μακαρι ρε φιλε να το κανεις και οσοι λιγοτεροι ερθουν τοσο καλυτερα γιατι θελει σφιχτους κωλους και εδω μεσα ειναι μεσ'την χαλαρωση![]()
μακαρι ρε φιλε να το κανεις και οσοι λιγοτεροι ερθουν τοσο καλυτερα γιατι θελει σφιχτους κωλους και εδω μεσα ειναι μεσ'την χαλαρωση![]()
οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και μάλλον έχουν ήδη καλυφθεί. δυστυχώς, ακόμα και να θέλουμε, σε μια τέτοια διαδρομή, δε μπορούμε να είμαστε πολλοί ...
κατα τ΄άλλα, μπορούμε να κόψουμε χλμ απο τη διαδρομη του γυρισμού, μια και αυτη είναι η πιο επικίνδυνη, αν ο καιρός αποφασίσει να μας τα δυσκολέψει. μπορούμε πολύ εύκολα να τα εξαργυρώσουμε σε τσίπουρα το σαββατόβραδο, και να ξεκινήσουμε πιο αργά την κυριακή με πιο εύκολη διαδρομή ... λέμε τώρα ...
θα'ρθει και ο μηχανικος σου μαζι ..να ρυθμιζει????Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
απο το καλοκαίρι το κουβεντιάζουμε, αλλά μια οι υποχρεώσεις, μια ο καιρός, μια ο υπερμηχανικός που έχει πιάσει το μπουσάκι μου και δε λέει να το τελειώσει, όλο στην αναβολή είμαστε ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχε χαρη ρπμ που εχω εξοδα ...για τον επομενο ενα χρονο![]()
![]()
![]()
ε τι το ποστάρεις τότε ρε συ pap και μας αφήνεις με το παράπονο. αφου τους ήξερες ποιοι θα έρθουν πες το τους με ενα πμ να ζήσουμε και εμεις οι υπόλοιποι θνητοί στην άγνοια μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
[B]οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και μάλλον έχουν ήδη καλυφθεί. δυστυχώς, ακόμα και να θέλουμε, σε μια τέτοια διαδρομή, δε μπορούμε να είμαστε πολλοί ...
![]()
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ε τι το ποστάρεις τότε ρε συ pap και μας αφήνεις με το παράπονο. αφου τους ήξερες ποιοι θα έρθουν πες το τους με ενα πμ να ζήσουμε και εμεις οι υπόλοιποι θνητοί στην άγνοια μας![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μην ψαρώνεις ρε Σπύρο! Λογικό είναι σε μια τέτοια εκδρομή αφενός να θέλεις να ξέρεις τα άτομα που θα έρθουν μαζί σου, και αφ' ετέρου να εξασφαλίσεις ότι δεν θα είναι πολλοί. Με τέτοιο πρόγραμμα δεν έχει κάθε τρεις και λίγο "σταματάμε και περιμένουμε να μαζευτούμε όλοι", γιατί αλλιώς απλά δεν βγαίνει. Αυτό φυσικά δεν αναφέρεται σε 'σενα, προσωπικά (που μια χαρά ρυθμούς έχεις οδηγικά), ούτε σε κάποιον άλλο συγκεκριμένα, ούτε έχει να κάνει με κάποια λογική "πάμε κομμάτια". Πρέπει όμως κάπως να ξέρεις ότι ο συνταξιδιώτης σου είναι διατεθειμένος να κάνει 200 χιλιόμετρα χωρίς στάση και μετά από ένα τσιγάρο και βενζίνη άλλα τόσα, και άλλα τόσα, και να το κάνει αυτό απ' το πρωί μέχρι το βράδυ. Χωρίς καφετέριες, χωρίς φωτογραφίες κάθε λίγο και λιγάκι, πιθανώς και χωρίς φαί.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ε τι το ποστάρεις τότε ρε συ pap και μας αφήνεις με το παράπονο. αφου τους ήξερες ποιοι θα έρθουν πες το τους με ενα πμ να ζήσουμε και εμεις οι υπόλοιποι θνητοί στην άγνοια μας![]()
Τέτοιου είδους εκδρομές περιέχουν μια γερή δόση μαζοχισμού και ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσεις ότι οι συνταξιδιώτες σου "θα ταιριάξουν" είναι λίγο-πολύ να τους ξέρεις. Εδώ καλά-καλά για τους εαυτούς μας ο καθένας δεν είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει, σκέψου να πρέπει να έχει να σκέφτεται και άλλους τρεις-τέσσερις που απλά δήλωσαν συμμετοχή, χωρίς να το καλοσκεφτούν, με την λογική ότι "αφού πάνε οι άλλοι, θα πάω κι εγώ" (και πάλι δεν αναφέρομαι σε 'σενα, αλλά μην μου πεις πως δεν υπάρχουν και τέτοιοι).
