Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Χωρίς πινακίδα.....

δεν μου λες, παπάκι έχεις?
    σε άλλη περίπτωση αν δεν έχεις πινακίδα, γιατί να σταματήσεις να σε γράψουν? λες να σου πάρουν το νούμερο?
    α ρε, που 'ναι τα χρόνια τα ωραία, τότε που οι μηχανόβιοι ήταν... μπλά μπλά μπλά, πάλι σιγκινίθικα.
    a.ventouris

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
    σε άλλη περίπτωση αν δεν έχεις πινακίδα, γιατί να σταματήσεις να σε γράψουν? λες να σου πάρουν το νούμερο?
    α ρε, που 'ναι τα χρόνια τα ωραία, τότε που οι μηχανόβιοι ήταν... μπλά μπλά μπλά, πάλι σιγκινίθικα.

Πολύ έξυπνο.... καταδίωξη επειδή δεν έχεις πινακίδα....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

θελω να σε δω...

ρε μαγκα..αμα σε τσακώσουνε μετα τη καταδίωξη...

ΠΟΣΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΣΟΥ!!

Η ΠΟΣΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΟΜΠ...

Η ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΝΗΡΑΔΑ!!

ΑΝ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΔΕΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΛΗΓΟΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ....ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ..[ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ...] ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ [ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ] ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ''ΜΑΓΚΑΣ'' ΟΠΟΤΕ..ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΑΝΕ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΝΕ..!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: θελω να σε δω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

ΑΝ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΔΕΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΛΗΓΟΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ....ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ..[ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ...] ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ [ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ] ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ''ΜΑΓΚΑΣ'' ΟΠΟΤΕ..ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΑΝΕ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΝΕ..!!!

σωσ.............................το...................................στ!!!!

αλλα θα γουσταρα να το κανω ετσι για την κ@υλ@ της υποθεσης!!

(εννοειται να μην με πιασουν)

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Φίλε GST καταλαβαίνω τι εννοείς και όντως έχεις δίκιο όσον αφορά αυτό που λες σχετικά με το τι εικόνα δίνει στο κοινωνικό σύνολο όποιος δεν έχει ή δεν φαίνεται η πινακίδα του. Αλλά από την άλλη δεν είναι και κρίμα να πληρώνω κάθε τόσο επειδή πηγαίνω με 150-200 η οποία είναι πραγματικά αστεία ταχύτητα για ένα supersport μηχανάκι? Αν δεν κάνω λάθος, οι κανόνες είναι φτιαγμένοι για να αποτρέπονται τα δυστυχήματα, σωστά? Αν είναι έτσι τότε ας ασχοληθούν και ας διορθώσουν άλλα πολύ σοβαρότερα και ας αφήσουν το κυνήγι των δικύκλων. Εδώ μιλάμε για μια χώρα που κάθονται και την στήνουν σε τυφλά σημεία για να γράψουν τα καημένα τα παπάκια που είναι χωρίς κράνος, που στην τελική μόνο τον εαυτό τους βάζουν σε κίνδυνο....και αφήνουν ανεξέλεγκτο το σύστημα εργασίας των "επαγγελματιών" οδηγών αφήνοντας τις σχετικές εταιρείες αλλά και τους οδηγούς να εργάζονται ανεξέλεγκτα, δημιουργώντας κάθε τόσο απίστευτα προβλήματα.......

Ας μου πει κάποιος από όλους αυτούς που θα πουν "πω πω τον αλήτη, είναι χωρίς πινακίδα" πότε δίκυκλο δημιούργησε δυστύχημα παρόμοιο κατά 10% σε σοβαρότητα όπως αυτό στο Μαλιακό με το λεωφορείο και την νταλίκα και τότε το ξανασυζητάμε.....

I had a dream ... Το avatar του/της WWW

Re: θελω να σε δω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

... άν σε πιάσουν

για να μην πώ και το άλλο,
    κοτσάρεις και μια κάμερα στο μηχανάκι σου, το γυρνάς ταινία, τη στέλνεις στο ΜΟΤΟ και κονομάς.
    τώρα αν σε πιάσουν, απλά η ταινία θα έχει και λίγο ξήλο, τότε τη στέλνεις στον Τριανταφυλόπουλο, για να μάθει η κοινονία τη έκαναν τα μουνιά στο παλικάρι μας, μόνο και μόνο επιδή ήταν αφηρημένος και δεν πρόσεξε πως τον κυνηγούν εδώ και 20 λεπτά!
    a.ventouris

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ.
    ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
    ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΞΗΛΩΣΑΝΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ 170.000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
    Δεν είχες μαζί την ασφάλεια ή δεν είχες καθόλου ασφάλεια? Γενικά ξέρω κι εγώ από εμπειρία ότι αν απλά δεν έχεις μαζί το χαρτί και να σου κόψουν το πρόστιμο δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσεις αν εμφανιστείς στην δικάσιμη και παρουσιάσεις αποδείξεις ότι είχες πχ ασφάλεια την συγκεκριμένη χρονική περίοδο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε ξερω τι λεει το "γραμμα του νομου" αλλα .... στην Αθηνα κυκλοφορουν 100δες μοτο χωρις πινακιδα ... ποτε δεν ακουσα κατι για κατασχεση για πινακιδα....
    Και χιλιάδες με πινακίδα που ΔΕΝ είναι του Υπουργείου........οπότε σαν να μην έχουν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
    Κοίτα, αν πηγαίνω με 200 δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να σταματήσω σε μπλόκο χωρίς να σκοτωθώ....... Εξηγούμαι:

Πρόσφατα γνωστός φίλου έπεσε και χτύπησε σοβαρά γιατί μπάτσος βγήκε στη ΜΕΣΑΙΑ ΛΩΡΙΔΑ της Αττικής Οδού για να τους σταματήσει! Ήταν κανά 5-6 μηχανές, έγινε ένα φοβερό μπάχαλο, ο αριστερός έκανε να σταματήσει δεξιά μπαίνοντας από την αριστερή λωρίδα, οι υπόλοιποι δεν πρόλαβαν να σταματήσουν και έγινε το μοιραίο.... Οπότε αν είμαι αριστερα (το λογικό και σύνηθες αν είσαι με 170+) και μου κάνουν σήμα στα 100 μέτρα να σταματήσω, sorry αλλά δεν........ Σιγά μη κάτσω να με πατήσουν τα κουτιά......

Σταματάω όπου είναι εύκολο ΑΜΕΣΩΣ μετά και αν με έχουν ακολουθήσει φαντάζομαι ότι δεν είναι ηλίθιοι, καταλαβαίνουν αν μπορούσες να σταματήσεις ή όχι.....

Αλλά για καταδίωξη ενώ μπορείς να σταματήσεις δεν κάνω λόγο, φυσικά και σταματάς.....

Εκτός και αν είσαι πιο γρήγορος από τον.........ασύρματο!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μεταβίβαση χωρίς πινακίδα - ασφάλεια
    από archi στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2013, 10:18
  2. Εξωτερικό χωρίς πινακίδα !!!!!
    από GLIAKAKOS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2007, 09:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 16:48