Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Nα τολμησω τον "γαμο" με ενα τερατακι?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

ρε μάγκες ειλικρινά τώρα ....

πριν τα θάψετε τα Ιταλικά ....

έχετε πάρει ποτέ Ducati ;;;

έχετε οδηγήσει ποτέ Ducati ;;; να γράψει χλμ μπόλικα στην πόλη σε στροφιλίκι σε ισιάδι και δεν ξέρω εγώ που αλλού ;;;

έχετε σκαλίσει ποτέ Ducati ;;;

και τα ίδια ακριβώς ρωτάω για το ΧΧ....

έχετε εμπειρία η απλά να σπαμάρουμε μιας και είδαμε χαβαλέ (ντουκάτια γαρ) και βαράτε βιολιτζίδες ;;;

μη με παρεξηγήσετε ... τα λέω όχι για να σας προσβάλω αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ΟΛΩΝ μας οι γνώμες μετράνε .... γι' αυτό δώστε την πρέπουσα βαρύτητα στη γνώμη σας με τις γνώσεις που έχετε ....

(άντε γιατί δεν θα σας δώσω πίτα την άλλη Παρασκευή ... )

+οσα θες

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster

Re: Re: Re: Re: Nα τολμησω τον "γαμο" με ενα τερατακι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    οχι ρε... μόνο για δευτερο θα το σκεφτόμουν, εκτός αν δες πας ταξίδια με το ΧΧ και θες το monsterακι για κάτι πιο ευχρηστο. Πολη, βόλτες κτλ... τότε...ίσως

Μόνο για 2τερή μηχανή 800cc? Κάπου έχουμε χάσει το μέτρο νομίζω...

Μια χαρά ταξίδια κάνεις και με το Monster με το μασκάκι, και βαλίτσες παίρνει(αν και το θέαμα είναι γελοίο... ) με 140km/h.

Καλύτερο στη πόλη το ducati , καλύτερο σε ανοιχτό δρόμο το ΧΧ.
    Αν και το monster δεν είναι και τόσο βολικό για την πόλη όσο δείχνει...δεν κόβει πολύ το τιμόνι, κουραστική θέση οδήγισεις...

Σαν αλλαγή είναι πολύ ενδιαφέρουσα, είναι πολύ πιο διασκεδαστικό-εκμεταλεύσιμο το ducati
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA

Re: Re: Re: Re: Re: Nα τολμησω τον "γαμο" με ενα τερατακι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Μόνο για 2τερή μηχανή 800cc? Κάπου έχουμε χάσει το μέτρο νομίζω...
    Εδώ και πολλά χρόνια δεν ισχύει πια αυτό που λες. Οι μηχανές μπορεί να έχουν κυβικά και άλογα αλλα είναι πιο εξημερωμένες και πιο ευκολα οδηγήσιμες και συγχωρουν περισσότερα λάθη από μοτοσυκλέτες πριν 10 χρόνια με την μισή ιπποδύναμή. Τα πάντα εξαρτώνται από την συμπεριφορά σου ως αναβάτης και όχι τόσο από την μηχανή. Και με ενα παπί μπορεί να κάνεις καγκουριλίκια και να χτυπήσεις χειρότερα από ένα που σέβεται τα άλογα ακόμη και του Hayabusa.

Μια χαρά ταξίδια κάνεις και με το Monster με το μασκάκι, και βαλίτσες παίρνει(αν και το θέαμα είναι γελοίο... ) με 140km/h.
    Ξέχασες ότι μιλάς σε κάποιον που οδηγεί ΧΧ οπότε το μια χαρά του μέσου αναβάτη γίνεται κατευθείαν "οριακά" τουλάχιστον.

Καλύτερο στη πόλη το ducati , καλύτερο σε ανοιχτό δρόμο το ΧΧ.
    Αν και το monster δεν είναι και τόσο βολικό για την πόλη όσο δείχνει...δεν κόβει πολύ το τιμόνι, κουραστική θέση οδήγισεις...
    Ακριβώς αυτό που λες μετά. Το μοναδικό πλεονέκτημα του monster στην πόλη είναι ότι είναι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις. Αλλιώς το ΧΧ παραμένει πιο ξεκούραστο ακόμη και στην πόλη.

είναι πολύ πιο διασκεδαστικό .... το ducati
    Αυτό ακριβώς είναι η ΟΥΣΙΑ και μόνο αυτή

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nα τολμησω τον "γαμο" με ενα τερατακι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA

.... Αυτό ακριβώς είναι η ΟΥΣΙΑ και μόνο αυτή
    Συμφωνώ σε όσα λες απλά να προσθεσω και τη "μούρη" του ducati που πολλοί μπορεί να πουν ότι δεν είναι στοιχείο επιλογής (και καλά...) αλλά για εμένα η μηχανή πρέπει πάνω από όλα να σου αρέσει. Δεν την αντιμετωπίζω σαν ένα απλό μέσο μετακίνησης. Υποκειμενικό κριτήριο βέβαια

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nα τολμησω τον "γαμο" με ενα τερατακι?

[B]Εδώ και πολλά χρόνια δεν υσχίει πια αυτό που λες. Οι μηχανές μπορεί να έχουν κυβικά και άλογα αλλα είναι πιο εξημερωμένες και πιο ευκολα οδηγήσιμες και συγχωρουν περισσότερα λάθη από μοτοσυκλέτες πριν 10 χρόνια με την μισή ιπποδύναμή. Τα πάντα εξαρτώνται από την συμπεριφορά σου ως αναβάτης και όχι τόσο από την μηχανή. Και με ενα παπί μπορεί να κάνεις καγκουριλίκια και να χτυπήσεις χειρότερα από ένα που σέβεται τα άλογα ακόμη και του Hayabusa.

Δεν αναφέρομαι στην εμπειρία που χρειάζεται για να οδηγίσει το 800αρι , αλίμονο ,έτσι και αλλιώς οδηγάει το χχ με τα διπλάσια άλογα...
    Αλλά στα έξοδα ,( σήματα, ασφάλειες , service κλπ)που όσο ανεβαίνουν τα κυβικά αυξάνονται.
    Αν μπορείς να συντηρέις 2 μεγάλες μηχανές ( δεν μπορεί να μην έχει και τουλάχιστον 1 αυτοκίνητο) τότε καλυτερα 2 παρά μια
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Και πάλι δεν σε καταλαβαίνω. Το θέμα είναι εαν θα αλλάξει το ΧΧ με το Monster οπότε δεν βλέπω να αυξάνουν τα έξοδα κατά καμία έννοια.

Και πάλι δεν σε καταλαβαίνω. Το θέμα είναι εαν θα αλλάξει το ΧΧ με το Monster οπότε δεν βλέπω να αυξάνουν τα έξοδα κατά καμία έννοια.

Αναφέρθηκά σε έναν φίλο παραπάνω που έλεγε οτι αν έχει το χχ ,το monster αξίζει σαν 2ερη μηχανή , γεγονός που μου φάνηκε υπερβολή (για τα δικά μου δεδομένα πάντα)
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της faf
    Η επιλογη του Μonster ηταν με την λογικη οτι πια τα ταξιδια με το ΧΧ εχουν ελαττωθει κατα παρα πολυ και οτι θελω ενα μηχανακι μικροτερο σε κυβικα για να ελαττωθουν οσο γινεται και τα εξοδα (συντηρηση,ασφαλειες κλπ).

Και το Μonster προοριζεται για 1η μηχανη .

Και για οσους απορουν για την αλλαγη απο XX σε Μonster ,μερικες φορες κανεις συμβιβασμους αν εχεις οικονομικα προβληματα.Αφηνεις το sport touring εφοσον δεν το χρηριμοποιεις γι αυτο που κατασκευαστηκε (ταξιδια) και κοιτας για κατι οικονομικοτερο που θα σου αρεσει εμφανισιακα και θα καλυπτει τις αναγκες σου(μετακινση στην πολη ,μακρινες βολτες ,εστω και ταξιδια) .

Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας .

Δίποδο θηλαστικό Το avatar του/της screamer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ουτε Κινεζικο Scooter εχω οδηγησει , αλλα δεν ψαχνομαι να αγορασω ενα, ουτε θα το προτεινα σε καποιον ...

Υ.Γ. Παρε SUZUKI.... αντεχει στις οικονομικες κρισεις....
    Y.Γ2. μαστρογατε.... αυτο το ειδες ετσι?---->

οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες...ολοι εχουν απο ΜΙΑ... γι αυτο λεω REVIEWS...Reviews...
    Ούτε με την Angelina πήγες, μήπως έχεις να προτείνεις να μην πάμε και με γυναίκες;;; :rotflmao:

Κρατήστε λίγο επίπεδο τρομάρα μας, δεν χάθηκε μια καθαρή γνώμη κάποιου που γνωρίζει...

Δηλαδή επειδή πήγες με την Κούλα της γειτονιάς (suzuki) θα πρέπει να πάει και ο άλλος;;

Αφήστε και κανέναν που έχει άποψη για την μοτοσυκλέτα να γράψει ειδάλλως κάντε σημείωση, ας πάει και αυτό στα ανέκδοτα... :o

Έλεος... :rotflmao:
    Πάντων κάκιστον η ευπετείη παιδεύσαι τήν νεότητα.Αυτή γάρ εστι ή τίκτει
    τάς ηδονάς ταύτας εκ τών η κακότης γίνεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από faf
    Η επιλογη του Μonster ηταν με την λογικη οτι πια τα ταξιδια με το ΧΧ εχουν ελαττωθει κατα παρα πολυ και οτι θελω ενα μηχανακι μικροτερο σε κυβικα για να ελαττωθουν οσο γινεται και τα εξοδα (συντηρηση,ασφαλειες κλπ).

Και το Μonster προοριζεται για 1η μηχανη .

Και για οσους απορουν για την αλλαγη απο XX σε Μonster ,μερικες φορες κανεις συμβιβασμους αν εχεις οικονομικα προβληματα.Αφηνεις το sport touring εφοσον δεν το χρηριμοποιεις γι αυτο που κατασκευαστηκε (ταξιδια) και κοιτας για κατι οικονομικοτερο που θα σου αρεσει εμφανισιακα και θα καλυπτει τις αναγκες σου(μετακινση στην πολη ,μακρινες βολτες ,εστω και ταξιδια) .

Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας .
    Αν το ζήτημα σου είναι η δραματική μείωση του κόστους γενικά τότε μην κοιτάς το ducati , εκτός αν μπορείς να κάνεις εσύ τα service... Aν δεν το γουστάρεις πραγματικά δεν θα ανεχτείς τις ιδιαιτερότητες του
    To μηχανάκι που ζητάς λέγεται fazer...
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Τα monster γενικα δεν ειναι για ταξιδια και ιδιαιτερα για ταξιδια με δευτερο ατομο επανω αλλα......αν το λεει η ψυχη και η καρδια του καθενος μας μπορει να γυρισει και ολο τον κοσμο με σκουτερακι 50cc.

Aπλα σε συγκριση με το ΧΧ φιλε μου το monster ισως να σε ξενισει λογω μικροτερης ιπποδυναμης και σιγουρα θα υπαρχει και ενα θεματακι ανεσης παντα μιλωντας για ταξιδια.Σιγουρα ομως θα σε ανταμοιψει σε εναν ωραιο στριφτερο δρομο σε μια ορεινη διαδρομη.

Τωρα εαν εσενα σου αρεσει το monster ή το καθε monster εμεις οτι και να λεμε δεν εχει νοημα.

Καλοταξιδο να ειναι οτι επιλεξεις!!!

Δίποδο θηλαστικό Το avatar του/της screamer
    φιλε μου εσυ που γνωριζεις προφανως δεν ψαχνεις τα REVIEWS που αναφερω στο Post μου...
    Όχι φίλε μου. Δεν ψάχνω τα reviews που λένε απο κάτω πάρε suzuki...

reviews ειναι αυτα τα πραγματα που γραφονται απο ανθρωπους που καβαλανε καθε βδομαδα 11-12 διαφορετικα μηχανακια... και γνωριζουν καλυτερα απο εμενα...
    Και πληρώνονται ανάλογα, απο διάφορες εταιρίες...

και προφανως απο εσενα που ηρθες να χαρακτηρισεις ΟΛΟΥΣ που καναν την ελεεινη επιλογη να αγορασουν ΚΟΥΛΕΣ... :wacko:
    Προφανώς από επιλεκτική ανάγνωση, κράτησες ως χαρακτηρισμό, το "Κούλες" και όχι την σχετισμένο του με την ανωτέρω αναφορά. Από την στιγμή που σε εκφράζει, δεν υπάρχει λόγος να το αποβάλεις. Την κατάθεσή σου για τον λόγο των υπολοίπων δεν μπορώ να καταλάβω πότε την ανέλαβες και με πιανού/νων έγκριση....

δηλαδη ΟΛΟΙ οι suzukaκηδες του Forum ειμαστε ΚΟΥΛΟΙ
    Συνεχίζεις άτοπα να εκφράζεσαι για ένα σύνολο ανθρώπων, χωρίς να έχεις την συγκατάθεσή τους, έχοντας παρανοήσει και τάσεις τα όπλα σε κάτι που καλά-καλά δεν έχεις κατανοήσει. Ξαναδιάβασε...

αλλα δεν πιανομαι με σενα ...
    Το βλέπω, γι αυτό και ο δεύτερος ενικός, σε αντίθεση με τα γραπτά μου...

