Σωστός, αλλά δεν προστατεύει τις μανέτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Η ασφαλέστερη χούφτα είναι η ανοιχτή πλαστική.
Η αλουμινένια σε περίπτωση πτώσης μπορεί να παραμορφωθεί και να τραματήσει το χέρι.
Σωστός, αλλά δεν προστατεύει τις μανέτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Η ασφαλέστερη χούφτα είναι η ανοιχτή πλαστική.
Η αλουμινένια σε περίπτωση πτώσης μπορεί να παραμορφωθεί και να τραματήσει το χέρι.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μια μανέτα δεν είναι και καμιά μεγάλη απώλεια.Ειδικά στο χώμα θεωρήται μάλλον αναλώσιμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Σωστός, αλλά δεν προστατεύει τις μανέτες.
Μπορείς να κουβαλάς μια ανταλακτική και καμιά ντίζα επείσης μαζί με τα εργαλεία, το κόστος είναι αστείο υπάρχουν και με 15-20€.
Επείσης υπάρχουν ωραιότατες σπαστές μανέτες και λεβιεδάκια ταχυτήτων ακριβώς γι αυτό το λόγο.
Το ρίσκο της αλουμινένιας χούφτας κατά την γνώμη μου έιναι δυσανάλογα μεγάλο με την προστασία που προσφέρει.
παιδια, αμα θελετε να ''σωσετε'' τις μανετες σας(και το καπακι του καρτερ απο το πενταλ του φρενου και των ταχυτητων) μπορειτε να κανεται ενα μικρο κοψιματακι με ενα σιδεροπριονο, ετσι ωστε σε περιπτωση τουμπας να σπασει μονο το κομματι μετα το κοψιμο, οποτε δε θα μεινετε και πουθενα κιολας
![]()
Συμφωνώ, για το χώμα η μανέτα είναι η πιο συνηθισμένη και ανώδυνη απώλεια. Με μικρό κόστος και εύκολη αντικατάσταση (για τους σχετικούς). Εγώ μίλησα για 3 "πεσίματα" που είχα, που ένα από αυτά μου ακινητοποίησε τη μηχανή. Θα ήταν δύο αν δεν είχα τις χούφτες...
Εντάξει, όταν πας χώμα είσαι προετοιμασμένος, με έξτρα μανέτες, εργαλεία κ.λ.π. όπως είπε ο Στέφανος. Αλλά δεν τα έχεις όλα αυτά στην καθημερινή μετακίνηση, και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...
Μετά τη μικροπτώση που είχα στη Βουλγαρία, δεν τις συζητώ καν τις κλειστές μανέτες. Για μένα είναι ανεκτίμητες. Πάντα γνώμη μου βέβαια...![]()
Πάνο, καλή ιδέα φίλε για τα πεντάλ!![]()
Στέφανε, δεν έχω δει τις "σπαστές" που λες. Αυτές, σε περίπτωση πτώσης "σπάνε" και επανέρχονται έτσι?
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
αν θυμαμαι καλα, αυτες οι σπαστες ειναι απο δυο κομματια, στα οποια υπαρχει ελατηριο και μπορει να κανει ελευθερες κινησεις η μανετα...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Συμφωνώ, για το χώμα η μανέτα είναι η πιο συνηθισμένη και ανώδυνη απώλεια. Με μικρό κόστος και εύκολη αντικατάσταση (για τους σχετικούς). Εγώ μίλησα για 3 "πεσίματα" που είχα, που ένα από αυτά μου ακινητοποίησε τη μηχανή. Θα ήταν δύο αν δεν είχα τις χούφτες...
Εντάξει, όταν πας χώμα είσαι προετοιμασμένος, με έξτρα μανέτες, εργαλεία κ.λ.π. όπως είπε ο Στέφανος. Αλλά δεν τα έχεις όλα αυτά στην καθημερινή μετακίνηση, και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...
Μετά τη μικροπτώση που είχα στη Βουλγαρία, δεν τις συζητώ καν τις κλειστές μανέτες. Για μένα είναι ανεκτίμητες. Πάντα γνώμη μου βέβαια...![]()
Πάνο, καλή ιδέα φίλε για τα πεντάλ!![]()
Στέφανε, δεν έχω δει τις "σπαστές" που λες. Αυτές, σε περίπτωση πτώσης "σπάνε" και επανέρχονται έτσι?
αλλα αν επισης θυμαμαι καλα, ειναι και πανακριβες(καμια 80ρια? η μια:hypnotize , σε σχεση με τα 5 της κανονικης δηλαδη)
Δεν είμαι σίγουρος αν έχει το χτχ απο την μάνα του αλλά εννοώ κάτι τέτοιο σε χαλύβδινο.
![]()
an ennoeis το μηχανισμο μπροστα στο λεβιε, για το 660 δε ξερω παντως το 600 εχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
τέτοιο
απο που φιλαρακι?εχουμε κανα σαιτ να δουμε ?οποιος ξερει ας βοηθησει παλικαρια-μην παιρνω σβαρνα χ τα αξεσουαρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από teo24
Aν σου αρεσουν της YAMAHA τοτε βαλε τις DOD.Τις εβαλα το 2006 στο χτχ μου γυρω στα 30 ευρω.Ειναι ολοιδιες μονο που δεν γραφουν YAMAHA.
και αυτες του φιλου xenos δειχνουν καλες..-αραγε κλειστες οι ανοιχτες ειναι?![]()
http://www.moto.gr/forums/attachment.php?postid=1364068
Κλειστές είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από mai_tai
και αυτες του φιλου xenos δειχνουν καλες..-αραγε κλειστες οι ανοιχτες ειναι?![]()
http://www.moto.gr/forums/attachment.php?postid=1364068
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
για βοηθηστε λιγο ρε παλικαρια-για πειτε γνωμες..![]()
http://www.polisport.com/nm_catalogo...D=22&ID_ORG=22
http://www.ufoplast.com/en/catalog/m...ro/supermotard
ειμαι λιγακι αναποφασιστος...(γυρο στα 50-60 ευροπουλα διαθετο...)