συμφωνω! να ξαναγινουν ΔΙΑΜΑΧΕΣ
![]()
συμφωνω! να ξαναγινουν ΔΙΑΜΑΧΕΣ
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μου φένεται, τις θέλετε τις ίντριγκες σας.. βράζει το αίμα σας ε ;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το είδα Γιώργο.
Αν πέφτει βρισίδι και αλλού τότε θα ξυρίζονται αύτανδρα. Έτσι δηλαδή, με τη παραμονή των Αντιπαραθέσεων, παραδεχόμαστε ότι υπάρχουν για να βριζόμαστε......
![]()
Μια λυση ειναι να απαγορευθει το βρισιδι,νομιζω οτι μπορουμε να ζησουμε και χωρις αυτο!αν θα γινει κατι τετοιο,τοτε οι αντιπαραθεσεις λογικα δεν χρειαζονται, θα μπαινουν τα θεματα στα γενικα.
διαφωνιες θα υπαρχουν παντα. οσο για τα κοινωνικο-πολιτικα θεματα, οπως εχουν απο το δεκεμβριο μεχρι και τωρα τουλαχιστον, καλο ειναι να τα συζηταμε και να μην κλεινουμε τα ματια μας!
Υ.Γ1 το οτι εξαφανιστηκε μια συζητηση 2μηνων για δυο τρια ατομα, με ενοχλησε γιατι το θεωρησα αδικια, προς τους υπολοιπουςκαι το θεωρο ακομα.
Υ.Γ2 το μοτο φορουμ οπως λες καπου παραπανω, ειναι μοναδικο που εχει ασχετα θεματα απο την μοτοσυκλετα, γι΄αυτο πρεπει να το σεβαστουμε και να το διαφυλαξουμε, γι΄αυτη την μοναδικοτητα του!
Υ.Γ3 και λιγο χιουμορ, αντι για διαμαχες και αντιπαραθεσεις τη θα λεγατε γι΄αυτο: ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Δεν σε κατανοώ ρε μικέ...τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Λοιπόν, επειδή το θέμα νομίζω...
Είσαι ή δεν είσαι μοντ;
Άρα ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Το μαγαζί είναι δικό σας, εσείς κάνετε κουμάντο, εσείς έχετε το μαχαίρι ΚΑΙ το ψωμί.
Υποτιμάς την νοημοσύνη μας τουλάχιστον, με το παραπάνω γραπτό σου...οι θέσεις σου είναι γνωστές και σαφής από προηγούμενες θερμότερες και λακωνικότερες τοποθετήσεις σου.![]()
Mike...
Δεν νομίζω οτι θα βοηθούσε αυτό που λες σε κάτι...
Σε τι δηλαδή θα εμποδίσει πραγματικά κάποιον να βγάλει τα απωθημένα του , σε ενα μήνυμα στις Γενικές, στα στραβά και ανάποδα κοκ;
Ο άνθρωπος που Δ-Ε-Ν έχει έλλειψη ικανής ευφύιας να μιλήσει με κάποιο τρόπο σωστό και κοινωνικά αποδεκτό, δεν θα φιλτραριστεί ή αναχαιτιστεί μέσα απο την αφαίρεση μιας κατηγορίας μηνυμάτων.
Όπως και εσείς, έτσι και αρκετά άλλα μέλη έχουν διατελέσει διαχειριστές ή συντονιστές σε άλλα κοινωνικά forums (γιατί πριν απο μοτοσυκλετιστικό.. κάτι τέτοιο είναι και το Moto.gr). Σε αυτό το πλαίσιο σκέψης ίσως θα ήταν καλό για πρώτη φορά απο τότε που θυμάμαι το moto.gr (και πάνε πολλάαααα χρόνια απο τότε... ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ!!!![]()
![]()
) να δημιουργηθεί ενα σύνολο κανόνων λειτουργίας όπως και σε άλλα δεκάδες forums ανά το web.
