Και να συμπληρώσω για τα ιταλικά που λατρεύω, άλλο είναι να αλλάζεις TPS και άλλο να κατεβάζεις μοτέρ απο HYPERMOTARD λίγων ημερών γιατί έφυγε το ελατήριο επαναφοράς του λεβιέ ταχυτήτων...
Καλή η κ@ύλα αλλά και το εγκεφαλικό παραμονεύει...
Και να συμπληρώσω για τα ιταλικά που λατρεύω, άλλο είναι να αλλάζεις TPS και άλλο να κατεβάζεις μοτέρ απο HYPERMOTARD λίγων ημερών γιατί έφυγε το ελατήριο επαναφοράς του λεβιέ ταχυτήτων...
Καλή η κ@ύλα αλλά και το εγκεφαλικό παραμονεύει...
Χρησιμοποίησε όποιο μέσο θέλεις ίντερνετ, περιοδικά, ρώτα σε συνεργεία σε όλο τον κόσμο. Αν βρεις έστω και μια 1200 προβληματική. Η μηχανή είναι αυτό ακριβώς που δείχνει, είναι τόσο απλό!Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μη λες μεγάλο λόγο γιατί τρελλαίνομαι για DUCATI, αλλά στην ηλικία μου και με οικογένεια δεν με παίρνει να μένω από βλάβες μικρές ή μεγάλες.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Χρησιμοποίησε όποιο μέσο θέλεις ίντερνετ, περιοδικά, ρώτα σε συνεργεία σε όλο τον κόσμο. Αν βρεις έστω και μια 1200 προβληματική. Η μηχανή είναι αυτό ακριβώς που δείχνει, είναι τόσο απλό!
Η 1200 είναι φανταστική μοτό, θα την σκεφτόμουν όμως γύρω στα 50 μου, πιστεύω ότι θα ήταν το κύκνειο άσμα της μοτοσυκλετιστικής μου καριέρας, γυμνή, κλασική και κουκλάρα.
Εγώ είμαι 28 και ήταν κερανουνοβόλοΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Η 1200 είναι φανταστική μοτό, θα την σκεφτόμουν όμως γύρω στα 50 μου, πιστεύω ότι θα ήταν το κύκνειο άσμα της μοτοσυκλετιστικής μου καριέρας, γυμνή, κλασική και κουκλάρα.![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εγώ είμαι 28 και ήταν κερανουνοβόλο![]()
re gamoto kai mena keraunobolo itan alla eimai 25 kai den eixa parrei ss....
pare auto,auti ti periodo exei kai kali prosfora
κανούργιο για 'μενα δεν παίζει. Από mobile.deΑρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
re gamoto kai mena keraunobolo itan alla eimai 25 kai den eixa parrei ss....
pare auto,auti ti periodo exei kai kali prosfora![]()
ZRX1200 και τέλος.
Τα άλλα είναι μόνο για βόλτα, ενω αυτό ειναι αρκετά πιο στημένο.
Εχει και φρένα (εξαπίστονες) εχει και γκάζι της αρκούδας, παίρνει και 20 ίππους ακόμα μόνο με μια εξάτμιση, μια τρύπα στο φιλτροκούτι και ζιγκλέρωμα.
Μην πω πάλι για το ψαλίδι Yagura.
Και η τιμή επίσης δεν παίζεται, αρκεί να εχει μείνει κανένα... είχα δει πριν καιρό 2 πράσινα φορτωμένα και πήγαιναν στον Νικολάου στο Γαλάτσι.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πάντως το ZRX ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ και μας ξανά-έρχεται.![]()
Καλά και το Moto Guzzi είναι γουνάρα δεν το συζητώ, απλά άλλο πράγμα ρε παιδί μου.. Νοτάκο αν θέλεις να κουβαλάς χτενάκι στην κωλότσεπη ο Ιάπωνας είναι μονόδρομος πάντως να το ξέρεις !![]()
Σωστός, ο Άρης.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
ZRX1200 και τέλος.
@νοτάκος: ανάμεσα στο χόνδα και το γιαμάπα, θα έπερνα δαγκωτό το χόνδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη.
(αν είχα το χρήμα θα έκανα δώρο στον πατέρα μου, το ζρξ...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Σωστός, ο Άρης.
@νοτάκος: ανάμεσα στο χόνδα και το γιαμάπα, θα έπερνα δαγκωτό το χόνδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη.
(αν είχα το χρήμα θα έκανα δώρο στον πατέρα μου, το ζρξ...)
Ναι αλλά το χόντα με την υδρόψυξη δεν είναι για ρετρολάγνους σαν εμένα, βέβαια ούτε και το γιαμάχα είναι τόσο ρετρό, αλλά νομίζω πως μαζί με τον πράσινο καβάσουλα σε γυρίζουν αρκετές δεκαετίες πίσω, τότε στα καλά χρόνια...
Πριν 2 χρόνια που ειχα πάει στην Εκθεση στο Ελληνικό, ειχα πάει και ιαθόμουν πάνω στο ZRX.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ναι αλλά το χόντα με την υδρόψυξη δεν είναι για ρετρολάγνους σαν εμένα, βέβαια ούτε και το γιαμάχα είναι τόσο ρετρό, αλλά νομίζω πως μαζί με τον πράσινο καβάσουλα σε γυρίζουν αρκετές δεκαετίες πίσω, τότε στα καλά χρόνια...
Το ειχαν σε μια γωνία, απλυτο, απεριποίητο.
Εμένα αυτό μου άρεσε περισσότερο απ όλα.
Δεν το πήρα γιατί οταν τελικά αλλαξα το παλιό μου Kawasaki ZR7 το έκανα για να πηγαίνω και στην πίστα αξιοπρεπως, κι ετσι τελικά πήρα το Hornet 900.
Αλλά τωρα ούτε αυτό το παω στην πίστα αφού παω με το τέρας...μήπως να... μπα ασε καλύτερα :rotflmao:
Να σημειώσω οτι ολα τα άλλα είναι ψόφια μπροστα στο ZRX, ZZR1200 μοτερ ειναι μην το ψαχνεις παραπάνω.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
CB 1000 Big one και τα μυαλά στα κάγκελα
Αν δεν έχεις όμως όρεξη για ψάξιμο, XJR λόγω της αερόψυξης και του όλου "oldschool" αέρα.
με εξιταρει το xjr πιο πολυ.βασικα μονο αυτο.καλουτσικο και το honda αλλα οχι τοσο.
done.
ειχα το ZRX1100R 3 χρονια,εχω οδηγησει CB και GSX,μπροστα τους το kawa ειναι παπι κατι που οφειλεται κυριως στο μικροτερο μεταξονιο αντιστοιχο με τα 400αρια.τα τελευταια χρονια το 1200 εβγαινε
με τετραπιστονες δαγκανες