Τρεχα στον εμπορο τωρα και να του το πεις.....
Ελπιζω να βγαλεις ακρη. Μηπως κατα τυχη εχεις καμια νομικη προστασια??? θα βοηθουσε πολυ!
Τρεχα στον εμπορο τωρα και να του το πεις.....
Ελπιζω να βγαλεις ακρη. Μηπως κατα τυχη εχεις καμια νομικη προστασια??? θα βοηθουσε πολυ!
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Πηρα στhn thieu8insh emp0rias 502515 και μου ειπε ο τυπος οτι φυσικα και δεν γινεται μια μηχανη 2002 να μου την πουλησει σε τιμη 2008 και μπορω να ζητησω ακομα και την ακυρωση της αγορας.
Αναφορα του τι εγινε
αδεια κυκλοφοριας
Φωτογραφια τα στοιχεια που αποδεικνειουν την αγορα.
Θα μας καλεσουν ωστε να βρουμε ακρη
τιμη του Venox 2002 (πουλιοταν το 2002 5.500 ευρο)
ΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΔΗΛΑΔΗ !
παιδειά το μηχανάκι έχει σταματήσει να παράγεται οπότε δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον έμπορο οτι σου έδωσε μπαγιάτικο μηχανάκι.
Αυτό είχε αυτό έδωσε.
Το θεμα ειναι οτι μου το εδωσε στην τιμη που πουλιοταν οταν βγηκε πρωτη μερα ομως, απ οτι που ειπαν απο την Νομαρχια εμποριας
Το παράνομο θα ήταν να στο έδινε ακριβότερα.
Στο έδωσε στην τιμή που το πήρε με το ανάλογο κέρδος του.
Θα μπορούσε να στο έδινε φτηνότερα εφόσον ήθελε να ξεστοκάρει πάιρνοντας την χασούρα αλλά εμφανώς δεν το έκανε.
Δεν το βλέπω κακό, αλλά καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.
Μισό να καταλάβω...
Ο έμπορος σου έδωσε ότι μηχανάκι ήθελε αυτός, ή ένα μηχανάκι που το διάλεξες εσύ ???
Γιατί αν το είδες, σου άρεσε, το διάλεξες, συμφώνησες στην τιμή κλπ τι νόημα έχει πότε κατασκευάστηκε αφού ήταν "κούτα" ??
Το αν εσύ δεν ήξερες αν παράγεται ακόμα ή όχι, ή τι μοντέλο ήτανε, ή τίποτα γύρω από αυτό, τότε μάλλον πήγες γυμνός στ' αγγούρια...
Το ειδα μου αρεσε και το αγορασα, πολυ απλα.
Μου απεκρυψε συνειδητα την ημερομηνια κατασκευης του.
Εγω "παραδειγμα" ηθελα μηχανη με προδιαγραφες euro 3, δεν μου ανεφερε ποτε οτι ΔΕΝ υπαρχει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
Το ειδα μου αρεσε και το αγορασα, πολυ απλα.
Μου απεκρυψε συνειδητα την ημερομηνια κατασκευης του.
Εγω "παραδειγμα" ηθελα μηχανη με προδιαγραφες euro 3, δεν μου ανεφερε ποτε οτι ΔΕΝ υπαρχει.
Ναι αλλά δεν του το είπες.
Και τον ήπιες μόνος σου.
Με τις υγείες σου τώρα.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και οταν παω στο super market θα ζητησω να μου δωσουν φρεσκο γιαουρτι και να μη το ξεχασω και μου δωσουν μπαγιατικο :P
Το γιαουρτάκι στο ΣΜ το κοιτάς μόνος σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
Και οταν παω στο super market θα ζητησω να μου δωσουν φρεσκο γιαουρτι και να μη το ξεχασω και μου δωσουν μπαγιατικο :P
Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην σου αρέσει πλέον το μηχανάκι που διάλεξες επειδή είναι ληγμένο μοντέλο.
Το μηχανάκι μου όταν το πήρα ήταν 2 χρόνια ληγμένο και δεν το πήρα και με καμιά τρελλή έκπτωση.
Θεώρησα πλεονέκτημα οτι είναι EURO τιποτα και πραγματικά δεν το μετάνιωσα στιγμή εφόσον μου άρεσε και το διάλεξα συνηδητά.
Στον Sniper δε μιλαω γιατι εχει πολυ μεγαλη δυναμη και θα με κανει Ban. (απ οσο με πληροφορησε και ο ιδιος)
Φιλε μου το θεμα δεν ειναι 1-2 χρονια, μιλαμε για σκουριασμενες βιδες... γηρανστη υλικων...
Μη μου πεις οτι θα εδινες 5.500 για ενα μηχανακι που δεν κυκλοφορει και καθοταν 6 χρονια σε μια αυλη μαγαζιου.
Δε λεω μου αρεσε αλλα νομιζα οτι πληρει τις προδιαγραφες που ο ιδιος πληρωσα.
Φίλε για να το τελειώνουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
Στον Sniper δε μιλαω γιατι εχει πολυ μεγαλη δυναμη και θα με κανει Ban. (απ οσο με πληροφορησε και ο ιδιος)
Φιλε μου το θεμα δεν ειναι 1-2 χρονια, μιλαμε για σκουριασμενες βιδες... γηρανστη υλικων...
Μη μου πεις οτι θα εδινες 5.500 για ενα μηχανακι που δεν κυκλοφορει και καθοταν 6 χρονια σε μια αυλη μαγαζιου.
Δε λεω μου αρεσε αλλα νομιζα οτι πληρει τις προδιαγραφες που ο ιδιος πληρωσα.
Η σημερινή πραγματικότητα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ όταν ο καταναλωτής διαλέγει να αγοράσει ένα προιόν να έχει μια έστω και στοιχειώδη γνώση του προιόντος, του ανταγωνισμού, των ιδιοτήτων που το προιόν έχει, και γενικά μια γνώση και άποψη για το τί θέλει και πόσο είναι διαθετειμένος να το πληρώσει...
Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε μια ελέυθερη αγορά και ουσιαστικά δεν υπάρχει προστασία από την άγνοια ή την ηλιθιότητα (μη το πάρεις στραβά, αναφέρομαι γενικότερα).
Στην περίπτωσή σου εν πλήρη άγνοια επέλεξες να αγοράσεις το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μηχανάκι, στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κατάσταση, και αφού διαπραγματεύτηκες με τον έμπορο στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ τιμή...Και φυσικά ο έμπορος στο πούλησε...Δεν φαντάζομαι να περίμενες να βάλει τα χεράκια του και να βγάλει τα ματάκια του...
Το να έρχεσαι λοιπόν να κλαψομουρμουρίζεις εκ των υστέρων ότι το το μηχανάκι είναι παλιό μοντέλο, ή δεν πληροί euro 1568 (τι μπούρδα και αυτή-δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχεις με αυτό), ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αφ'ενος δεν μπορεί να γίνει τίποτα και αφ' ετέρου δεν κολακεύει εσένα τον ίδιο... άσχετα λοιπόν από το ψυχολογικό σοκ του θέματος, και αφού το μηχανάκι σου αρέσει και σε καλύπτει (το υποθέτω γιατί αλλιώς δεν θα το διάλεγες...), απόλαυσέ το και βάλε μυαλό για την επόμενη φορά....
χαχαχαχαχα Φιλαρακι ετσι οπως το λες κατανταει τουλαχιστον αστειο.
Δεν καταλαβα αν δηλαδη δεν γνωριζω απο μηχανες να παω πρωτα να κανω σεμιναριο και μετα να μπω στο μαγαζι ?
Και αν ειναι ετσι Η προστασια καταναλωτων-εμποριας τι την θελουμε, δε το κλεινουμε το μαγαζακι τωρα και με την κριση...
Μπηκα σε ενα μαγαζι... μου αρεσε ενα μηχανακι... ΤΟ ΠΗΡΑ.
Δηλαδη επρεπε να το παω και σε μαστορα να μου πει σε τι κατασταση ειναι ?
Ακου εκει κλαψουριζω εκ των υστερων...
Στην υπηρεσια μου ειπαν οτι εχω δικιο.. Να τους στειλω τις αποδειξεις και θα βρεθει λυση.
Αν σε ενοχλησε το θεμα Η αν ο εν λογω μαγαζατορας ειναι φιλος σου ειλικρινα δε με απασχολει.
Αν αγορασω ενα αυτοκινητο και ειναι ετους 2000 και το πληρωσω για ετος 2009 τι θα μου πουν... Συγνωμη κυριε, επρεπε να κανετε πρωτα ενα εκτενες σεμιναριο πριν προβειτε σε αυτην την αγορα ωστε να ελεγχετε την κατασταση του ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ οχηματως.
Επισης και ενα τεστ IQ για να μη σας ποιασει "κοτσο" ο καθε μαλακας
Οχι σκουριασμένο μηχανάκι δεν θα αγόραζα ούτε ξεβαμένο ξεπλυμένο η οτιδήποτε άλλο.
Αλλά αυτό άσχετα με την ημερομηνία παραγωγής του.
Ουτε εγω φυσικα.
Θελω απλως να πω οτι ο "αγοραστης" ειτε ειναι βλακας ειτε καθυστεριμενος εχει δικαιωμα να γνωριζει ΤΙ αγοραζει με τα χρηματα του.
Αν δωσουμε στο καταστημα "δικιο" τοτε νομιμοποιουμε αυτην τη συμπεριφορα, ο καθε εμπορος θα αγοραζει το μηχανακι και θα το πουλαει λεγοντας ψεματα φυσικα...
Αφου μπορει... γιατι οχι !
Λευτα θελει να βγαλει.
Ε οχι, αυτος ειναι ο νομος της ζουγκλας.
Αλλα τι να λεμε που πλεον εχουμε φτασει στο σημειο να θεωρουμε "φυσιολογικη" την παραποιηση των χιλιομετρων στο κοντερ, και αλλα τοσα.
Εμεις και εσεις το δημιουργησαμε αυτο...