εχεις προφανως μεγαλη εμπειρια... και εκτος των αλλων μ'αρεσουν οι τηγανητες πατατες οταν βγαινουν τραγανες(*απο φριτεζα)
    Δεν ξέρω αν έχω μεγάλη εμπειρία, αλλά δεν πετάω κουβέντες που δεν μπορώ να στηρίξω... Να σου κάνω δώρο μια φριτέζα, αν είναι να δίνεις γνώμες για μοτοσυκλέτες, που δεν έχεις καβαλήσει ποτέ...
    Πάντων κάκιστον η ευπετείη παιδεύσαι τήν νεότητα.Αυτή γάρ εστι ή τίκτει
    τάς ηδονάς ταύτας εκ τών η κακότης γίνεται.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Cool down μάγκες. Με το ζωνάρι λυμένο είσαστε...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

na hremhsoume ligo....
    egw phra ducati alla re paides... entaksh ti na poume???
    ta ducati apla einai koryfaia ylika bidwmena se ena kalo plaisio...
    alla pote ma pote de mporoume na ta sygrinoume me ta giaponezika....

kai shmera phga se mia palia mou gomena me to 1098... molis to eide kserete ti ekane???
    me mountzwse pou edwsa to sv... pou na ths elega oti edwsa kai xrhmata gia auto to kokkino ektrwma....

eee meta omws kserete ti thn ekana gia na bgalw to axti mou e????

sv kai pali sv!!!! telos!

pantws to monter einai poly timio mhxanaki. kai se aksiopistia einai arketa kalo apla prepei na eisai katw apo 1,75 giati einai mikrokamomeno mhxanaki.

kai na mh ksexname oti an den yphrxe to moster isws poly apo mas na mhn eixame ta ducati pou odhgoume shmera giati h ducati sthrixthke me tis pwlhseis twn istorikwn monster.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

1. ρε μάγκες ειλικρινά τώρα ....πριν τα θάψετε τα Ιταλικά ....
    έχετε πάρει ποτέ Ducati ;;;
    έχετε οδηγήσει ποτέ Ducati ;;; να γράψει χλμ μπόλικα στην πόλη σε στροφιλίκι σε ισιάδι και δεν ξέρω εγώ που αλλού ;;;
    έχετε σκαλίσει ποτέ Ducati ;;;
    και τα ίδια ακριβώς ρωτάω για το ΧΧ....
    έχετε εμπειρία η απλά να σπαμάρουμε μιας και είδαμε χαβαλέ (ντουκάτια γαρ) και βαράτε βιολιτζίδες ;;;

2. μη με παρεξηγήσετε ...
    τα λέω όχι για να σας προσβάλω αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ΟΛΩΝ μας οι γνώμες μετράνε ....
    γι' αυτό δώστε την πρέπουσα βαρύτητα στη γνώμη σας με τις γνώσεις που έχετε ....
    (άντε γιατί δεν θα σας δώσω πίτα την άλλη Παρασκευή ... )

Ρε Άκη και μένα μην παρεξηγάς...αλλά κάτι δεν πάει καλά στο παραπάνω γραπτό σου.

Στό πρώτο σκέλος, ρωτάς -ευλόγως και απολύτως ορθά- 4-5 βασικά πράγματα που πρέπει κατέχει ο οποιοσδήποτε μαγκάκος πριν γράψει την άποψή του.
    Σωστό σε βρίσκω.

Στο δεύτερο σκέλος αναφέρεις πώς ολονώνε οι γνώμες μετρούνε, αρκεί να μπορεί να την στηρίξει με κάποιες γνώσεις -από όπου και άν προέρχονται-.
    Και πάλι σωστό σε βρίσκω.

ΑΛΛΑ τι από τα δύο τελικά πιστεύεις...?

Προσωπικά, αν και τα δύο είναι σωστά, θα συμφωνήσω και θα συμπλεύσω με το δεύτερο σκέλος των θέσεών σου.
    Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, όλοι μπορούν να γράψουν αυτό που σκέπτονται.
    Αν τώρα κάποιες από αυτές ίσως είναι άκυρες, άτοπες, αβάσιμες, ηλίθιες, σπάμ ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, είναι απλό: δεν θα τις λάβει κανείς υπ'όψιν του. Κρίση όλοι έχουν/έχουμε -δόξα τον Ύψιστο- και μπορούμε θεωρώ να προσπεράσουμε.

Επίσης προσωπικά -στο δια ταύτα- έχω κανει αυτά που ρωτάς παραπάνω. Έχω χρησιμοποιήσει ένα 620 κολλητού αρκετά και το έχω μαστορέψει. Έχω επίσης δουλέψει ένα ΧΧ πάλι φίλου, αλλά δεν χρειάστηκε να το μαστορέψω.

Τι θες να γράψω στο παλλικάρι...? Του έγραψα μόνο να το οδηγήσει πρίν το πάρει. Αυτό.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πέρα από τον Αρκτικό Κύκλο με ένα Honda C90
    από Pattaya boy στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2013, 14:41
  2. H Ferrari ειναι κοκκινη με ένα αλογο????
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2010, 00:55
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2007, 14:28
  4. μετωπικη με ενα καρο!
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2004, 13:16
  5. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:08

Κανόνες δημοσιεύσεων