Γιατί να το ποστάρεις τότε? Μα γιατί προφανώς ΔΕΝ ξέρεις ποιοι θα ακολουθήσουν, ούτε είναι τελείως κλειστή η βόλτα μεταξύ συγκεκριμένης παρέας, αλλά όσο να 'ναι θέλεις (μάλλον είσαι αναγκασμένος) να διατηρήσεις την δυνατότητα να αποκλίσεις κάποιους (είτε γιατί μαζεύονται πολλοί, είτε γιατί---σωστά ή λάθος---πιστεύεις ότι οι ρυθμοί σας δεν θα ταιριάξουν) χωρίς να χρειαστεί να τους το αρνηθείς δημόσια.
Αν δηλαδή, οποιοσδήποτε πιστεύω, στείλει ένα π.μ. στον Παπ λέγοντάς του ότι είναι αποφασισμένος, ξέρει τι κάνει και θέλει να έρθει---αφήνοντάς του όμως τη δυνατότητα να πει όχι χωρίς να έλθει σε δύσκολη θέση---νομίζω ότι μάλλον θα εκπλαγεί από το πόσο κλειστή τελικά (δεν) είναι η βόλτα.
Τέλος πάντων, αυτά πιστεύω εγώ. Μπορεί ο τελικά ο Παπ να είναι αρχίδι, μαλάκας και κλικαδόρος που διοργανώνει και ποστάρει κλειστές βόλτες απλά και μόνο για να μπει στο μάτι των άλλων.
![]()
Το 'χετε οι τραϊουμφάδες, ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+1050![]()
![]()
![]()
Είμαστε γκρινιάρηδες, όπως όλοι οι επίλεκτοιΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Το 'χετε οι τραϊουμφάδες, ε?
![]()
![]()
![]()
Ουτως ή άλλως εαν γίνει Φεβρουάριο δε μπορώ να ακολουθήσω, δε βγαίνουν τα ΣΚ![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δίκιο έχεις σε αυτά αυτα που λες και το καταλαβαίνω απόλυτα ........ απλά με έπιασε η ζήλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Μην ψαρώνεις ρε Σπύρο! Λογικό είναι σε μια τέτοια εκδρομή αφενός να θέλεις να ξέρεις τα άτομα που θα έρθουν μαζί σου, και αφ' ετέρου να εξασφαλίσεις ότι δεν θα είναι πολλοί. Με τέτοιο πρόγραμμα δεν έχει κάθε τρεις και λίγο "σταματάμε και περιμένουμε να μαζευτούμε όλοι", γιατί αλλιώς απλά δεν βγαίνει. Αυτό φυσικά δεν αναφέρεται σε 'σενα, προσωπικά (που μια χαρά ρυθμούς έχεις οδηγικά), ούτε σε κάποιον άλλο συγκεκριμένα, ούτε έχει να κάνει με κάποια λογική "πάμε κομμάτια". Πρέπει όμως κάπως να ξέρεις ότι ο συνταξιδιώτης σου είναι διατεθειμένος να κάνει 200 χιλιόμετρα χωρίς στάση και μετά από ένα τσιγάρο και βενζίνη άλλα τόσα, και άλλα τόσα, και να το κάνει αυτό απ' το πρωί μέχρι το βράδυ. Χωρίς καφετέριες, χωρίς φωτογραφίες κάθε λίγο και λιγάκι, πιθανώς και χωρίς φαί.
Τέτοιου είδους εκδρομές περιέχουν μια γερή δόση μαζοχισμού και ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσεις ότι οι συνταξιδιώτες σου "θα ταιριάξουν" είναι λίγο-πολύ να τους ξέρεις. Εδώ καλά-καλά για τους εαυτούς μας ο καθένας δεν είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει, σκέψου να πρέπει να έχει να σκέφτεται και άλλους τρεις-τέσσερις που απλά δήλωσαν συμμετοχή, χωρίς να το καλοσκεφτούν, με την λογική ότι "αφού πάνε οι άλλοι, θα πάω κι εγώ" (και πάλι δεν αναφέρομαι σε 'σενα, αλλά μην μου πεις πως δεν υπάρχουν και τέτοιοι).
Γιατί να το ποστάρεις τότε? Μα γιατί προφανώς ΔΕΝ ξέρεις ποιοι θα ακολουθήσουν, ούτε είναι τελείως κλειστή η βόλτα μεταξύ συγκεκριμένης παρέας, αλλά όσο να 'ναι θέλεις (μάλλον είσαι αναγκασμένος) να διατηρήσεις την δυνατότητα να αποκλίσεις κάποιους (είτε γιατί μαζεύονται πολλοί, είτε γιατί---σωστά ή λάθος---πιστεύεις ότι οι ρυθμοί σας δεν θα ταιριάξουν) χωρίς να χρειαστεί να τους το αρνηθείς δημόσια.
