what he said...Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
από το μοτομαρκετ κανα 150ρικο!!
απο "αλλού" δεν ξερω...
τα'χει σιγουρα στο καταστημα στη Συγγρου...
επισης υπαρχει και το www.kneedraggers.com![]()
what he said...Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
απο "αλλού" δεν ξερω...
Silence in the studio!
Δεν ξέρω αν είναι τα μοναδικά ή τα καλύτερα, πάντως τα ίδια έχω και εγώ και είναι πράγματι πολύ καλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Το μοναδικό αξιοπρεπές σε ό,τι αφορά προστασίες,καλοκαιρινό γάντι που βρήκα,ήταν το IXS Dakota.
Με δέρμα σε όλη την παλάμη και όχι αυτό το κάπως σαν suede ύφασμα που έχουν τα περισσότερα καλοκαιρινά το οποίο σκίζεται για πλάκα.
![]()
οχι από το kneedraggers !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
what he said...
ειναι γτπ σαιτ και απο τιμες οχι και τις καλυτερες,
αυτος δεν εχει στοκ και παραγγελνει τα πραγματα που θες οποτε περιμενεις να πανε τα πραγματα σε αυτον και μετα αυτος σε εσενα (μιλαμε για ευρωπαικα προιοντα πχ dainese & alpinestars)
εχω για τρια πραγματα ενα fogcity ενα respro κτλ περιμενα 2 μηνες !!!!
Ασε που εκανα την παραγγελια και αφου με χρεωνει(ειχα παραγγειλει 9 προιοντα) μου λεει πως εχει τα 3 ετοιμοπαραδοτα, τα άλλα σε 15 μερες, οκ του λεω στειλε μου τα 3 και ακυρωσε μου τα άλλα (εχασα και απο την επιστροφη συναλαγματος κατι ψιλα λογω ισοτιμιας) και μου στελνει τα υποτίθεται ετοιμοπαραδοτα σε 2 μηνες περιπου, ειναι μετα να ξανακανεις αγορα απο αυτον???
μπορει να εχει τεραστια πικοιλια αλλα δεν αξιζει.
Πάρα πολλά αν σκεφτείς ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις κανονικό "racing" γάντι (καρπός included).Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
απο "αλλού" δεν ξερω...
Άσε που δεν βλέπω να έχει εμφανή και επαρκή εξαερισμό ( πάντα για καλοκαιρινά λέμε εδώ ε??)
To IXS ξαναλέω ότι ήταν το καλύτερο που μπόρεσα να βρω στην ελληνική αγορά και να τονίσω εδώ ότι είμαι "βαμμένος" Alpinestarάκιας και μου αρέσουν πάρα πολύ τα καλά της spidi,τα IXS τα είχα για πιο "δεύτερα".
Υ.Γ. Όχι,δεν τα "παίρνω" από τον Τζωρτζόπουλο![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ΠΟΣΟΟΟΟΟΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
απο "αλλού" δεν ξερω...![]()
![]()
!!!
Αμα δωσω 150 γιουργια για γαντι (που δεν ειναι και full-racing!)... δεν θα μπορω να κατσω καμια βδομαδα απο τον πονο...![]()
... και μετα παραπονιουνται οτι στα μαγαζια τους τα δοκιμαζουμε και... internet![]()
Αντε με τους κλεφτες...![]()
money cant buy me love !!!
τα dakota ειναι δροσερα; εννοω αρκετα δροσερα ωστε να τα φορας ανετα μεσημερι ιουλιου στο κεντρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Πάρα πολλά αν σκεφτείς ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις κανονικό "racing" γάντι (καρπός included).
Άσε που δεν βλέπω να έχει εμφανή και επαρκή εξαερισμό ( πάντα για καλοκαιρινά λέμε εδώ ε??)
To IXS ξαναλέω ότι ήταν το καλύτερο που μπόρεσα να βρω στην ελληνική αγορά και να τονίσω εδώ ότι είμαι "βαμμένος" Alpinestarάκιας και μου αρέσουν πάρα πολύ τα καλά της spidi,τα IXS τα είχα για πιο "δεύτερα".
Υ.Γ. Όχι,δεν τα "παίρνω" από τον Τζωρτζόπουλο![]()
γενικα ευχαριστημενος απο δαυτα;;
Να πω πως εχω φορεσει τα Jab (oxi ta Jab-R) στο δρομο (οδηγησα με αυτα δλδ αρκετη ωρα) και μου φανηκε οτι τα χερια μου ηταν πιο δροσερα απ'οτι χωρις καθολου γαντι!![]()
TheFace μαζι σου ειμαι, αν θελανε περισσοτερη πελατεια ας κατεβαζαν τις τιμες...
οσο για την τιμη συμφωνω οτι ειναι αρκετα τσιμπημενη αλλα μη ξεχνας οτι παιρνεις μαρκα με τεχνογνωσια στα γαντια (η Spidi ξεκινησε απο μονο με γαντια, οπως η Sidi μονο με τις μποτες) και η τιμη τους ειναι βασισμενη στην ποιοτητα τους και οχι επειδη την σπονσοραρει καποιος ιατρος...![]()
εκαστος στο ειδος του...![]()
Silence in the studio!
Λακωνικά....ΝΑΙ (κοίτα...αν πήξεις μέσ΄την κίνηση χωρίς δυνατότητα διήθησης σίγουρα ζεσταίνεσαι,αλλά τα χέρια θα είναι το τελευταίο που θα σε ζεματίσει...βλέπε κράνος/μπουφάν)Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
τα dakota ειναι δροσερα; εννοω αρκετα δροσερα ωστε να τα φορας ανετα μεσημερι ιουλιου στο κεντρο..
γενικα ευχαριστημενος απο δαυτα;;
...ναι ,γιατί σκέψου ότι χωρίς γάντι είναι σα να κάνει το χέρι σου ηλιοθεραπεία χωρίς αντιηλιακόΑρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Να πω πως εχω φορεσει τα Jab (oxi ta Jab-R) στο δρομο (οδηγησα με αυτα δλδ αρκετη ωρα) και μου φανηκε οτι τα χερια μου ηταν πιο δροσερα απ'οτι χωρις καθολου γαντι!
Ενώ με το γάντι φορεμένο το δέρμα σου είναι προστατευμένο από την ακτινοβολία και δεν ψήνεται
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους