Απ ότι φαίνεται τίποτα δεν είναι άψυχο...
Από τα καλύτερα που έχουμε διαβάσει εδώ μέσα!
Απ ότι φαίνεται τίποτα δεν είναι άψυχο...
Από τα καλύτερα που έχουμε διαβάσει εδώ μέσα!
...
ωραιο!![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ψυχη και ζωη εχει κατι οταν το νιωθεις μεσα σου εσυ....μεσα απο τα δικα σου ματια...
μπορει για αλλους να ειναι παλιοσιδερα, για σενα ομως οχι....
μπραβο σου παντως πραγματικα μας εκανες να ανατριχιασουμε....![]()
![]()
![]()
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
:a19:![]()
![]()
![]()
χαιρομαι παρα πολυ που ολοι καταλαβατε...ευχαριστω πολυ και για τα καλα σας λογια...
εχει γινει εδω και ενα χρονο το σκηνικο και θεωρησα υποχρεωση μου να το δημοσιοποιησω...συνεχεια γραφω για φτιαξιματα,τουμπανιασματα,χωρις ποτε να εχω αποδωσει τα ευσημα στον εργατη...
ηδη βρηκα καπακι και πηνια,μετα κοπων και βασανων,του τα ριξα πανω και πλεον δουλευει κανονικα...οταν βρω χρονο και ειμαι χαλαρος θα κατσω με ησυχια να το κανω καινουριο...εξυπακουεται οτι θα ποσταρω ολη την διαδικασια και θα παιξουν και φωτο...
![]()
![]()
στους εργατες μας κυριοι...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
χαιρομαι παρα πολυ ...... κυριοι...
Άσε μας ρε φίλε με το μπουρδέλο σου το Χόντα
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
βουρκωσα ρε μλκ!!![]()
πραγματικα απεδωσες την ιστορια σαν παραμυθι για 4χρονα παιδακια.![]()
μακαρι να το ανακατασκευασεις και να κανεις μαζι του κιαλλες βολτες! και εσυ και τα παιδια σου και τα παιδια των παιδιων σου!
παλιοχουφταλο, ασταδιαλα μεσημεριατικο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
"α ρε μπουρδελο...πεθανες τελικα...εφαγες ολο το μπαμ εσυ,γλιτωνοντας τους δικους μου...ακομη και στο κυκνειο ασμα σου υπηρετης εμεινες...
ταραγμενος ο ιπποτης παει και σηκωνει το ρημαδι αποφασισμενος να το παει σπιτι του ακομη κι αν χρειαστει να το κουβαλησει στην πλατη...
το στηνει στο σταντ ,του βαζει τα οργανα στην θεση τους και καθεται πανω του για τελευταια φορα πριν το κουβαλησει στο νεκροταφειο...η ματια του πεφτει πανω στον διακοπτη και βλεπει τα κλειδια...
χωρις να σκεφτει καθολου πιανει το κλειδι και το γυριζει στο ον...τρεμοντας παταει το κουμπι της μιζας...
ακουει εναν ανατριχιαστικο θορυβο και ο υπηρετης για ακομη μια φορα παιρνει μπροστα...βουρκωμενος ο ιπποτης βλεπει τα σπασμενα πηνια να γυρνανε κοπανωντας στα σπασμενα καρτερ και παταει πρωτη στο σασμαν...
και ο υπηρετης ,χωρις σταλα υγρων μεσα του,βογκωντας και τριζοντας τον παει για μια ακομη φορα στο σπιτι του...
Κοιτα να δεις που βουρκωσα ρε παπαρα!!!!!
Και δεν ντρεπομαι και "μια"!
![]()
"Ωραια" ιστορια ρε φιλε! Πραγματι...ειδες καμμια φορα η πουτανα η ζωη?
![]()
![]()
![]()
![]()
Mέχρι και αγγελία μας έβαλες να ακυρώσουμε έτσι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
χαιρομαι παρα πολυ που ολοι καταλαβατε...ευχαριστω πολυ και για τα καλα σας λογια...![]()
Άλλες τόσες γιατί μ'αρέσουν οι άνθρωποι που εκτιμούν τα λίγα![]()
![]()
![]()
![]()
Αντώνη .... με πήρατε παρτούζα και εσύ και ο Npat σήμερα που τα διάβασα αυτά .... :a19:
τελικά οι μηχανόβιοι (η "motormouths" στα φραγκολεβαντίνικα) είμαστε περίεργη ράτσα με μυστήριο τρόπο σκέψης ρπμ .... χρόνια το ψάχνω και το φουμάρω να καταλάβω ...
τελικά μάλλον το κομμάτι της ψυχής που χρειάζεται το σίδερο να ζήσει περνάει από εμάς μέσα από τα κλιπόνια ...
μάγκες είστε πολύ ωραίοι τελικά ....![]()
![]()
σωραίος Aντώνη...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
![]()
![]()
![]()
Τωρα τελευταία εχει πέσει κρίση ανακατασκευών εδω μέσα.![]()
![]()
![]()
:a13: :a13:
παντως,αν απο ολη αυτη την φαση καταληξει να πιασουν ολοι τα "πεταμενα" τους και να τα μαζεψουν μονο καλο θα ειναι...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Μόνο καλό ΔΕΝ θα είναι. Και τι θα κάμω εγώ μετά? κέντημα?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παντως,αν απο ολη αυτη την φαση καταληξει να πιασουν ολοι τα "πεταμενα" τους και να τα μαζεψουν μονο καλο θα ειναι...![]()
![]()
![]()