Απιστευτο περιστατικο...
Απιστευτο περιστατικο...
*************** www.motodevils.gr ***************
Πω,πω, κρίμα το παλληκάρι.
![]()
τραγικό πράγματι...
δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.....![]()
![]()
αδιανόητο πως δεν είδε κανείς τίποτα, δεν είναι και απόμερο το σημείο που βρέθηκε (αν το προσδιορίζω σωστά από τα αναφερόμενα στις ειδήσεις). πως δεν άφησε ίχνη το συμβάν για να υποψιαστεί κάτι κάποιος....τι να πω πια....
διάβαζα σε πολλά site και περιοδικά την συμβουλή να αποφεύγουμε τις μοναχικές βόλτες και έχουμε πάντα παρέα...αλλά που να το βάλει ο νους σου αυτό βρε παιδιά....![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
έχουμε επιλέξει "χόμπυ" που ενέχει τεράστιους κινδύνους, ένας μπασκετμπολίστας όταν κάνει λάθος χάνει ένα καλάθι ή μια ντρίπλα, εμείς με ένα λάθος... γειά σας...![]()
ελπίζω ο άτυχος συνάδελφος να έχασε τη ζωή του ακαριαία και να μην μαρτύρησε επί ωρες λίγα μέτρα μακριά από το δρόμο
κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους
Τό είδα κι εγώ πριν λίγο..
Ο εργάτης είπαν αντιλήφθηκε πρώτα το πεσμένο μέσα στους θάμνους ΚΤΜ,κι αφού του κίνησε την περιέργεια έψαξε και βρήκε και το πτώμα..
Πραγματικά τραγικό![]()
Σε μια σύγχρονη αυτοκινούμενη κοινονία.Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Που ζούμε επιτέλους ;
Το είδα στις ειδήσεις τη Κυριακή το πρω'ί' και σοκαρίστηκα.
Με πρώτη ανάγνωση πάντως ο άτυχος αναβάτης δεν πρέπει να είχε σφοδρή σύγκρουση ώστε η μοτοσυκλέτα και αυτός να βρεθούν σε κάποια απόσταση μικρή ή μεγάλη μεταξύ τους.
Αυτό που σκέφτομαι και τρομάζω είναι να είχε θάνατο από αφυδάτωση, να τον πλάκωσε η μηχανή, να φώναζε και να μην τον άκουγε κανείς... τρέλα, μόνο τρέλα προξενεί κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς.
Ειλικρινά είναι από τις ελάχιστες ειδήσεις που με έχουν ταρακουνήσει και όλα αυτά να συμβαίνουν το 2009...
Πόσο δύσκολο είναι για όλες τις κουφ@λες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε περιπτώσεις εξαφανισθέντων να ανοίγουν τα αρχεία τους και να δίνουν το στίγμα της εκπομπής σήματος του κινητού για κάποιο ζητούμενο χρονικό διάστημα.
Παρακολουθούν τα πάντα, δεν μπορούν να ξέρουν την θέση ενός κινητού σε κατάσταση αναμονής, αφού ξέρουμε πως ένα κινητό εκπέμπει και δέχεται συνεχώς σήμα.
Κρίμα για το παιδί, και κουράγιο στους οικείους του.
Και το πιο τρελλό είναι πως από εκεί περνάω τα καλοκαίρια σχεδόν μέρα παραμέρα μιας και πάω για τη Δροσιά Χαλκίδας ....για να μην πω (και φανώ υπερβολικός) πως πράγματι υπήρξαν φορές που περνώντας από εκεί έλεγα στη σύζυγό μου πως κάτι μυρίζει και καταλήγαμε στο συμπέρασμα πως μάλλον για κανένα σκύλο σκοτωμένο θα πρόκειται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
.....έλεγα στη σύζυγό μου πως κάτι μυρίζει και καταλήγαμε στο συμπέρασμα πως μάλλον για κανένα σκύλο σκοτωμένο θα πρόκειται...
σταματα ρε φιλε, ανατριχιασα!
![]()
Εδώ έχει τύχει ο άλλος να πεθαίνει στο διαμέρισμά του και να το παίρνουν είδηση μετά από χρόνια,δε θα συμβεί μέσα σε βλάστηση;
Κρίμα ρε γαμώτο...
Μακάρι να ήταν ακαριαίο και να μην υπέφερε ο άνθρωπος...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
To ειδα και γω την κυριακη...κριμα ο ανθρωπος..τουλαχιστον θα εχει μια σωστη ταφη και εμαθαν οι δικοι του που κατεληξε..ειναι τρομερα βασανιστικο να μην ξερουν πως και τι...![]()
![]()
Αναπαυσου φιλε επιτελους...![]()
ps:Οι μοναχικες βολτες οσο καλα κι αν μας κανουν να αισθανομαστε (το εχω κανει και εγω πολλες φορες) εχουν δυστηχως αυτον τον κινδυνο για εμας τους μοτοσυκλετιστες.
Keep spamming!!!:a13: