Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Poio Motard???

Safos i epilogi einai diskoli kathos kathe mixanaki prosferei diaforetika pragmata, k sigoura ena test ride einai difotistiko, alla k i empeiria xriston einai poli simantiki giati opos px oi kradasmoi einai kati pou d tha to prosexa se mia volta enthousiasmenos apo to neuro mia mixanis, opos k polla alla fantazomai!

sas euxaristo olous, vgazo simperasmata apo tin kathe kouventa....

kanenas omos akoma d milise gia sintirisi, einai apo tous spoudeoterous paragontes an d kano lathos!! plz help!
    Πρόσεχε τον εαυτό, μη περιμένεις από τους άλλους να το κάνουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    κοιτα τα XR650R Dall'arra, Husqvarna 610, KTM 660SMC.

αν θες κατι "μικροτερο" το DRZ ειναι μονοδρομος.

Λαδακια καθε 3-4 χιλιαδες , οπως και σε ολα τα μονοκυλινδρα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο , ελεγχος βαλβιδων καθε 24χιλιαδες χλμ , το λεει και το μανιουαλ .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
    Λαδακια καθε 3-4 χιλιαδες , οπως και σε ολα τα μονοκυλινδρα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο , ελεγχος βαλβιδων καθε 24χιλιαδες χλμ , το λεει και το μανιουαλ .
    τα πολυστροφα μονοκυλινδρα θελουν πολυ συχνοτερη αλλαγη λαδιων. 1000χλμ θα ελεγα εγω και ενα ρυθμισμα βαλβιδων καθε 5χιλ.

αν θελει κατι "φθηνοτερο" σε συντηρηση καλυτερα να κοιταξει σε XT660,Pegaso Strada, κλπ..

Καθε 3 τα αλλαζω , οσο για βαλβιδες στα 17-18 το ειχα ανοιξει για να μπουν οι εκκεντροφοροι , μετρηθηκαν τα διακενα και ηταν οπως επρεπε . Το ιδιο και σ'ενα klx που ειχα παλιοτερα , καθε 10 ηθελε αλλα τελικα σηκωνε παραπανω χλμ. για ελεγχο .

Το ιδιο ισχυει και σε 5 φιλαρακια με drz , καθε 3 λαδακια κτ κτλ...
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Εγω που εχω το ΧΤΧ δεν εχω προβλημα ουτε με τους κραδασμους αλλα και απο συντηρηση τα γνωστα:λαδακι φιλτρο και μπουζακι και να ναι καλα η YAMAHA!
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Retired Rider Το avatar του/της 675
    φιλε μου με 6 χιλιαρικακια περνεις ενα γαματο χρ 650 και βγαζεις τρελα γουστα σε πολη ακομα και σε πιστα..

μακραν το πιο δυνατο πολιτικο μηχανακι και απο τα πιο ελαφρια που δεν σπανε ευκολα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Γεια χαρά κι από εμένα.Να πω κι εγώ την γνώμη μου?Νομίζω πως στο θέμα αγοράς μοτό,δεν πρέπει να βάζουμε ως κριτήριο το κόστος των σέρβις,αλλά ούτε και το πόσο καίει.Δεν το θέλεις για ντελίβερι,αλλά όπως είπες για ''παιχνίδι''.ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
    DUKE,DUKE και πάλι DUKE

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Γεια χαρά κι από εμένα.Να πω κι εγώ την γνώμη μου?Νομίζω πως στο θέμα αγοράς μοτό,δεν πρέπει να βάζουμε ως κριτήριο το κόστος των σέρβις,αλλά ούτε και το πόσο καίει.Δεν το θέλεις για ντελίβερι,αλλά όπως είπες για ''παιχνίδι''.ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
    DUKE,DUKE και πάλι DUKE

με το χρ ομως θα βγαζει τα ιδια γουστα με το duke και καλυτερα ακομα και θα χει και ευκολοτερη συντηρηση μιας και τα κτμ δεν τα φιαχνουν ολοι οι μαστορες..

κατα τ αλλα συμφωνω τα γουστα πληρωνονται..
    και γενικοτερα καλο ειναι να καταλαβει ο καθενας πραγματικα θελει απο ενα μηχανακι δε μπορουμε να τα εχουμε ολα σε ενα..

paidia stin episimi istioselida tis honda d anaferete pouthena se XR genikotera, k stin honda.com to mono motard pou exei einai ena CRF230M, alla k gia ena XR650L tin epanekdosi! opos me paraksenepse pou d exei kan gia to FMX an to leo sosta to 450 tis honda, k parola ayta vrika apo to http://www.motorcyclespecs.co.za/ mia selida pou oloi prepei na kserete gia ena XR 400 R motard. an kserete kati gia ayto to mixanaki pou lete oste na to do plz help. thx
    Πρόσεχε τον εαυτό, μη περιμένεις από τους άλλους να το κάνουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Billys2T
    paidia stin episimi istioselida tis honda d anaferete pouthena se XR genikotera, k stin honda.com to mono motard pou exei einai ena CRF230M, alla k gia ena XR650L tin epanekdosi! opos me paraksenepse pou d exei kan gia to FMX an to leo sosta to 450 tis honda, k parola ayta vrika apo to http://www.motorcyclespecs.co.za/ mia selida pou oloi prepei na kserete gia ena XR 400 R motard. an kserete kati gia ayto to mixanaki pou lete oste na to do plz help. thx
    το χρ650 δεν βγαινει σε μοταρντ ετοιμο..

χρ650 d'allara υπαρχει και καινουριο αν θες αλλα εντουρο, μη το ψαχνεις στην ιστοσελιδα δεν το εχει
    προσωπικα οταν μιλησες για 6 χιλιαρικα εννοουσα φυσικα πως βρισκεις μεταχειρισμενο σχετικα στην πενα 06-07 το πολυ

τα 08 και γενικοτερα αυτα που ειναι ηδη μετατροπη σε μοταρντ παιζουν 7 χιλιαρικα κοντα ..

αλλα να ξερεις μιλαμε για πολυ γκαζι και πολυ ροπη

ΥΓ:
    το χρ 400 δεν λεει τιποτα σε σχεση με το 650 ουτε σε σχεση με το δουκα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. Eyboia x8es? Poios?
    από darkCount στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2004, 09:22
  3. poio einai to rekor me ta pinguinia??
    από anisoropos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 16:26
  4. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55
  5. Epesa kai poios tha me sikwsei...Odiki Voitheia??
    από Traveller στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 13:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF