Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: ΧΟΥΦΤΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Η ασφαλέστερη χούφτα είναι η ανοιχτή πλαστική.
    Η αλουμινένια σε περίπτωση πτώσης μπορεί να παραμορφωθεί και να τραματήσει το χέρι.
    Σωστός, αλλά δεν προστατεύει τις μανέτες.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Σωστός, αλλά δεν προστατεύει τις μανέτες.
    Μια μανέτα δεν είναι και καμιά μεγάλη απώλεια.Ειδικά στο χώμα θεωρήται μάλλον αναλώσιμη.
    Μπορείς να κουβαλάς μια ανταλακτική και καμιά ντίζα επείσης μαζί με τα εργαλεία, το κόστος είναι αστείο υπάρχουν και με 15-20€.
    Επείσης υπάρχουν ωραιότατες σπαστές μανέτες και λεβιεδάκια ταχυτήτων ακριβώς γι αυτό το λόγο.
    Το ρίσκο της αλουμινένιας χούφτας κατά την γνώμη μου έιναι δυσανάλογα μεγάλο με την προστασία που προσφέρει.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια, αμα θελετε να ''σωσετε'' τις μανετες σας(και το καπακι του καρτερ απο το πενταλ του φρενου και των ταχυτητων) μπορειτε να κανεται ενα μικρο κοψιματακι με ενα σιδεροπριονο, ετσι ωστε σε περιπτωση τουμπας να σπασει μονο το κομματι μετα το κοψιμο, οποτε δε θα μεινετε και πουθενα κιολας

Συμφωνώ, για το χώμα η μανέτα είναι η πιο συνηθισμένη και ανώδυνη απώλεια. Με μικρό κόστος και εύκολη αντικατάσταση (για τους σχετικούς ). Εγώ μίλησα για 3 "πεσίματα" που είχα, που ένα από αυτά μου ακινητοποίησε τη μηχανή. Θα ήταν δύο αν δεν είχα τις χούφτες...

Εντάξει, όταν πας χώμα είσαι προετοιμασμένος, με έξτρα μανέτες, εργαλεία κ.λ.π. όπως είπε ο Στέφανος. Αλλά δεν τα έχεις όλα αυτά στην καθημερινή μετακίνηση, και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...

Μετά τη μικροπτώση που είχα στη Βουλγαρία, δεν τις συζητώ καν τις κλειστές μανέτες. Για μένα είναι ανεκτίμητες. Πάντα γνώμη μου βέβαια...

Πάνο, καλή ιδέα φίλε για τα πεντάλ!

Στέφανε, δεν έχω δει τις "σπαστές" που λες. Αυτές, σε περίπτωση πτώσης "σπάνε" και επανέρχονται έτσι?
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Συμφωνώ, για το χώμα η μανέτα είναι η πιο συνηθισμένη και ανώδυνη απώλεια. Με μικρό κόστος και εύκολη αντικατάσταση (για τους σχετικούς ). Εγώ μίλησα για 3 "πεσίματα" που είχα, που ένα από αυτά μου ακινητοποίησε τη μηχανή. Θα ήταν δύο αν δεν είχα τις χούφτες...

Εντάξει, όταν πας χώμα είσαι προετοιμασμένος, με έξτρα μανέτες, εργαλεία κ.λ.π. όπως είπε ο Στέφανος. Αλλά δεν τα έχεις όλα αυτά στην καθημερινή μετακίνηση, και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...

Μετά τη μικροπτώση που είχα στη Βουλγαρία, δεν τις συζητώ καν τις κλειστές μανέτες. Για μένα είναι ανεκτίμητες. Πάντα γνώμη μου βέβαια...

Πάνο, καλή ιδέα φίλε για τα πεντάλ!

Στέφανε, δεν έχω δει τις "σπαστές" που λες. Αυτές, σε περίπτωση πτώσης "σπάνε" και επανέρχονται έτσι?
    αν θυμαμαι καλα, αυτες οι σπαστες ειναι απο δυο κομματια, στα οποια υπαρχει ελατηριο και μπορει να κανει ελευθερες κινησεις η μανετα...

αλλα αν επισης θυμαμαι καλα, ειναι και πανακριβες(καμια 80ρια? η μια:hypnotize , σε σχεση με τα 5 της κανονικης δηλαδη )

Δεν είμαι σίγουρος αν έχει το χτχ απο την μάνα του αλλά εννοώ κάτι τέτοιο σε χαλύβδινο.

τέτοιο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mx-06106.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	25,0 KB 
ID:	154750

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    τέτοιο
    an ennoeis το μηχανισμο μπροστα στο λεβιε, για το 660 δε ξερω παντως το 600 εχει...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teo24
    Aν σου αρεσουν της YAMAHA τοτε βαλε τις DOD.Τις εβαλα το 2006 στο χτχ μου γυρω στα 30 ευρω.Ειναι ολοιδιες μονο που δεν γραφουν YAMAHA.
    απο που φιλαρακι?εχουμε κανα σαιτ να δουμε ?οποιος ξερει ας βοηθησει παλικαρια-μην παιρνω σβαρνα χ τα αξεσουαρ...

Παλαιό μέλος
    και αυτες του φιλου xenos δειχνουν καλες..-αραγε κλειστες οι ανοιχτες ειναι?

http://www.moto.gr/forums/attachment.php?postid=1364068

Αρχικά δημιουργήθηκε από mai_tai
    και αυτες του φιλου xenos δειχνουν καλες..-αραγε κλειστες οι ανοιχτες ειναι?

http://www.moto.gr/forums/attachment.php?postid=1364068
    Κλειστές είναι
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος
    για βοηθηστε λιγο ρε παλικαρια-για πειτε γνωμες..

http://www.polisport.com/nm_catalogo...D=22&ID_ORG=22

http://www.ufoplast.com/en/catalog/m...ro/supermotard

ειμαι λιγακι αναποφασιστος...(γυρο στα 50-60 ευροπουλα διαθετο...)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΧΟΥΦΤΕΣ Acerbis
    από xaris_sm στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2009, 17:00
  2. ΧΟΥΦΤΕΣ ΓΙΑ Kazer
    από ANTY2 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2006, 07:00
  3. ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ Grips Kai ΧΟΥΦΤΕΣ
    από jinks στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 06:35
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΥΦΤΕΣ...
    από DT_Bear στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2006, 17:00
  5. ΧΟΥΦΤΕΣ : ΑΓΟΡΑ On Line!!!!!!!!!!!!!!!
    από jinks στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 13:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF