Megeia loipon to kainourio Scarver kyrie Toyota kai eimai tis apopsis na perimeneis giati tora teleutaia exoun bgei i mple kai mazeuoun lefta ... opote den paizei na plironeis keratiatika....
Megeia loipon to kainourio Scarver kyrie Toyota kai eimai tis apopsis na perimeneis giati tora teleutaia exoun bgei i mple kai mazeuoun lefta ... opote den paizei na plironeis keratiatika....
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
![]()
καλοταξιδω να ειναι φιλε και να εισαι γερος να το χαιρεσαι......
και καλες βολτες.......
![]()
![]()
![]()
![]()
megia loipon kaloriziko kai panta orthios..
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Καλοταξιδος....
καλοτάξιδος και πάντα όρθιος
το σήμα όταν το πάρεις το βάζεις, θέλει πολύ γκαντεμιά να σε γράψουν για σήμα
το φετινό το κόλησα κάποια στιγμή το μάρτιο, στο μεταξύ με είχαν σταματήσει κάνα δυο φορές για έλεγχο (άδεια δίπλωμα ασφάλεια και καλημερά σας) ούτε που κοίταξαν για το σήμα
Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
Τελικά το ρίσκαρα και τη Παρασκευή και Σάββατο το πήγα για στρ΄ψσιμο.Του έκανα 780 km και τώρα θα το πάω για το service των 1000 km μάλλον την Πέμπτη.Πάντως ρε παιδιά όλο το τριήμερο δεν είδα κανέναν μπάτσο που να γράφει (ευτυχώς).
Τέλος καλό,όλα καλά.Πάντως το μοτό είναι τρομερό.Πολύ οικονομικό (το γέμισα με 8,5 ευρώ και έκανα 275 km),πολύ καλά φρένα και μέσα στη πόλη είναι πολύ εύκολο.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΛΜ.![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120ΧΛΜ.Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
Τελικά το ρίσκαρα και τη Παρασκευή και Σάββατο το πήγα για στρ΄ψσιμο.Του έκανα 780 km και τώρα θα το πάω για το service των 1000 km μάλλον την Πέμπτη.Πάντως ρε παιδιά όλο το τριήμερο δεν είδα κανέναν μπάτσο που να γράφει (ευτυχώς).
Τέλος καλό,όλα καλά.Πάντως το μοτό είναι τρομερό.Πολύ οικονομικό (το γέμισα με 8,5 ευρώ και έκανα 275 km),πολύ καλά φρένα και μέσα στη πόλη είναι πολύ εύκολο.
ΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΗ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑ![]()
Μονοκύλινδρο και να καίει τόσο πολύ;Δε νομίζω.Λέτε;
Τες πα,πήρα τηλ για ραντεβού για το service των 1000 km και βρήκα τιμές:
Παναγιωτόπουλος 60-70 ευρώ
Βαγιανέλης 100 ευρώ
Μοτοδυναμική 100 ευρώ
Έχω ακούσει παλλά καλά για τον Παναγιωτόπουλο αλλά με τις τιμές τί παίζει;
Έχετε να προτείνεται κάποιον άλλον;
Οσον αφορα το σημα τελων. Σε ερωτηση που εκανα σε τροχονομο (επειδη απλα δεν το ειχα μαζι μου) τι επιπτωσεις εχει μου απαντησε οτι πλεον δεν το ζητουν γιατι το ελεγχει ηλεκτρονικα το taxis ποιος το εχει και ποιος οχι... Πραγματικα δεν το εχω κολησει ακομα ουτε στο κουτι ουτε στη μοτο και δεν μου το εχει ζητησει κανεις.. Υ.Γ.: Με εχουν σταματησει και με τα δυο
Toyota apantises monos sou molis tora .... o ftinoteros einai o Panagiotopoulos alla einai kai o kalyteros....
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
Πολύ καλό αυτό..Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
Οσον αφορα το σημα τελων. Σε ερωτηση που εκανα σε τροχονομο (επειδη απλα δεν το ειχα μαζι μου) τι επιπτωσεις εχει μου απαντησε οτι πλεον δεν το ζητουν γιατι το ελεγχει ηλεκτρονικα το taxis ποιος το εχει και ποιος οχι... Πραγματικα δεν το εχω κολησει ακομα ουτε στο κουτι ουτε στη μοτο και δεν μου το εχει ζητησει κανεις.. Υ.Γ.: Με εχουν σταματησει και με τα δυο![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
Toyota apantises monos sou molis tora .... o ftinoteros einai o Panagiotopoulos alla einai kai o kalyteros....
Άρα κλείνω σ'αυτόν.ΟΚ thanks.