Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: σφαίρες από εδώ....σφαίρες από εκεί......Σικαγο γίναμε !!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Τασουλη μαλλον δεν καταλαβες...
    το αυτοκινητο ηταν του ιδιου του μπατσου. το προσωπικο του. δεν αναφερει πουθενα για μπατσικο. αλλωστε αν ηταν μπατσικο και ειχαν υπηρεσια θα ηταν 2 αρχι...εεε...μπατσοι
    Όντως παρανόησα.
    Άλλά πόσο αλλάζει τα πράγματα αυτό?

Ένας ευσυνήδητος πολίτης οφείλει να σταματήσει, είτε πολιτικό αμάξι χτυπήσει, είτε μπατσικό, είτε μοτοσυκλέτα, είτε γιαγιά...

Τα κωλόπαιδα που δεν σταμάτησαν, δεν θα σταμάταγαν σε τίποτε παραπάνω έτσι κι αλλιώς.

Και αφού την κοπάνησαν, να είστε σίγουροι ότι θα το ξανακάνουν.
    Και τότε μπορεί να μην είναι αμάξι.

Θα χαρώ περισσότερο να κάνω λάθος στις προβλέψεις..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Όντως παρανόησα.

Ένας ευσυνήδητος πολίτης οφείλει να σταματήσει, είτε πολιτικό αμάξι χτυπήσει, είτε μπατσικό, είτε μοτοσυκλέτα, είτε γιαγιά...

Τα κωλόπαιδα που δεν σταμάτησαν, δεν θα σταμάταγαν σε τίποτε παραπάνω έτσι κι αλλιώς.

εχεις δικιο...

αλλα αναφερεις μια λεξη "κλειδι"... ε υ σ υ ν ε ι δ η τ ο ς !!
    ποσοι Ελληνες υπαρχουν με αυτο το χαρακτηριστικο στοιχειο???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Το είπε πολύ σωστά ο sniper. Όλοι σβέρκωμα και στο τμήμα για τα περαιτέρω. Αλλά στην Ελλάδα που τα πάντα είναι σχετικά όλοι την κάνουν γενικώς με ελαφρά πηδηματάκια...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Όντως παρανόησα.

Τασο αυτο το "μπλε στο ξυλο" δεν περιμενα να το δω απο σενα
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    πες πως ειμαι με την μηχανη περναει ενα φιατ με ακουμπαει με ριχνει κατω καε φευγει σηκωνομαι και τι να δω σπασμενο φαιρινγκ και καθρεπτη, τα μου@#%$ την κανουν και τους κυνηγώ, τους σταματαω αλλαζουμε γαλλικα και σαν κοτες ,αφου εγω ενας και αυτοι 3. πανε να με δειρουν κιολας τους λεω αστυνομια καντε πισω και μου λενε στα αρχιδια μας μπατσε θα σε γαμ@#$%%$ τι κανω?
    gogogo!!!

Παλαιό μέλος
    Αντί να το παίξει καουμπόης ο πιτσιρίκος έπρεπε να τους πάρει από πίσω έχοντας καλέσει την άμεσο δράση.

Εδώ δεν ξέρουν να πράξουν ώς οφείλουν σαν πολίτες, πόσο μάλλον σαν αστυνομικοί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    τους λεω αστυνομια καντε πισω και μου λενε στα αρχιδια μας μπατσε θα σε γαμ@#$%%$ τι κανω?
    το φχαριστιεσαι!

τους λεω αστυνομια καντε πισω και μου λενε στα αρχιδια μας μπατσε θα σε γαμ@#$%%$ τι κανω?
    σκότωσε τους όλους και μετα αυτοκτόνα που έγινες μπάτσος

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    πες πως ειμαι με την μηχανη περναει ενα φιατ με ακουμπαει με ριχνει κατω καε φευγει σηκωνομαι και τι να δω σπασμενο φαιρινγκ και καθρεπτη, τα μου@#%$ την κανουν και τους κυνηγώ, τους σταματαω αλλαζουμε γαλλικα και σαν κοτες ,αφου εγω ενας και αυτοι 3. πανε να με δειρουν κιολας τους λεω αστυνομια καντε πισω και μου λενε στα αρχιδια μας μπατσε θα σε γαμ@#$%%$ τι κανω?

τι κάνεις;

να μην χρησιμοποιείς διαφορετικά παραδείγματα αυτό να κάνεις

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

ΤΟΥΣ εχει ΓΥΡΙΣΕΙ το ΜΑΤι τους μπατσους

εξαιρετικη προσοχη !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sam-truck-sticker.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	8,1 KB 
ID:	154788
    Accipere quam facere praestat injuriam

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Άποψη μου για τους ένστολους γενικά. Να μην παίρνουν στο σπίτι ούτε τις στολές, ούτε τα κουμπούρια τους. Να πηγαίνουν με τα πολιτικά στις υπηρεσίες τους ν' αλλάζουν εκεί και να παίρνουν και τον εξοπλισμό τους. Και φυσικά να μη δικαιολογείται επειδή είναι του επαγγέλματος να έχουν κι από 2-3 κουμπούρες ο καθένας στην κουζίνα του.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

παιρνεις αριθμο κυκλοφοριας και κανεις επισημη μηνυση για εγκαταλειψη ατυχηματος με τραυματισμενο μοτοσυκλετιστη.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    road67 ..

σε αντίστοιχη ερώτηση μου σε αντίστοιχο forum... η απάντηση έχει να κάνει με το οτι --
    1) Το όπλο ναι μεν είναι καταχωρημένο αλλά σχεδόν πάντα αγορασμένο απο αυτούς. Άρα δεν είναι και περιουσία της ΕΛ.ΑΣ.

2) Αναλόγως την υπηρεσία έχουν ή δεν έχουν και φοριαμό να το κλειδώσουν εκεί.

3) Ακόμα και εκτός υπηρεσίας , δεν παύουν να είναι αστυνομικοί διά νόμου και για αυτό έχει προκληθεί και ο ανάλογος ντόρος τώρα. Οτι αστυνομικός έκανε παράνομη χρήση όπλου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    3) Ακόμα και εκτός υπηρεσίας , δεν παύουν να είναι αστυνομικοί διά νόμου και για αυτό έχει προκληθεί και ο ανάλογος ντόρος τώρα. Οτι αστυνομικός έκανε παράνομη χρήση όπλου.

Gandalf
    Εγώ πάντως -αυτήν τουλάχιστον την φορά- δεν νομίζω ότι πυροβόλησε άδικα. Ενιωσε να απειλείται ενώ οι άλλοι ήταν σε διαδικασία επίθεσης...

Αν και το λάθος του ήταν ότι δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο για το πώς θα έπρεπε να ενεργήσει, δεν του δίνω άδικο.
    Και αφού έριξε που έριξε στον αέρα, θα μπορούσε να ρίξει και καμία στα λάστιχά τους και να τους καθηλώσει μεχρι να έλθουν οι υπόλοιποι και να τους τσιμπήσουν...

έρε, μπο@στη μου και κάνανε οι τσόγλανοι κάτι τέτοιο στην αμερική...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Από εδώ αρχίσαμε
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 359
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2010, 20:56
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 02:28
  3. τρέχει κανείς απο εδω πέρα;
    από sporky στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2006, 12:26