Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: "Κοτσαρουν" τα αγροτικα πανω σε ΜΟΤΟ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    το να μην εχει ασφαλισει το αυτοκινητο του δεν νομιζω οτι ειναι απλα ενα λαθος και απλη αποδοχη του συγχωρει τα παντα.
    η μηδενικη ζημια μπορει να γινει σε σενα αλλα στο επομενο που δεν θα ειναι μηδενικη θα τρεχει και δεν θα φτανει, εκτος αν νομιζεις οτι θα παει την επομενη μερα να το ασφαλισει γιατι καταλαβε το μηδενικο του λαθος.

Το μελλον (την επομενη μερα) δεν τη γνωριζει κανενας σιγουρα!
    Ετσι λοιπον και να "τον τρεξω" δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι την επομενη μερα θα βγαλει ασφαλεια οποτε...!

ΥΓ. Οταν ημουν πιτσιρικας και το αιμα μου εβραζε ειχα παπι για 2 χρονια περιππου (16-18 χρονων) χωρις διπλωμα, ασφαλεια κτλ κτλ...
    Ξερεις ποσες φορες με ειχαν γραψει οι μπατσοι (κλισεις, δικαστηρια)?
    ...14 φορες
    Την επομενη μερα αντι να παω για διπλωμα, ασφαλεια κτλ, πηγαινα... ΓΙΑ ΚΑΦΕ!
    Γι' αυτο σου λεω... τα παντα ειναι θεμα παιδειας και οχι εκφοβισμου!!!
    money cant buy me love !!!

οταν μπλεξεις με ανασφαλιστο οχημα και αφου τρεξεις δυο χρονια στα δικαστηρια παρεις τα @@ σου ελα μετα να μιλησουμε για αξιολογηση ανθρωπου....

Δεν ξερω ακριβως τι ισχυει σε τετοιες περιπτωσεις... σεβομαι την ταλαιπωρια και παω ΠΑΣΣΟ φιλε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Το μελλον (την επομενη μερα) δεν τη γνωριζει κανενας σιγουρα!
    Ετσι λοιπον και να "τον τρεξω" δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι την επομενη μερα θα βγαλει ασφαλεια οποτε...!

ΥΓ. Οταν ημουν πιτσιρικας και το αιμα μου εβραζε ειχα παπι για 2 χρονια περιππου (16-18 χρονων) χωρις διπλωμα, ασφαλεια κτλ κτλ...
    Ξερεις ποσες φορες με ειχαν γραψει οι μπατσοι (κλισεις, δικαστηρια)?
    ...14 φορες
    Την επομενη μερα αντι να παω για διπλωμα, ασφαλεια κτλ, πηγαινα... ΓΙΑ ΚΑΦΕ!
    Γι' αυτο σου λεω... τα παντα ειναι θεμα παιδειας και οχι εκφοβισμου!!!
    μπα φιλε αν τον τρεξεις για ασφαλεια το πρωτο πραγμα που θα κανει θα ειναι να βρει ασφαλιστικη που του το ασφαλισει μια μερα πριν για να γλυτωσει.
    αν δεν υπαρχει παιδεια στα 60 τοτε μονο ο εκφοβισμος εχει αποτελεσμα

εναν χαρισα και οταν την επομενη του ζητησα να μου πληρωσει απλα τα πανακριβα φαρμακα για την τρυπα που μου εκανε στο ποδι μου ειπε δεν φτανει που δεν σε σκοτωσα μου ζητας και τα ρεστα αλλος μπορει να μην φρεναρε.
    Υπαρχουν και τετοιοι υπανθρωποι διστυχως... δεν ειμαστε ολοι ετσι ομως!

γ@μησι αλυπητο

... μια μερα πριν...
    Τωρα ειπες τη μαγικη λεξη... ξεχναω ωρες-ωρες οτι ειμαστε στο ελλαδισταν!

εναν χαρισα και οταν την επομενη του ζητησα να μου πληρωσει απλα τα πανακριβα φαρμακα για την τρυπα που μου εκανε στο ποδι μου ειπε δεν φτανει που δεν σε σκοτωσα μου ζητας και τα ρεστα αλλος μπορει να μην φρεναρε.
    Να υπενθιμισω επισης οτι η ολη κουβεντα γινεται και εχει βαση απο τη στιγμη που ΔΕΝ υπαρχουν σοβαρες ζημιες οπως στην περιπτωση του ποστ υλικες αλλα πανω απ' ολα σωματικες!!!

Σε αντιθετη περιπτωση ασφαλως και ΔΕΝ το ρισκαρεις να βρεθεις και δαρμενος και χρεωμενος

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    μολις πριν λιγο περνωντας απο την ιδια πλατεια... ειδα ενα παιδι με CRM να το

εχει "κοτσαρει" μια θεια.... και απο πισω μια αλλη "θειΑ" ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ

ΙΧ πιθανοτατα επειδη της κοψαν την "ροη" της κινησης... τι κι αν εχει αλλαξει η σημανση

και εχει εκεινο το κοκκινο σημα με τις γωνιες γυρω-γυρω... τι γραφει ? STOP !?!?

αφου τοσο καιρο ετσι οδηγουσαν... γιατι να σταματησουν στο STOP? ποιος παταει τωρα

συμπλεκτη...? θα με κανεις εμενα να κατεβαζω ταχυτητα και να ξαναβαζω δευτερα... ΔΕΕΕΝ

ΒΑΡΙΕΕΕΕΣΑΙ.... θα σου πει...αφου μπροστα ειχε χωρο.... και φυσικα ( αυτο ισχυει για

γιωταχηδες και πεζους...) οταν βλεπουν μοτοσυκλετιστη ,ολοι πιστευουν πως μπορουν να

περασουν απο πανω του, ή απο μεσα του... ΓΟΥΑΤΕΒΕΡ..!!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Εισπνοή.... εκπνοή....
    συμφωνώ με harvester.

εμένα με είχε ακουμπήσει από πίσω ένας μπάρμπας και όταν του είπα πως λείπει μια βίδα από το λασπωτήρα προσπαθούσε να πιάσει μια τρύπα στην άσφαλτο νομίζοντας πως είναι η βίδα.
    και σα να μην έφτανε κι αυτό ήρθαν και οι γιοι του να το παίξουν μάγκες (και ο ένας ήρθε και από του διαόλου τη μάνα κι όλας) επειδή είπα τον πατέρα τους κωλόγερα όταν πήγε να την κοπανήσει.
    μετανιώνω που δεν του έκανα τη μύνηση και του μαλάκα του γιου όταν με έσπρωξε για να το παίξει μάγκας. Μετανιώνω που έκανα το μαλάκα αντί να φωνάξω κι εγώ 2-3 φιλαράκια να τους κάνω τόπι στο ξύλο. Αλλά από την άλλη σκέφτεσαι... που να μπλέκω....

Όμως παίδες σκεφτείτε το αλλιώς... ο μπάρμπας με το αγροτικό (ή και ο μαλάκας στη δικιά μου περίπτωση) μπορεί να μην προκαλέσε κάτι σοβαρό εκείνη τη στιγμή....αλλά θα το προκαλέσει το ποθανότερο. Οπότε γιατί να μην τον γαμήσεις?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 120
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2011, 20:31
  2. Σκουτερακι πανω σε περιπολικο!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2005, 16:10
  3. Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο;
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:18