Ένα σύνολο κανόνων που να υπαγορεύουν το τι μπορεί να κάνει ο χρήστης αλλά και ο συντονιστής μέσα απο αυτό , έτσι ώστε να διαφυλαχθεί η σωστή λειτουργία και χρήση του ιστότοπου. Και ναι.. φίλε μου... δυστυχώς το να είσαι συντονιστής σε ενα ζωντανό χώρο συζητήσεων που αριθμεί χιλιάδες ΕΝΕΡΓΑ μέλη συζητήσεων , σημαίνει και πολύυυυυυυυ δουλειά. (merge/split/overview κτλ.)
Αν σε αυτό το πλαίσιο κανόνων κάποιοι δεν συμμορφώνονται θα είναι δική τους "αυνανία" και είτε θα μπανάρονται , είτε θα προειδοποιούνται κτλ. Αλλά θα υπάρχει πλέον και σημείο αναφοράς του γιατί το παθαίνουν αυτό και σίγουρα δεν θα έχετε και εσείς πρόβλημα με το ποιός έκανε τι και γιατί.
Όσο για αυτούς που θα μιλήσουν για ελευθερία κτλ.. .να τους θυμίσω οτι δόθηκε στον χώρο απόλυτη ελευθερία χρήσης και αποδείχτηκε οτι δεν είμαστε γενικώς ικανοί να την διαχειριστούμε μόνοι μας. Οπότε ίσως ενα πλαίσιο κανόνων χρειάζεται να μας δείξει το πως μπορεί να γίνει αυτό.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Και για αθλητικά που θα λέμε;;;;;![]()
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν σε κατανοώ ρε μικέ...τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις;
Είσαι ή δεν είσαι μοντ;
Άρα ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Το μαγαζί είναι δικό σας, εσείς κάνετε κουμάντο, εσείς έχετε το μαχαίρι ΚΑΙ το ψωμί.
Υποτιμάς την νοημοσύνη μας τουλάχιστον, με το παραπάνω γραπτό σου...οι θέσεις σου είναι γνωστές και σαφής από προηγούμενες θερμότερες και λακωνικότερες τοποθετήσεις σου.![]()
Δε ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Εγώ απλά ρίχνω μια ιδέα την οποία μπορούν να διαβάσουν και να αξιολογήσουν όλοι οι χρήστες. & ξαναγράφω ότι ρίχνω αυτή την ιδέα σα χρήστης. Έτσι θέλω να αντιμετωπιστεί. Αν έκανα ότι γούσταρα (που και πάλι θα το είχα συζητήσει ανοιχτά), όπως λες θα είχαν φύγει οι αντιπαραθέσεις.
Αυτό το thread μπορείς να πεις ότι είναι συνέχεια αυτού εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=71392
Επίσης, νομίζω δεν υποτιμώ κανενός τη νοημοσύνη, ίσα ίσα σκέφτομαι φωναχτά, φανερά προς όλους και αναμένω ουσιαστική συζήτηση από όλους. & μέχρι τώρα τουλάχιστον νομίζω έχω πετύχει το στόχο μου.
Προβλημάτισα.
![]()
Μίκε, πρέπει να σεβαστείς και την άλλη άποψη.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Λοιπόν, επειδή το θέμα νομίζω ότι δε πάει άλλο, παραδείγματα πολλά έχουμε προτείνω αυτό που γράφει και ο τίτλος του thread. Κατάργηση της κατηγορίας Αντιπαραθέσεις.
Σε κανένα μεγάλο fora είτε του εσωτερικού είτε του εξωτερικού, και ιδιαίτερα σε σχέση με τη Μοτοσυκλέτα δεν υπάρχει κατηγορία αντίστοιχη.
& μόνο ο τίτλος της πλέον έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στην καθημερινότητα μας, σε προκαλεί να πας εκεί να τσακωθείς. Εκτός ελαχίστων thread που γίνονται για πραγματικό χαβαλέ, σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν εντάσεις και πολλές φορές εκτροχιασμοί.
