Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Περι βαλιτσας...

Η τιμή αγοράς είναι 300 ευρώ. Τις αγόρασα και εγώ πριν μια εβδομάδα. Τα μεταφορικά ομως είναι 160 λίρες. Εγώ προτίμησα να μου τις φέρουνε με άλλη μεταφορική με 50 λίρες (παράδοση από davidsilverspares στο σπίτι ενός φίλου Αγγλία και μετά ανεξάρτητη αποστολή). Οι βαλίτσες είναι εντάξει, τίς τσέκαρε ο φίλος και έχουν τις βάσεις. Φίλε Finrod αφού σου είχα γράψει και παραπάνω. Εάν συντονιζόμασταν κάτι θα γλυτώναμε. anyway καλοφόρετες και στους δυό μας. Παρεπιπτόντως εμένα το ασημί είναι το μαμα χρώμα μιας και είμαι μοντέλο 03.

Εμένα η ανησυχία μου είναι μην για οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ μπορούν να βαφτούν, ή πχ δε γίνει καλό βάψιμο και ξεφτύσει μετά από λίγο καιρό, για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. το υλικό δεν επιδέχεται βάψιμο). Δηλαδή finrod αυτός που σου είπε τιμή τις έχει δει και είναι σίγουρος ότι μπορούν να βαφτούν; Αν αυτό μπορεί να γίνει και γίνεται καλά, πάω κι εγώ ολοταχώς για τις stock (κόκκινες και μπλε απ' όσο είδα έχει..) και μετά τις κάνω μαύρες!!!
    VFR CLUB HELLAS --> vfrh.forumotion.net

Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα

ή

Once you go Mac you nener go back

Οχι δεν τις εχει δει.
    Μαλιστα μου ειπε οτι θελει και ενα πλαστικο ιδιου χρωματος για να το φερει οσο πιο κοντα στο χρωμα γινεται.
    Κοιτα, ισως 100% να μην το πετυχει, εξαρταται απο ποσο μαγκας ειναι. Αλλα για 350? που γλυτωνω, δεν καιγομαι και τοσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Finrod
    Οχι δεν τις εχει δει.
    Μαλιστα μου ειπε οτι θελει και ενα πλαστικο ιδιου χρωματος για να το φερει οσο πιο κοντα στο χρωμα γινεται.
    Κοιτα, ισως 100% να μην το πετυχει, εξαρταται απο ποσο μαγκας ειναι. Αλλα για 350? που γλυτωνω, δεν καιγομαι και τοσο.
    Ειδικά το μεταλλικό το μαύρο που είναι το δικό μου, σιγά μην το πετύχει! Αλλά μαύρες να είναι και για τόσα λεφτά που γλιτώνεις... όπως το λές!! Το θέμα μου είναι να βάφεται το συγκεκριμένο υλικό... Μη φύγει κανένα κομμάτι χρώμα μετά από λίγο καιρό, ή μη φουσκώσει κλπ.
    VFR CLUB HELLAS --> vfrh.forumotion.net

Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα

ή

Once you go Mac you nener go back

Πριν λίγες μέρες είχα πάρε δώσε με φαναρτζή λόγω ατυχήματος με το αυτοκίνητο. Ετσι βρήκα ευκαιρία και τον ρώτησα αν μπορεί να βάψει τα πλαστικά της μηχανής. Ετσι και αλλιώς και ο προφυλακτήρας του αυτοκινητου πλαστικός είναι. Γίνεται με διαφορετική προεργασία και μόνο. Το χρώμα είναι κανονικότατο. Πιστεύω οτι δεν υπάρχει πρόβλημα so don't worry.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks