi file?les kai 8a se pane gia kremasma.mporeite na anevetai apo katerina pros ellasona kai na r8ete mesw olympou larisa pou einai kai teleia diadromh.an ginei ayto isws er8w kai egw mexri katerinh gia na anevoume mazi.isws vevaiato weekend na eimai kai egw salonika opote mporei na katevoume kai mazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ante h wra h kalh file.tyxeroulhhhhhhhhΑρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
κρεμασμα?που το καταλαβες?οχι ρε γ@@@@το δεν επρεπε να το πεις αυτο!!!!!!!!!! 7 ΜΑΙΟΥ παντρευομαι ...............ξεχασα να σας το πω... το ειπα?Ε σας το λεω τωρα 7 ΜΑΙΟΥ........![]()
![]()
einai mhxanovia h symvia?
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asotos
Σωστός.....
Εδώ δεν βρίσκω εγώ τον Oldman που είμαστε πεντακόσια μέτρα απόσταση........................,![]()
![]()
![]()
Λιγότερα είμαστε, αλλά ΔΕΝ δουλεύεις Κυριακές !!!!
![]()
![]()
![]()
Κάηκες ; Μία έξω, τρεις μέσα. Αν δεις μηχανάκι απ΄έξω θα καταλάβεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Λιγότερα είμαστε, αλλά ΔΕΝ δουλεύεις Κυριακές !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαμπά, μην πέφτεις........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asotos
Κάηκες ; Μία έξω, τρεις μέσα. Αν δεις μηχανάκι απ΄έξω θα καταλάβεις ...:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αν βάζεις στο μαγαζί λασπωμένους, θα το κλείσεις γρήγορα !!!
![]()
![]()
![]()
Τώρα βέβαια, φτιάχνει ο καιρός, οπότε και με καρεκλάκι στο πεζοδρόμιο, οι μπύρες πίνονται ΑΝΕΤΑ !!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpboy
ante h wra h kalh file.tyxeroulhhhhhhhh![]()
![]()
einai mhxanovia h symvia?
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω πολυ ρε φιλε!!!!!!!!!!
μηχανοβια..οχι ακριβως αλλα δεν εχει και προβλημα με το μοτο τις αρεσουν οι βολτες αλλα δεν μπορει την ταλαιπωρια...τι να κανεις δεν γινεται να τα εχω και ολα δικα μου ετσι??:wacko: :wacko:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
![]()
:hypnotize
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΚΑ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ......:rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΥ ΠΑΣ ????
![]()
οχι ρε συ μην μου λες τετοια τωρα...παντως την εκοψα την δουλεια απτην αρχη και με το που αλλαξε ο χρονος(30νοεμβριου εκλεισα εκκλησια για 7 μαιου) εφυγα βολιδα για αλλαγη μοτοσυκλετας γιατι μετα σκεφτηκα παπαλα μοτο.....που να βρεις χρημα........μετα.....αχχχχχ![]()