Νομίζω ότι thread Γιαπωνέζικα vs Ευρωπαϊκά, και τα σχετικά, που έχουν αμιγώς θέμα τη Μοτοσυκλέτα, Rossi, vs Stoner..., μπορούν να υπάρξουν και στις Γενικές.
Τα υπόλοιπα όμως, τα οποία συνήθως είναι συζητήσεις που πάνε να ξεφύγουν στη κατηγορία Γενικές & μεταφέρονται εκεί, δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Εδώ μέσα δεν είμαστε για να μαλώνουμε και να βριζόμαστε, αλλά για να συζητήσουμε. Αφού εμείς οι ίδιοι, σαν χρήστες δε μπορούμε να συγκρατηθούμε και να αυτοπεριοριστούμε, από ότι έχει αποδειχτεί, τότε δεν υπάρχει λόγος για Αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα σε θέματα μη Μοτοσυκλετιστικά.
Δεν νομίζω ότι με αυτό το τρόπο υπάρχει η οποιαδήποτε καταπάτηση "δικαιωμάτων" αφού εμείς σαν χρήστες του φόρουμ, μπορούμε να γράφουμε τις π@π@ριές μας στις Γενικές & τους Προβληματισμούς μας στην αντίστοιχη κατηγορία. Όποια συζήτηση τείνει προς εκτροχιασμό, την άγουσα. Ας μάθουμε επιτέλους να συζητάμε με επιχειρήματα και σαν άνθρωποι & ας μην βγάζουμε εδώ μέσα τη καφρίλα της καθημερινότητας.
Δε χρειάζεται ο χώρος αυτός να είναι μια πιστή αντιγραφή της καθημερινότητας, γιατί τότε (κάτι που ήδη συμβαίνει) πολλοί χρήστες που ψάχνουν για κάτι το διαφορετικό, κάτι που σχετίζεται με το hobby τους, τη "ζωή" τους, βλέπουν μερικούς να σφάζονται εδώ μέσα, να τσακόνονται και έτσι σιγά σιγά δε ξανασυμμετέχουν σε κουβέντα.
Τα πολιτικά μας και τα κοινονικοκουτσομπολιά μας μπορούμε να τα πούμε και αλλού.
![]()
Τον Βύρωνα, που δηλωνεί ότι με χαρά θα συμμετείχε σε ένα πολιτισμένο διάλογο πολιτικής-οικονομικής-κοινωνικής φύσεως.
Τον Τριμέγιστο, που έχει "καθαρίσει" παρόμοια νήματα, μόνο και μόνο για την ποιότητα με την οποία ξεκίνησαν και τον αντίκτυπο που έχουν στο κοινωνικό σύνολο.
Τον απλό χρήστη, που προσθέτει την αγαθή του γνώμη περί του θέματος και διορθώνεται, μαθαίνει, βελτίωνεται.
Τον απλό αναγνώστη.
Ο Τριμέγιστος έχει ξεκαθαρίσει τα περί τίτλου και έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θα μένουν τα πάντα όσο διατηρούνται σε κόσμιο επίπεδο.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πόσες φορές έχεις εκφράσει εδώ μέσα τον "πόνο" σου για διάφορα πλην του BMW και του KTM. Από την στιγμή που προωθείς την μοτοσυκλέτα και μόνο, πώς παίρνεις το θάρρος και ρωτάς για διαμερίσματα, δουλειά, εφορία, κοινωνία, κλπ; Όλα αυτά τα θέματα μπορούν αν καταλήξουν σε διαμάχη, ο όρος με την ευγενική του σημασία. Ε, πολλές από αυτές τις γεμάτες ένταση κουβέντες, μεταφέρονται στις Αντιπαραθέσεις και μένουν έτσι, μόνο και μόνο για την "δίορθωση", έκφραση και της άλλης άποψης εάν θες.
Το να σβήσεις κάτι, είναι το μόνο εύκολο. Το να διορθώσεις κάτι, είναι δύσκολο αλλά μένει για πάντα. Εάν ο διαχεριστής αδυνατεί να επιμεληθεί του νήματος τώρα, το κρύβει, και έχουμε την ελπίδα να το επαναφέρει "καθαρό". Εάν όχι, "δεν" πειράζει.
Εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι Αντιπαραθέσεις, προσπερνάς και ασχολείσαι μόνο με BMW-KTM. Γράφεις τα δικά σου μοτοσυκλετιστικά νήματα και δείχνεις τον δρόμο που θα ήθελες να ακολουθήσει το forum. Οι χρήστες θα σε κρίνουν και θα πράψουν αναλόγως. Μπορείς να είσαι πολύ μπροστά από την εποχή σου, πολύ πίσω, αλλού, κλπ.
Αλήθεια, εκείνο το μοτοσυκλετιστικό ταξιδιωτικό στην Κρήτη, πότε σκοπεύεις να το τελειώσεις;
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Μίκε, πρέπει να σεβαστείς και την άλλη άποψη.
....................................
Διάβασε καλά τι έχω γράψει μέχρι τώρα γιατί μάλλον δε έχεις πάρει γραμμή.
Το ταξιδιωτικό θα το τελειώσω όταν εμένα μου κάνει καρδιά. Υπάρχει πρόβλημα? Γιατί το ύφος σου δε μου άρεσε καθόλου.
Επίσης να σου πω, ότι χρήστης είμαι και εγώ πρώτα από όλα.
Όσο για το τι έχει γράψει ο Jul μέχρι τώρα, συμφωνώ και ουσιαστικά το ίδιο γράφω. Αλλά αφού σα χρήστες είμαστει ανάξιοι να διατηρήσουμε ένα επίπεδο στη κουβέντα, τότε η κουβέντα άπατη, όχι να βγαίνουμε και από πάνω.
Ξαναδιάβασε τι έχω γράψει μέχρι τώρα & τότε συζητάμε.....
Ρε mike χαλάρωσε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
μάλλον δε έχεις πάρει γραμμή.
Υπάρχει πρόβλημα?
Γιατί το ύφος σου δε μου άρεσε καθόλου.
είμαστει ανάξιοι να διατηρήσουμε ένα επίπεδο στη κουβέντα,
όχι να βγαίνουμε και από πάνω.
Αρπαζεσαι ρε φιλε.
απομόνωσα τμήματα για να δεις πως ειναι!
εισαι στην τσίτα!
Το να εχει ενας μια διαφορετική γνωμη και να βγάζει λαθος την δικιά σου, δεν ειναι εγκλημα.
Το επίπεδο μας λείπει, οταν δεν μπορουμε να δουμε τον αλλον να μας βγαζει λαθος.
Εκεί σε θέλω ρε φιλε.
Να ανέχεσαι την διαφωνία του
Εχεις μια γνωμη και την καταθέτεις
ΟΚ
καποιοι συμφωνούν
ΟΚ
Ε! ασε κάποιους να διαφωνούν, και μην αρπαζεσαι.:wacko:
Το να καταργηθεί ένα υποφόρουμ το οποίο έχει φιλοξενήσει πολλές και (αρκετές) ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το σκεπτικό ότι μπορεί να "ξεφύγει" και να προσβάλει μου φέρνει στο μυαλό την κατάργηση των μαχαιριών διότι μπορεί να σφαχτεί κάποιος...
Για μένα το θέμα είναι αν το φόρουμ θα πρέπει να φιλοξενεί συζητήσεις που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη μοτοσυκλέτα ή και άλλα θέματα όπως ισχύει τώρα. Από κει και πέρα έγκειται στην παιδεία του καθενός και στην (δυστυχώς απαραίτητη) άμεση αντίδραση των διαχειριστών να διαφυλάξουν την κοσμιότητα των συζητήσεων.
Εάν όμως το φόρουμ παραμείνει ως έχει ανοιχτό σε ποικίλα θέματα δεν βλέπω το λόγο ν' αφαιρεθούν οι αντιπαραθέσεις.
Ήρεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Διάβασε καλά τι έχω γράψει μέχρι τώρα γιατί μάλλον δε έχεις πάρει γραμμή.
Το ταξιδιωτικό θα το τελειώσω όταν εμένα μου κάνει καρδιά. Υπάρχει πρόβλημα? Γιατί το ύφος σου δε μου άρεσε καθόλου.
Επίσης να σου πω, ότι χρήστης είμαι και εγώ πρώτα από όλα.
Όσο για το τι έχει γράψει ο Jul μέχρι τώρα, συμφωνώ και ουσιαστικά το ίδιο γράφω. Αλλά αφού σα χρήστες είμαστει ανάξιοι να διατηρήσουμε ένα επίπεδο στη κουβέντα, τότε η κουβέντα άπατη, όχι να βγαίνουμε και από πάνω.
Διάβασα τι έγραψες.
Εάν έγραψες το ίδιο πράγμα με τον Τριμέγιστο, οφείλω να ζητήσω συγνώμη. Παρ' όλα αυτά, θα διαφωνήσω γιατί δεν θυμάμαι να έχει αιτηθεί να διαγράψει τις Αντιπαραθέσεις, παρά μόνο να έχει διαθέσει τον χρόνο του για να καθαρίσει συζητήσεις επί συζητήσεων. Εάν προσβλέπεις σε ανώτερο επίπεδο διαλόγο, θα πρέπεις να το καλλιεργήσεις, δεν μπορείς να το επιβάλεις.
Ένα σημείο μόνο που δεν είναι ξεκάθαρο, δίνοντας την διαχείριση ενός κομμάτιου, αυτομάτως χαρακτηρίζεις, θετικά και αρνητικά, την αντίστοιχη ενότητα. Εάν αύριο παραιτηθεί κάποιος διαχειριστής, πέρα από τα θετικά που άφησε, έμειναν και αρνητικά, πχ να χαθούν συζητήσεις;
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ρε mike χαλάρωσε!!
Αρπαζεσαι ρε φιλε.
απομόνωσα τμήματα για να δεις πως ειναι!
εισαι στην τσίτα!
Το να εχει ενας μια διαφορετική γνωμη και να βγάζει λαθος την δικιά σου, δεν ειναι εγκλημα.
Το επίπεδο μας λείπει, οταν δεν μπορουμε να δουμε τον αλλον να μας βγαζει λαθος.
Εκεί σε θέλω ρε φιλε.
Να ανέχεσαι την διαφωνία του
Εχεις μια γνωμη και την καταθέτεις
ΟΚ
καποιοι συμφωνούν
ΟΚ
Ε! ασε κάποιους να διαφωνούν, και μην αρπαζεσαι.:wacko:
Συμφωνάω συμφωνώ Χρήστο, & μέχρι τώρα προσπαθώ να απαντώ σε όλους κάνοντας συζήτηση με τα επιχειρήματα που διαθέτω.
Όμως ρε φιλαράκι τσίφτικο, το ταξιδιωτικό και το οτιδήποτε άσχετο, δεν έχει νομίζω θέση σε αυτή τη συζήτηση. & μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ύφος απέναντι σε όλους. Ε, έτσι θέλω να παραμείνει εκ μέρους μου... Διαβάζεις όμως..
Τέλος πάντων.....
& στη τελική ας μη καταργηθεί, αλλά ας καταργηθεί η μαλακία που μας δέρνει, τουλάχιστον εδώ μέσα.
& κάτι άλλο το οποίο δεν αντιλαμβάνομαι, δηλαδή οι σοβαρές συζητήσεις γίνονται μέσα στις Αντιπαραθέσεις? Αλλού δεν γίνονται....?
