Aprilia Atlantic 250 (ίδιο κινητήρα δεν φοράνε?)
140 δικάβαλος![]()
:rotflmao:
Aprilia Atlantic 250 (ίδιο κινητήρα δεν φοράνε?)
140 δικάβαλος![]()
Και αυτό εκεί έπρεπε να πάει!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ωπα ρε φιλε!!!!!δλδ η τελικη του v-strom γιατι δε πηγε ανεκδοτα?
Υ.Γ. πλάκα κάνουμε...
εννοειτεΑρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Υ.Γ. πλάκα κάνουμε... [/B]![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Το Xmax παντως κοντερίσια έχω δει 160 στα κόκκινα στην Πατρών.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
xmax 250???Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Το Xmax παντως κοντερίσια έχω δει 160 στα κόκκινα στην Πατρών.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Το Xmax παντως κοντερίσια έχω δει 160 στα κόκκινα στην Πατρών.
Και το Tmax 200ρίζει..
![]()
Ναι 250. Και προφανώς αναφερόμουν όπως και το έγραψα σε κοντερίσια μέτρηση.
Με το Tmax δεν έπιασα πάνω από 170 γιατί δεν ήταν δικό μου το μηχανάκι και πάλι αναφέρομαι σε ΕΟ.
Και στις δυο περιπτώσεις επρόκειτο για ευθεία, ούτε κατηφόρα, ούτε ανηφόρα.
Αν υπάρχει κανένας με μαύρο Transalp που να ταξίδευε μεσημέρι στην Πατρών το 15αύγουστο μπορεί να επιβεβαιώσει με πόσο πήγαινε όταν τον πέρασα (δεν κάναμε κόντρες απλά τον πέρασα).
Δεν θέλω ούτε ν' αποδείξω κάτι, ούτε να πείσω κανέναν. Απλά το είδα με τα μάτια μου παραπάνω από μια φορές και για τέταρτη συνεχόμενη αναφέρομαι σε κοντερίσια μέτρηση με τη βελόνα να βαράει κόκκινα.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
.......ερχεται πριν λιγο ενας φιλος του πατερα μου και μου κανει μια (μαλλον) ανουσια ερωτηση...
με τον εξης διαλογο.
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ....
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ποσο πανε ρε παιδια αυτες οι μ@λακιες??:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες μου ότι σε τσάγιωσε Πέπερλυ στο ποτάμι ....
μόνο αυτό ....
τέλος ....
xaxaxaxaxaxaxaxaxaΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μόνο αυτό ....
τέλος ....
μλκ αμα σου πω ότι το ίδιο σκέφτηκα και εγω στην αρχή, αλλά είπα άσε μη το γράψω ....
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μια φορα ενα beverly250 επιασε 170 και μετα ηρθε ενας δρακος και εκανε μια φου φτυνοντας φωτιες και το εκαψε...
![]()
![]()
Βασικα υπαρχει τροπος.... αν αντικατεστησε τον μπροστα τροχο με 10αρακι απο vespa παιζει να ειδε και παραπανω απο 170.... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
![]()
![]()
μόνο αυτό ....
τέλος ....
χαχαχαχαχαχαχαχ
το περιμενα μωρη Πουλχερια απο εσενα αυτο!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι, ο διαλογος ειναι περα για περα αληθινος και συνεβη σημερα το πρωϊ.
αλλα αν παει ετσι οπως λενε ....καλυτερα που δεν βρεθηκα στον δρομο του...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
Μια φορα ενα beverly250 επιασε 170 και μετα ηρθε ενας δρακος και εκανε μια φου φτυνοντας φωτιες και το εκαψε...
![]()
![]()
Βασικα υπαρχει τροπος.... αν αντικατεστησε τον μπροστα τροχο με 10αρακι απο vespa παιζει να ειδε και παραπανω απο 170.... :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το κοντερ στο 250 δειχνει 160, τα 170 που τα ειδατε? Γραμμενα με μαρκαδορο κατω απ'το 160?![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Το t-max 500 που ειχα, σε εθνικη και με μπολικη φορα, με αλλαγμενη εξατμιση και variator, 190 και στην ε.ο. απο θεσαλλονικη για λαρισα σε κομματι που κατηφοριζε.
Εκτος του οτι ενιωθες οτι καποιος σου χτυπαει τον ομο...![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.