πάντως ο συμπλέκτης δεν είναι δύσκολος...εμένα μου πέφτει και στο καλό μου το χέρι (καθότι αριστερόχειρας)...απλά απαλή κίνηση θέλει...ρε δεν μου κλωτσησε καθόλου, είμαι πολύ χαρούμενη... :rotflmao:
πάντως ο συμπλέκτης δεν είναι δύσκολος...εμένα μου πέφτει και στο καλό μου το χέρι (καθότι αριστερόχειρας)...απλά απαλή κίνηση θέλει...ρε δεν μου κλωτσησε καθόλου, είμαι πολύ χαρούμενη... :rotflmao:
ρε χαρα σε ψαχνει η μανα σου στο μεγκα και εσυ οδηγεις μηχανες στην αθηνα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
ρε χαρα σε ψαχνει η μανα σου στο μεγκα και εσυ οδηγεις μηχανες στην αθηνα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...
....
.....
![]()
Πάντως το να τα πας τσουλώντας είναι πιο δύσκολο... Σε πιάνει και η μέση... άσε..![]()
...
το Ρ6 είναι εύκολο στο τσούλιμα...το τρανσάλπ με ζόρισε περισσότερο λόγω βάρους
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
τα γυαλιά σου εσύΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
![]()
μην ζηλευεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
τα γυαλιά σου εσύ![]()
![]()
![]()
αν αποκτησεις γουστο θα παρεις και εσυ δωρο στο "μωρο" σου τετοια.
ρε φιλε πας καλα εδω βρηκε το σκουλαρικι της κολητης στο αυτοκινητο να του παρει και δωρο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μην ζηλευεις.
χαρα δεν γυριζεις πισω γιατι σε ψαχνουν μερες και μας εχουν πριξει τα @@ :rotflmao: :rotflmao:
εγώ το μωρό μου gay ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μην ζηλευεις.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Σιγά μη βάλω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου
![]()
αν εσυ μετρας το gayλικι απο τα γυαλια που φοραει ο αλλος και οχι απο κατι αλλο, τοτε λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα εισαι σε λαθος δρομο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
εγώ το μωρό μου gay ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!Σιγά μη βάλω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου
![]()
και πιθανοτατα εχεις πραγματικα χαθει (που λεει και ο harvester)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα το μεταλοΑρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
Παιδιά οδήγησαααααα![]()
1ο στεπ
....
....
2ο στεπ
....
....
3ο στεπ
....
....
4ο στεπ
....
....
5ο στεπ
brutal death λεμε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
Λίγα πράγματα αλλά είμαι πολύ excited
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν εσυ μετρας το gayλικι απο τα γυαλια που φοραει ο αλλος και οχι απο κατι αλλο, τοτε λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα εισαι σε λαθος δρομο...
και πιθανοτατα εχεις πραγματικα χαθει (που λεει και ο harvester)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά αλλά με άσπρα gay γυαλιά εγώ παρέα δεν σε κάνω! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Να κι ο νΤρούπερ ο μεταλλάς..... O Blacksmith ο ίδιος..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εχει πιο σοβαρα μειονεκτηματα απο τα γυαλια του για να τον κανει παρεα κανεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά αλλά με άσπρα gay γυαλιά εγώ παρέα δεν σε κάνω! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
kawasaki ας πουμε![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...