Γιατί τι σου έκανε? Για πες μας να ξέρουμε τι θα περιμένουμε (καλό ή κακό).
Γιατί τι σου έκανε? Για πες μας να ξέρουμε τι θα περιμένουμε (καλό ή κακό).
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Έπρεπε στις μίαμιση να πάρω το τραίνο να κατέβω λονδίνο γιατί πετούσα. Την εστία έπρεπε να την αφήσω στις 10 γιατί οι άγγλοι σε αυτά δεν αστειεύονται,σε πετάνε έξω..Είχαμε ραντεβού λοιπόν στις 9 ώστε να φορτώσουμε για να έχουμε χρόνο μετά για ένα καφέ για τις χαιρετούρες κλπ..Άφαντος αυτός..το κινητό του κλειστό.. πάει 10..βγάζουμε τα πράγματα στον δρόμο,πάει 11 τίποτα..πάρει 12 τίποτα..συνεχώς το κινητό του κλειστό... ε στις 1230 που τον βρήκα πέταξε θεική ατάκα
- Που είσαι ρε???σε περιμένω 3.30 ώρες!
- Ε να..είχα πάει σε κάτι μπουζούκια χθές στο nottingham..σίγουρα θες να έρθω σήμερα??![]()
![]()
Πρόλαβα τραίνο όχι απλά οριακά...μονο που δεν μου έκλεισε την τσάντα μου η πόρτα..
Τυχαίο περιστατικό δεν λέω και ο άνθρωπος κάνει χρόνια δουλειές εκεί πάνω..αλλά όπως και να το κάνεις..βαρύ...![]()
![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Εεεεε, εντάξει. Απο Έλληνα το περιμένεις αυτό αλλα στην Ελλάδα. Στην Αγγλία εννοείται ότι σοβαρεύουν γιατί δεν τους παίρνει αλλά είπε κι αυτός, με Έλληνα έχω να κάνω, συνηθισμένος θα είναι με κάτι τέτοια, δεν θα με παρεξηγήσει....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Μωρέ ... ανταλλακτικά βρίσκεις ... είτε παραγγελία από Σαρακάκη και έρχονται από Japan , είτε από Αγγλία , είτε ebay ...Αρχικά δημιουργήθηκε από VLADx
Δυστυχως αυτα πιστευα οτι θα ακουσω αλλα ειπα να ρωτησω
απλα το rvf στην κατηγορια του ειναι χρονια μπροστα στα παντα ( για χρηση πιστας μιλαω).
Απλα εδω στην ελλαδα δεν βρισκεις ανταλλακτικα για 400αρια ποσο μαλλον για το συγκεκριμενο
που δεν βρισκεις να αγορασεις κιολας....
Μηχανάκι δεν βρίσκεις .... εγώ προσωπικά ξέρω τέσσερις (μαζί με μένα) που έχουν πένα RVF και τριγυρίζουν σε φόρα ... άλλο ένα είχα πετύχει πριν κάνα χρόνο σε αγγελία αλλά το είχε ήδη αγοράσει η τηλεφωνήτρια της Χρυσής Ευκαιρίας![]()
![]()
πόσα να ναι στην Ελλάδα ;; Δέκα σε καλή κατάσταση ;;
Υπομονή και ψάξιμο ...![]()
προσοχη στις μεταφορες απο αγγλια.καλυτερα να δωσετε κατι παραπανω(εως πολυ παραπανω)αλλα να ερθει οκ.παντα σε ξυλινο κουτι
V POWER
το ξεθάβω γιατί χάζεψα με αυτό που είδα, σήμερα.Μετά απο πολύ καιρό και χρόνια,
Παιδιά υπάρχει RVF 400 και είναι στην Θεσσαλονίκη σε κατάσταση ΒΙΤΡΗΝΑΣ, ναι δεν έκανα ματάκια,όντως ήταν αυτό RVF!
(Αχχχ... έτσι για να μην λέμε και οτι δεν υπάρχει στην Ελλάδα!)