![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα να λερώσει το κράνος με το ζελέ
δεν το σκέφτηκες αυτό;
σιγά μη βάλει κράνος
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το σκέφτηκες αυτό;
σιγά μη βάλει κράνος
ΝΑ ΤΙ ΞΕΡΑΝΕ .............ΡΕ ΣΕΙΣ............ΜΑ ΤΟ ΖΕΛΕΔΑΚΙ ΦΥΣΙΚΑ....
ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ 90-100 ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ??![]()
![]()
Ρε, σήμερα το απόγευμα είχα σταματήσει δίπλα σε έναν σε φανάρι στηνΝ. Σμύρνη και έλεγα να ρωτήσω, να μη ρωτήσω....
Στο τσακ ήμουν αλλά έφυγε με κόκκινο!!!:rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Και τι θα τον ρωταγες?
''Ο μπαμπας μου λεει οτι εισαι λακαμας,γιατι?''
''Εχει και αλλους η μανα σου σαν και σενα?''
''ποσα κιλα μ@@@@@@ εισαι?''
''το στριβεις το γκαζι?''
''το χουφτωνεις το γκριπ λεμε........''!!!!
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΥΡΟΠΙΤΙΕΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ VARADERO EINAI KΑΠΩΣ.
ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 1000 SS ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤDM KAI AΛΛΟΙ ΜΕ Ζ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΩΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ.
ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Η ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.[QUOTE]
Συμφωνω!!!!
επισης και κατι για να γελασουμε πολυ βαζουν κρανος γιατι δεν εχουν μαλια να βαλουνε ζελε!:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
μαλλον αναποδα τα λες...μα να λερωσει το ζελε με το κρανος ??????Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το σκέφτηκες αυτό;
σιγά μη βάλει κράνος
![]()
![]()
![]()
Koitaxe na deis ... to kranos xalaei ta mallia....(an exoun ) .... omos prepei kapoios na tous pei oti kai i asfaltos xalaei... to kefali !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
Koitaxe na deis ... to kranos xalaei ta mallia....(an exoun ) .... omos prepei kapoios na tous pei oti kai i asfaltos xalaei... to kefali !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστος ο παιχτης!!!!αυτο ακριβως!!!!![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Αν και καινούριος στο forum δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η εμπάθεια με τους varaderistes....
Τέτοια τυπάκια συναντάω καθημερινά....παντού
Μ@λ@κες που κυκλοφορούνε ξεσκούφοτοι με γαντακι σουετ βλεπω καθε μέρα με κάθε είδους μηχανή.
Ξεκολλήστε guys![]()
Δεν υπαρχει καποιο προβλημα με το μηχανακι επειδη ειναι Varadero και ουτε προκυπτει το συμπερασμα οτι οποιος οδηγει Varadero ειναι φλωρος.
Απλα, ενα σεβαστο ποσοστο οδηγων Varadero και αλλων μεγαλων on-off δινουν μεγαλυτερη σημασια στην ανεση και το look τους και λιγοτερο στην παθητικη ασφαλεια.
Ειναι κριμα γιατι ειναι το ιδιο ευαλωτοι με ολους τους υπολοιπους κατι που δεν δειχνουν να το καταλαβαινουν......
![]()
ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ VARADERO ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ
HONDA VARADERO RIDERS ARE FIRST COUSINS OF DUNKAN MAcLOUD AND THEY ARE IMMORTALS.
THERE CAN BE ONLY ONE![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
HONDA VARADERO RIDERS ARE FIRST COUSINS OF DUNKAN MAcLOUD AND THEY ARE IMMORTALS.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε γεια!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε λίγο θα αρχίσουν να μονομαχούν? Και να βλέπουμε μπαγαζιέρες στο δρόμο πεταμένες?
Σοβαρά πάντως δεν φταίει το μηχανάκι!
Εγώ πιστεύω ότι γενικότερα μια μερίδα μεγάλων on-off αλλά και ss την έχουν δει επειδή μπορούν να αγοράσουν μια τέτοια μότο και νομίζουν ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να πέφτουν στα γόνατα γιατί είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού!
Απλά αυτοί οι τύποι, είναι οι κλασσικοί οδηγοί της καφετέριας! Με τετράγωνα φαγωμένα λάστιχα κτλ κτλ κτλ! Και μόλις πάνε να στρίψουν κάπου :ZZZ: :ZZZ: , μανουριάζουν, γιατί γλιστράει![]()
, αλλά ο άλλος με πέρασε απέξω με +30
![]()
![]()
(αλλά πρέπει να το έχει φτιαγμένο!
![]()
)
Εγώ προσωπικά με κάτι τέτοιους τύπους γελάω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: , ακόμα και αν είμαι με παπί!
Γέλιο δεν έχουν?