Αν δηλαδή, οποιοσδήποτε πιστεύω, στείλει ένα π.μ. στον Παπ λέγοντάς του ότι είναι αποφασισμένος, ξέρει τι κάνει και θέλει να έρθει---αφήνοντάς του όμως τη δυνατότητα να πει όχι χωρίς να έλθει σε δύσκολη θέση---νομίζω ότι μάλλον θα εκπλαγεί από το πόσο κλειστή τελικά (δεν) είναι η βόλτα.
Τέλος πάντων, αυτά πιστεύω εγώ. Μπορεί ο τελικά ο Παπ να είναι αρχίδι, μαλάκας και κλικαδόρος που διοργανώνει και ποστάρει κλειστές βόλτες απλά και μόνο για να μπει στο μάτι των άλλων.
![]()
![]()
κρύβε λόγια θα μας βγει το όνομα :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Είμαστε γκρινιάρηδες, όπως όλοι οι επίλεκτοι![]()
Να 'βγαινε και η διαδρομή κιόλας..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ουτως ή άλλως εαν γίνει Φεβρουάριο δε μπορώ να ακολουθήσω, δε βγαίνουν τα ΣΚ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Άκηηηηη, αλυσίδες παίρνουν τα Χόνδα?
![]()
![]()
λοιπον, σε οσα ειπε ο npat απο πανω συμφωνω και κοτσαρω και αλλα 1000...(κι ασ μην εχω)![]()
![]()
Εγω προσωπικα συμμετοχη δεν δηλωνω μιας και δεν ξερω αν θα δουλευω κτλ κτλ!
Αν ΔΕΝ δουλευω ομως, ξερω πως ειμαι απο αυτους που δεν χρειαζεται να δηλωσουν σε μια τετοια βολτα που μαλιστα "ανηκει" στον Παπ!
Το θεμα ειναι αλλο...
Παπ, που θα κοιμηθουμε το Σαββατο το βραδυ? Γιατι για το προορισμο, ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ το κοβω!![]()
![]()
Δευτερον... τη Κυριακη το βραδυ που θα κοιμηθουμε γιατι για τα σπιτια μας στην Αθηνα το κοβω ΑΔΥΝΑΤΟΝ!![]()
![]()
Και καλα εγω (αν ερθω) η επιστροφη δεν με νοιαζει να ειναι Δευτερα σωνει και ντε, για τους αλλους το λεω να κανονισουν τα ρεπΑ τους!
Τεσπα, μακαρι να ειμαστε καλα και να μπορουμε και αν θελετε...
...βαλτε να περασουμε ρε και μια απο Κερκυρα να παρουμε το μωρο μου!
![]()
![]()
Δεν χρειάζονται αλυσίδες για τέτοιες διαδρομές (ειδικά τα Honda) ...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Να 'βγαινε και η διαδρομή κιόλας..
![]()
![]()
![]()
Ρε Άκηηηηη, αλυσίδες παίρνουν τα Χόνδα?
![]()
![]()
![]()
...τώρα για κάνα κουβά βαζελίνη και μια σχιστομάτα για μασάζ το συζητάμε ...
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
...τώρα για κάνα κουβά βαζελίνη και μια σχιστομάτα για μασάζ το συζητάμε ...
:rotflmao: :rotflmao:
ΑΚΥΡΗ η Κερκυρα!
![]()
![]()
![]()
Υπολογίστε ενα 5ωρο (γεμάτο) ως την Αμφιλοχία, με βάση τη διαδρομή που έβαλε ο παπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Να 'βγαινε και η διαδρομή κιόλας..
![]()
![]()
![]()
Απο εκεί κ πέρα, ειναι ενα 2.5ωρο έως 3 ωρες για Μέτσοβο και μετά ενα 2ωρο (ελαφρύ) ή ενα 3ωρο (βαρυ) για Θεσσαλονίκη, + καμια ωρα για τον τελικο προορισμο.
Συνολο ενα 12ωρο, έχοντας υπολογίσει και στάσεις για βενζίνη και όχι στάσεις του τύπου "να κάνουμε ενα τσιγάρο ρε μαλάκες"(c) Trooper
![]()
Bγαίνει, ειδικά επειδή τα τελευταία χλμ ειναι εύκολα, αλλα θα είναι νύχτα (δύει περίπου στις 6 ο ήλιος)
Για την επιστροφή θα το δω το βραδυ. Εαν ειναι Μάρτιο (μετά τις 11/3) πιθανον να έρθω. Φεβρουάριο δεν προλαβαίνω (χιόνισε και θέλω να προλάβω πιστες)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βγαίνει, απο χιλιόμετρα βγαίνει (ζόρικα αλλά βγαίνει). Τον καιρό φοβάμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Bγαίνει, ειδικά επειδή τα τελευταία χλμ ειναι εύκολα, αλλα θα είναι νύχτα (δύει περίπου στις 6 ο ήλιος)
Αν βέβαια μας κάνει μέρες σαν την σημερινή (νοτιάδες, λίγες βροχές, και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες), θα μας κάνει τζάμπα μάγκες!
![]()