Νομίζω ότι μέχρι τώρα ότι έχω γράψει είναι σαφές. Εγώ ρωτώ, θέλουμε να τσακωνόμαστε? Αν ναι, οκ ας μείνει, αν όχι γιατι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr Luv
Από κει και πέρα έγκειται στην παιδεία του καθενός και στην (δυστυχώς απαραίτητη) άμεση αντίδραση των διαχειριστών να διαφυλάξουν την κοσμιότητα των συζητήσεων.
Εάν όμως το φόρουμ παραμείνει ως έχει ανοιχτό σε ποικίλα θέματα δεν βλέπω το λόγο ν' αφαιρεθούν οι αντιπαραθέσεις.
Το φόρουμ είναι μοτοσυκλετιστικό κατά βάση. Αυτή είναι η αρχή και το τέλος. Δεν είναι ότιναναι.γκρ. Το ότι συζητούνται και άλλα θέματα, τα οποία πολλές φορές ανακύπτουν σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα είναι μέχρι ένα σημείο καλό. Όταν όμως συζητήται ότιναναι, δεν είναι καλό.
& όσον αφορά το πρώτο σκέλος που έκανα quote, όταν φίλε μου οι διαχειριστές προσπαθούν να διαφυλάξουν τη κοσμιότητα, μερικοί τους τη πέφτουν αβέρτα & ξεκινά αυτό το γαϊτανάκι.
Ίσως λοιπόν όπως είπε ο Μάγος (στον οποίο δεν έχω απαντήσει ακόμα, αλλά θα το κάνω) να υπάρξουν πιο αυστηροί κανόνες, οι οποίοι να βρίσκονται κάπου συγκεντρωμένοι και να διαβάζονται από τους χρήστες.
![]()
οκ mike στο θεμα μας
1ον η διαφωνία ειναι μεσα στο παιχνίδι του forum
2ον Ο αλληλοσεβασμούς δεν ειναι κατι που το εχουν ολοι
3ον το να απαγορεύσεις την αντιπαράθεση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
4ον το να ξυρίζεται οτι δεν ειναι κόσμιο (αφήνοντας τα κόσμια), ειναι πάρα πολύ δύσκολο.
μην κανουμε ομως το λαθος προς χαρειν ευκολίας να ξυρίζουμε οτι μας ζορίζει.
οσο για το "μοτοσικλετιστικο" του forum, πες μου σε πια ενότητα θα πουμε
για το πως και το γιατι δεν εχουμε πιστα στην ανω χαλανδριτσα,
γιατι οι πολιτικοι μας δεν φτιάχνουν την ασφαλτο στο αχλαδοκαμπο
γιατι δεν κατεβάζει το φπα στο κρανος ο υπ. οικονομιας
γιατι ο μπατσος οταν με σταματαει δεν μου φέρεται καλα επειδη ειμαι μηχανόβοιος
γιατι η εισαγωγή μοτοσηκλετας απο τριτες χωρες ειναι πιο ακριβή στην ελλαδα απ'οτι στην ιταλία
και αλλα πολλα μοτοσυκλετίστικα που δεν θα καταλήξουν σε πολιτικη αντιπαραθεση![]()
δεν υπαρχει περίπτοση να μην αντιπαρατεθουμε και μαλιστα εντονα σε αυτα!
αντιπαραθεσεις = αντιπαλα στρατοπεδα
προταση
ξεκαθαρισμα των υβριστικων τμηματων και παραμονή του θεματος
μια δυο τρις? κόπια στιγμη θα δουμε οτι το υβριστικο ΔΕΝ ζει, και θα γραψουμε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ με ποιο κοσμιο τροπο.
αλλα να εινα αμεσο και στεγνα το ξυρισμα χωρις σαλιο.
Εαν θελει καποιος ντε και καλα να πει την γνωμη του, να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να την πει κοσμια.
Ειναι δύσκολο χρονοβόρο και ψυχοφθόρο μεν αλλα νομιζω οτι ειναι και σωστο![]()