Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Γνώμες για αγορά Yamaha DT

Νέο μέλος
    Επίσης σε όσους απαντήσουν θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Μου λένε φίλοι, ότι ο θόρυβος που κάνει επειδή είναι δίχρονο και τα λάδια που καίει είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά, δηλαδή ο συνδυασμός των δύο.

Θα ήθελα, ειδικά εσείς που το είχατε/έχετε, να μου πείτε την άποψή σας στο θέμα.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bidil
    Επίσης σε όσους απαντήσουν θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Μου λένε φίλοι, ότι ο θόρυβος που κάνει επειδή είναι δίχρονο και τα λάδια που καίει είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά, δηλαδή ο συνδυασμός των δύο.

Θα ήθελα, ειδικά εσείς που το είχατε/έχετε, να μου πείτε την άποψή σας στο θέμα.
    ο θορυβος εφοσων φορας κρανος δεν σε ενοχλει, και φυσικα με εξατμιση καπως φυσιολογικη και οχι τενεκε

τα λαδια συνηθως μυριζουν περισσοτερο στον συνεπιβατη και βρωμαν τα ρουχα του, οποτε σε περιπτωση της κοπελας σου, οταν εχει νευρα θα τα ακους και γιαυτο

και τα δικα σου ρουχα θα μυριζουν λιγο, αλλα παιζει μεγαλο ρολο αν χρησιμοποιεις καλα λαδια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    Στο θέμα θορύβου μου είπαν ότι πρόκειται για τον γνωστό σπαστικό θόρυβο που είναι σε δίχρονα scouter, είναι όντως έτσι η είναι υπερβολές; Δηλαδή μιλάμε για normal πράγματα;

Για παράδειγμα με την αγορά κάποιας εξάτμισης αυτό θεωρητικά μπορεί να μειωθεί σε μεγάλα επίπεδα;

Αυτό με τα λάδια το είχα δει χαρακτηριστικά σε ένα νησί που είχα πάει και πήρα ένα δίχρονο typhoon 125cc. Μάλλον θα είναι κάτι παρόμοιο. Με ενδιαφέρει πάντως αυτό που μου είπες σχετικά με την μείωση του σε χρήση καλών λαδιών, οπότε θα ήθελα να μου προτείνεις 2-3 συγκεκριμένα λάδια να βάζω.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bidil
    Στο θέμα θορύβου μου είπαν ότι πρόκειται για τον γνωστό σπαστικό θόρυβο που είναι σε δίχρονα scouter, είναι όντως έτσι η είναι υπερβολές; Δηλαδή μιλάμε για normal πράγματα;

Για παράδειγμα με την αγορά κάποιας εξάτμισης αυτό θεωρητικά μπορεί να μειωθεί σε μεγάλα επίπεδα;

Αυτό με τα λάδια το είχα δει χαρακτηριστικά σε ένα νησί που είχα πάει και πήρα ένα δίχρονο typhoon 125cc. Μάλλον θα είναι κάτι παρόμοιο. Με ενδιαφέρει πάντως αυτό που μου είπες σχετικά με την μείωση του σε χρήση καλών λαδιών, οπότε θα ήθελα να μου προτείνεις 2-3 συγκεκριμένα λάδια να βάζω.
    κοιτα, αν το παιδι που σου το πουλαει εχει πανω την μαμα εξατμιση, νομιζω πως ο θορυβος θα ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα, και δεν νομιζω να μειωνεται αλλο με καποια aftermarket εξατμιση.

ρωτησε τον αν την εχει αλλαξει..

τωρα για τα λαδια εγω εβαζα ενα της motul.ρωτα ποιο ειναι για διχρονο.

η καπνα και η μυρωδια δεν εξαφανιζονται, αλλα σε σχεση με τα λαδια πχ που πουλαει η B.P. στα πρατηρια της θα εχεις καλητερα αποτελεσματα, και για σενα και για το μοτερ αφου θα καιγονται καλητερα.

εγω ειχα ενα dt του '92 και πιστευω οτι ηταν καλη αγορα. ωραιο μηχανακι, ψηλο, πας χωμα ανετα για να μαθεις, κυκλοφορεις μεσα στην πολη, αλλα και σε εκδρομες κοντινες εως μετριες
    και για τα λεφτα που μιλαμε νομιζω ειναι καλη αγορα..

οποτε τσεκαρε το και παρτο αν ολα οκ.

τωρα αν παιζουν κανα 1000 ευρω παραπανω θα μπορουσες να πας σε κατι ποιο συμβατο για καθημερινη χρηση οπως xr 250, ttr 250 και εξισου οκ για βουνο

εσυ τα κανονιζεις αυτα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου είναι πραγματικα χρήσιμες.

Αυτό θέλω να το έχω για 1-1.5 χρόνο και μετά θα το αλλάξω, πιστεύω από το c50 το παπί που έχω είναι καλύτερο!

Μια φωτό από το 1993 με το DT200R στο Βελούχι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imgp0435.jpg 
Προβολές:	323 
Μέγεθος:	67,8 KB 
ID:	155713

Και άλλη μία Αγραφα με χιόνι και -5

Όνομα:	imgp0440.jpg 
Προβολές:	320 
Μέγεθος:	51,7 KB 
ID:	155714

Τώρα που πήρα φόρα άλλη μία και τελευταία από τα Αγραφα

Όνομα:	imgp0443.jpg 
Προβολές:	319 
Μέγεθος:	55,9 KB 
ID:	155715

Νέο μέλος
    χαχα! Σου ήρθαν παλιές αναμνήσεις με την όλη κουβέντα.

Καλό εργαλείο φαίνεται, πρέπει να έχεις κάνει πολλά με αυτό.

Εγω τελικά προχώρησα με τον ιδιοκτήτη και αύριο θα το αγοράσω. Θα μεταφέρω στον μηχανικό να τσεκάρει αυτά που μου είπατε.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ....
    τωρα αν παιζουν κανα 1000 ευρω παραπανω θα μπορουσες να πας σε κατι ποιο συμβατο για καθημερινη χρηση οπως xr 250, ttr 250 και εξισου οκ για βουνο.....
    Για καθημερινή χρήση σίγουρα σαν τετράχρονα είναι πιο βολικά ΚΥΡΙΩΣ γιατί δεν βρωμάνε τα ρούχα σου από λαδίλα και μπορείς να πας λίγο πιο μακριά χωρίς να αγχώνεσαι (αν και εγώ πήγα Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα) χωρίς κανένα πρόβλημα και με αξιοπρεπεις ταχύτητες (για το DT πάντα)

Αλλιώς το βάρς του DT είναι σαφώς πολύ μικρότερο απλο τα XR/TTR και το οποίο μεταφράζεται σε πιο εύκολο και fun μηχανάκι στο βουνό.

Εννοείς πόσα χμ είχε; Οταν το έδωσα (και το μετάνοιωσα) είχε κοντά στα 45000χμ. Το ξαναείδα τυχαία περνώντας από Λαμία πάνω σε μια κολώνα στραπατσαρισμένο.

Νέο μέλος
    οχι εννοώ ότι είχες κάνει πολλά ταξίδια, βόλτες κλπ με αυτό...

Το έφαγε ο επόμενος, ε;

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Καλοριζικο (εστω για 1-2 χρονια )το ντιτακι φιλε μου.
    Καλη επιλογη και καλη ευκαιρια μου φαινεται...
    Ειναι μεγαλο σχολειο το DT, και οδηγικα αλλα και μηχανολογικα που οπως λες δεν δεν ειναι το δυνατο σου σημειο...καλες βολτες και παντα ορθιος
    υ.γ.1 θεωρω πολυ σπουδαιο να εξελισομαστε οδηγικα σταδιακα και με σταθερα ανωδικα βηματα παρα να καβαλαμε ξαφνικα χιλιαρια μετα απο παπακια
    υ.γ.2 μπραβο ρε kaps
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Νέο μέλος
    Σ'ευχαριστώ φίλε, αν και δεν το πήρα ακόμα.

Ευελπιστώ ότι αύριο θα πάνε καλά τα check και θα το πάρω.

Να ρωτήσω κάτι επ' ευκαιρίας.

Μου είπαν ότι είναι κοντό το DT και θα ζοριστώ λίγο. Οτι δηλαδή τα πόδια θα είναι πολύ κοντά στο τιμόνι και διάφορα τέτοια. Στις φώτος δεν βλέπω κάτι τέτοιο, μου φαίνεται για μεγάλο, αλλά για πείτε εσείς που το είχατε ή το ξέρετε.

Το ύψος μου είναι 1.86

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    1.81 είμαι εγώ και είναι μια χαρά. Ισά ίσα που είναι και ψηλό.

Κάπως πιο χαμηλό ήταν το DT 230 lanza μόνο

Άλλωστε θα ανέβεις πάνω πριν το πάρεις.....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γνώμες για αγορά CBR 900RR 96-97
    από zeus_12 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2010, 22:57
  2. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  3. γνωμες για αγορα κρανους "ixs Hx 330
    από kopa1956 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2007, 22:59
  4. Γνώμες για αγορά μοτοσυκλέτας
    από crywolf74 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 00:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