Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Μ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κοίτα, είναι απλό...

Θυμάμαι μικρός (δεκαετία '70) πηγαίνοντας προς Διόνυσο, Τατόι, Βαρυμπόπη και άλλες εξοχές κυριακάτικα με τους γονείς μου, οτι όλη η περιοχή ήταν δάσος...

Σιγά-σιγά άρχισε να χτίζεται.

Συνεχίζει να χτίζεται

Τα κτισματα, ιδιωτικά, όλο και πληθαίνουν και όλο τρώνε δέντρα. Και όλο λιγότερο πράσινο βλεπεις σε αναλογία με το άσπρο του σοβά...

Και όλο και ανεβαίνουν υψομετρικά...

Και συνέχεια ακούω απο τους εκεί κάτοικους οτι τους νιάζει το δάσος...

Λυπάμαι, δε με πείθετε...
    Δυστυχώς έτσι είναι...

Aπο την άλλη όμως οι θρακομακεδόνες σαν κοινότητα υφίσταται εδώ και 10ετίες απλά δεν είχε φτάσει να καλύψει το βουνο...

Τελικά φταίνε οι κάτοικοι ή ο κοινοτάρχης που δίνει ρεύμα σε ολα τα αυθαίρετα που έσκασαν μύτη τα τελευταία 15 χρόνια..... και σιγοτρώνε το βουνό της Πάρνηθας?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Δυστυχώς έτσι είναι...

Aπο την άλλη όμως οι θρακομακεδόνες σαν κοινότητα υφίσταται εδώ και 10ετίες απλά δεν είχε φτάσει να καλύψει το βουνο...

Τελικά φταίνε οι κάτοικοι ή ο κοινοτάρχης που δίνει ρεύμα σε ολα τα αυθαίρετα που έσκασαν μύτη τα τελευταία 15 χρόνια..... και σιγοτρώνε το βουνό της Πάρνηθας?
    Δε γνωρίζω, πιθανότατα όλοι φταίνε...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Κοίτα, είναι απλό...

Θυμάμαι μικρός (δεκαετία '70) πηγαίνοντας προς Διόνυσο, Τατόι, Βαρυμπόπη και άλλες εξοχές κυριακάτικα με τους γονείς μου, οτι όλη η περιοχή ήταν δάσος...

Σιγά-σιγά άρχισε να χτίζεται.

Συνεχίζει να χτίζεται

Τα κτισματα, ιδιωτικά, όλο και πληθαίνουν και όλο τρώνε δέντρα. Και όλο λιγότερο πράσινο βλεπεις σε αναλογία με το άσπρο του σοβά...

Και όλο και ανεβαίνουν υψομετρικά...

Και συνέχεια ακούω απο τους εκεί κάτοικους οτι τους νιάζει το δάσος...

Λυπάμαι, δε με πείθετε...

Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν και ειδικα εσενα.Δλδ οποιος μενει στους Θρακομακεδονες δεν εχει το δικαιωμα να θεωρει την Παρνηθα εθνικο δρυμο η πρεπει πρωτα να πεισει εσενα.Καλα το πας ,προχωρα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν και ειδικα εσενα.Δλδ οποιος μενει στους Θρακομακεδονες δεν εχει το δικαιωμα να θεωρει την Παρνηθα εθνικο δρυμο η πρεπει πρωτα να πεισει εσενα.Καλα το πας ,προχωρα.
    Δεν είπα αυτό... (προφανώς)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν είπα αυτό... (προφανώς)

Βαριεμαι να παιζω κρυφτουλι με τις λεξεις.Παω να χαζεψω τα φωτα του καζινο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Μ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Το WWF και το παρατηρητηριο του ΣΚΑΪ που πασχιζαν να μην χτιστει τιποτε μεσα στον Εθνικο Δρυμμο της Παρνηθας,που ειναι σημερα που βλεπουμε δημοσιευμενα στην Ελευθεροτυπια τα παραπανω γεγονοτα;;;
    Που ειναι ολες αυτες οι οικολογικες οργανωσεις,που ελεγαν πως δεν θα αφησουν να συμβει κατι τετοιο...
    Που ειναι οι ακτιβιστες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που ελεγαν πως τραβανε φωτογραφιες σπιθαμη προς σπιθαμη ολο τον Εθνικο Δρυμμο,ωστε να μην χτιστει ουτε το παραμικρο σπιτικι...ή παραμικρη καλυβα;;;
    Που ειναι ολοι αυτοι οι οικολογοι την στιγμη που τα πρωτα χτισματα στην παρνηθα κανουν την εμφανιση τους;;;
    Εξαντληθηκαν με την καλυψη και την μαχη της ενημερωσης για να μαθει ολος κοσμος στα δελτια ειδησεων για την ειδικη του ακροπολης........

Μην τους παρεξηγεις......

Κατα τα αλλα.... Παρα πολλα κτισματα εχουν ξεφυτρωσει παντου στην ολη και τις γυρω περιοχες (κυριως τα δεκα τελευταια χρονια..)

Για οποιον κανει μερικες δεκαδες χιλμ το μηνα στην παρνηθα.... το παραπανω προεδρικο διαταγμα.....

Μονο εκπληξη δεν μπορουν να του προκαλεσει.......

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x

Re: Re: Re: ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚ

δεν ξέρω αν το είδατε.........
    ΘΑ ΚΤΙΣΤΟΥΝ

110.000τμ

110 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ

ΕΚΑΤΩΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ

το καταλαβαίνεται ποσο μεγάλο ειναι αυτο?

πολύ φοβάμαι, οτι μόλις περάσει η μόδα και πέσει η τηλεθέαση, θα φυτρώσουν πολλά "βοηθητικά" κτίρια προς εξυπηρέτηση των "αναψυκτηρίων"
    και μην ξεχνάμε οτι η Πάρνηθα δεν ειχε ανάγκη απο "αναψυκτήρια" για να προστατευτεί.
    απο κυνηγούς ειχε ανάγκη.
    απο κυνηγούς "αχρηστων μαλάκων"
    scarry at least....
    πρωταθλητης Ευρωπης

ρε αν δεν φτιάξουν υπογειο παρκιν, τα άλλα όλα είναι μλκιες :wacko:

οταν λεω εγω 100 κιλα δυναμιτη μεσα στη βουλη μπας και αλλαξει η Ελλαδα.

εγω παντος κανω σχεδια να παω να ζησω στο εξωτερικο και αφηνω εσας να μιλατε για τα προβληματα τις ελαντας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Εμμ... καλά όλα αυτά που λέτε και συμφωνώ για τον Εθνικό Δρυμό κτλ... αλλά ρε παιδιά εδώ και καιρό που συζητιούνται αυτά, δεν έχει τεθεί και ενα πολύ σοβαρό θέμα...

Ευτυχώς ή δυστυχώς... μάλλον δυστυχώς, ... η Αττική φέρει το 60% του Ελληνικού πληθυσμούς (+ μετανάστες). Που στο διάτανο θα χωρέσουν όλοι αυτοί , όταν σε όλες τις περιοχές (ας αφήσουμε τους δρυμούς απο έξω εδώ) έχουν χαρακτηρίσει τα πάντα ώς δασικά , ακόμα και όταν φέρουν μόνο το 10% δέντρα μέσα στα οικόπεδα αυτά;

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η δική μου.. και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής.

Έχω ενα κομμάτι γής στην περιοχή της Σταμάτας , όπου είναι κανονικά καταχωρημένο σε υποθηκοφυλάκιο , έχει όλα τα χαρτιά απο μηχανικό, είναι σε κτηματολόγιο κτλ.. έχει περάσει ώς αγροτεμμάχιο. Αν μπεί στο σχέδιο θα είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Το πρόβλημα όμως είναι οτι έχει 4 δέντρα μέσα... χάριν αυτών των 4 δέντρων τα πράγματα περιπλέκονται και είναι πολύ δύσκολο αν και όταν βγεί άδεια οικοδομής. Και προσέξτε.. δεν μιλώ να τα κόψω... ίσα ίσα... θέλω να μείνουν εκεί απλά ίσως να μετακομίσουν προς τις παρυφές του οικοπέδου κατά τις εργασίες. Όμως με αυτό το 10% σου δένουν τα χέρια.

Και έρχομαι στο προκείμενο που αφορά τέτοιες περιπτώσεις...(επαναλαμβάνω.. ΟΧΙ ΔΡΥΜΟΥΣ). Πως στο καλό θα μπορεί κάποιος να κάνει μια κίνηση να μείνει κάπου αν δεν μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να χτίσει χωρίς μάλιστα να κόψει τα δέντρα , αλλά απλά να τα μετακινήσει εντός του οικοπέδου του;

Και μην μου πείτε να μείνει αλλού , γιατί αυτό για να γίνει για όλους θέλουμε 3 φορές περισσότερες πολυκατοικίες στην Αττική.

Απαντήστε μου pls σε αυτό.

Και ξανά-μανά...οχι χτίσιμο σε δρυμούς... αλλά να υπάρχει και κάποια λογική αντιμετώπιση της κατάστασης γιατί εδώ μιλάμε για μια άυξηση του πληθυσμού κατά 0,5% ανά έτος στην Αττική.

Gandalf
    Tο θεμα εξακολουθει να ειναι η Παρνηθα κι οχι το οικοπεδο του καθενος κι οι αδικιες η οχι του νομου.Ειναι συγκεκριμενοι οι πολιτικοι-λατρες της αστυφιλιας με τα σημερινα επακολουθα.
    Αν θεωρεις λογικη αντιμετωπιση το χτισιμο των δασων.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Μου κανει εντυπωση παντως το ποσο ευκολα ανοιγει ο δρομος για οικοπεδοποιηση σε πρωην δασικες εκτασεις ενω αντιθετα σε παρακμιακες αλανες τυπου "βοτανικος"δινεται σθεναρη μαχη απο δηθεν ευαισθητους πολιτες για την παυση εργασιων που αφορουν ενα ακομα εμπορικο κεντρο.
    Τελικα φαινεται να γινεται διακριση αναμεσα στα κυριαρχα Αθηναικα τζακια απο την υπαρχουσα κυβερνηση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εδω μοιραζουν οικοπεδα ρε αλανια??

για πειτε..

εγω θελω απο την μια θεα βουνο και απο το αλλο μπαλκονι θεα θαλασσα.

που απευθυνομαι?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εμμ... καλά όλα αυτά που λέτε και συμφωνώ για τον Εθνικό Δρυμό κτλ... αλλά ρε παιδιά εδώ και καιρό που συζητιούνται αυτά, δεν έχει τεθεί και ενα πολύ σοβαρό θέμα...

Ευτυχώς ή δυστυχώς... μάλλον δυστυχώς, ... η Αττική φέρει το 60% του Ελληνικού πληθυσμούς (+ μετανάστες). Που στο διάτανο θα χωρέσουν όλοι αυτοί , όταν σε όλες τις περιοχές (ας αφήσουμε τους δρυμούς απο έξω εδώ) έχουν χαρακτηρίσει τα πάντα ώς δασικά , ακόμα και όταν φέρουν μόνο το 10% δέντρα μέσα στα οικόπεδα αυτά;

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η δική μου.. και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής.

Έχω ενα κομμάτι γής στην περιοχή της Σταμάτας , όπου είναι κανονικά καταχωρημένο σε υποθηκοφυλάκιο , έχει όλα τα χαρτιά απο μηχανικό, είναι σε κτηματολόγιο κτλ.. έχει περάσει ώς αγροτεμμάχιο. Αν μπεί στο σχέδιο θα είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Το πρόβλημα όμως είναι οτι έχει 4 δέντρα μέσα... χάριν αυτών των 4 δέντρων τα πράγματα περιπλέκονται και είναι πολύ δύσκολο αν και όταν βγεί άδεια οικοδομής. Και προσέξτε.. δεν μιλώ να τα κόψω... ίσα ίσα... θέλω να μείνουν εκεί απλά ίσως να μετακομίσουν προς τις παρυφές του οικοπέδου κατά τις εργασίες. Όμως με αυτό το 10% σου δένουν τα χέρια.

Και έρχομαι στο προκείμενο που αφορά τέτοιες περιπτώσεις...(επαναλαμβάνω.. ΟΧΙ ΔΡΥΜΟΥΣ). Πως στο καλό θα μπορεί κάποιος να κάνει μια κίνηση να μείνει κάπου αν δεν μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να χτίσει χωρίς μάλιστα να κόψει τα δέντρα , αλλά απλά να τα μετακινήσει εντός του οικοπέδου του;

Και μην μου πείτε να μείνει αλλού , γιατί αυτό για να γίνει για όλους θέλουμε 3 φορές περισσότερες πολυκατοικίες στην Αττική.

Απαντήστε μου pls σε αυτό.

Και ξανά-μανά...οχι χτίσιμο σε δρυμούς... αλλά να υπάρχει και κάποια λογική αντιμετώπιση της κατάστασης γιατί εδώ μιλάμε για μια άυξηση του πληθυσμού κατά 0,5% ανά έτος στην Αττική.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Μ

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ .............
    αμην.πολυ ειχανε αργησει.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

οχι ρε συ

εντάξει ειναι
    πάνω που πλύθηκαν τα καμένα και ειναι καθαρά τα χώματα

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2013, 13:15
  2. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2011, 16:04
  3. Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2010, 07:58
  4. Για την εκδρομη της 25ης όσοι θα έρθουν με ΦΕΡΡΥ!!!
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 06:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF