Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: "Not on some sleepy island but on the National Road"

Εγώ, απ' όσον κατάλαβα, ο τύπος έγραψε σε μοτο-περιοδικό, όχι σε ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα.
    Και δεν λέει λαλακείες. Όντως συμβαίνουν αυτά που λέει, και παρα-συμβαίνουν μάλιστα.

Αν κάποια χώρα της Ευρώπης πρέπει να κρατήσει το στόμα της κλειστό για την κουλτούρα που καλλιεργεί και για τη διεθνή της πολιτική, είναι η Αγγλία, η πόρνη της Ευρώπης...

Αλλά στο θέμα "οδηγική συμπεριφορά", εμάς, δεν μας παίρνει με τίποτα να μιλάμε...

Καλύτερα να το βουλώσουμε, να σκύψουμε το κεφάλι γιατί φταίμε, και ή να βελτιωθούμε σαν οδηγοί (auto-moto) και να μην παίρνουμε διπλώματα με τα λεφτά του μπαμπά ή να συνηθίσουμε την ιδέα ότι ζούμε σε μιά χώρα όπου ο/η κάθε κάφρος, άσχετος, καραγκιόζης δολοφόνος και κάγκουρας κινείται απειλώντας τη ζωή μας...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Δεν μπορω να πω...εχει απολυτο δικιο σε αυτο που αναφερει....

Αλλα εγω σκεφτομαι και κατι αλλο,το οποιο βεβαια μπορει να ειναι και λιγο οφ τοπικ...
    Αφου αυτοι εχουν τοσο καλη οδηγικη παιδεια, τοτε γιατι ρε παιδια καθε καλοκαιρι σκοτωνονται με νοικιαρικα αυτοκινητα η μηχανακια στα νησια μας??Γιατι οδηγανε τυφλα εδω?Και δεν αναφερομαι μονο σε πιτσιρικαδες, αλλα και σε οικογενειαρχες...Τα εχω δει με τα ιδια μου τα ματια...
    Καθε καλοκαιρι στην Κω ακουγα,ακουω και ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχισω να ακουω, μερα παρα μερα πως αλλος ενας τουριστας σκοτωθηκε σημερα...
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αν διαφωνούμε και με τα προφανή έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που γραφει το αρθρο...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Αν κάποια χώρα της Ευρώπης πρέπει να κρατήσει το στόμα της κλειστό για την κουλτούρα που καλλιεργεί και για τη διεθνή της πολιτική, είναι η Αγγλία, η πόρνη της Ευρώπης...
    Τα υπολοιπα φιλε μου ειναι περιττα..
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

...

....

Ενώ η Ελλαδα καλλιεργεί κουλτούρα και εχει κάποια σοβαρή διεθνή πολιτική; ΓΙΑ ΠΕΣ! :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αντι να πουμε ποσο δικιο εχει το εγγλεζακι, αμεσως λεμε αυτοι ειναι χειροτεροι και οτι το καλοκαιρι ερχονται τα κωλοπαιδα τους εδω

ο κλασσικος ο μαλ**** ο ελληνας:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ενώ η Ελλαδα καλλιεργεί κουλτούρα και εχει κάποια σοβαρή διεθνή πολιτική; ΓΙΑ ΠΕΣ! :rotflmao: :rotflmao:

Στην Νεοελληνική κουλτούρα ας μην αναφερθούμε.

Αλλά δεν είμαστε (τόσο πολύ) τσιράκια και μαριονέττες της Αμερικής όσο οι Άγγλοι...

Τέσπα, από οδηγική συμπεριφορά είμαστε γτπ... τελείως...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αντι να πουμε ποσο δικιο εχει το εγγλεζακι, αμεσως λεμε αυτοι ειναι χειροτεροι και οτι το καλοκαιρι ερχονται τα κωλοπαιδα τους εδω

Κι αν δεν ερθει ο μαλάκας ο εγγλέζος μένουν και ορισμένες χιλιάδες άνεργοι (αφου ο τουρισμός μας είναι η βαριά μας βιομηχανία-καλώς ή κακώς) και μετά κλαίμε.....

Είμαστε έθνος ανάδελφον......

Στην Νεοελληνική κουλτούρα ας μην αναφερθούμε.

Ναι αλλά για τους νεοέλληνες λέει.... για τους αρχαίους δεν μιλησε - το αντίθετο μάλιστα

Αλλά δεν είμαστε (τόσο πολύ) τσιράκια και μαριονέττες της Αμερικής όσο οι Άγγλοι...
    Πολύ σίγουρος δείχνεις.... ξεχνάμε εκείνο το "...ευχαριστουμε την Αμερική..."

Τέσπα, από οδηγική συμπεριφορά είμαστε γτπ... τελείως...
    Ε τότε δεν διαφωνείς....

Κι αν δεν ερθει ο μαλάκας ο εγγλέζος μένουν και ορισμένες χιλιάδες άνεργοι (αφου ο τουρισμός μας είναι η βαριά μας βιομηχανία-καλώς ή κακώς) και μετά κλαίμε.....
    προφανως

υπαρχει ανθρωπος που να νομιζει οτι το κλιμα που υπαρχει στην ροδο, στα μαλλια, στην χερσονησο στην κερκυρα και σε ολα τα αλλα μπουρδελα της ευρωπης δεν το καλλιεργουν οι ιδιοι τοπικοι επιχειρηματιες και διοικουντες
    για να καθονται ολο τον υπολοιπο χρονο και να κανουν ταξιδακια μετα στην σοβαρη ευρωπη?

και ασε τους ντοπιους που ταλαιπωριουντε να κουρευουντε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Είπαμε ότι έχει δίκιο καμμιά 500αριά φορές.διάβασε λίγο αυτά που γράφουμε.Πέρα από αυτό όμως μου την δίνει στα νεύρα με τους Άγγλους που ασχολούνται συνέχεια με την Ελλάδα.Αυτό λέμε εν ολίγοις.Και δεν είμαι ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας,δεν με ξέρεις
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ναι αλλά για τους νεοέλληνες λέει.... για τους αρχαίους δεν μιλησε - το αντίθετο μάλιστα

Πολύ σίγουρος δείχνεις.... ξεχνάμε εκείνο το "...ευχαριστουμε την Αμερική..."

Ε τότε δεν διαφωνείς....
    Φυσικά και δεν διαφωνώ. Έχει δίκιο ο τύπος ότι εδώ είμαστε οδηγοί του κώ...

Το ότι είπε ένας πρώην πρωθυπουργός κάτι, δεν αντικατοπτρίζει την εξωτερική πολιτική της χώρας, ούτε το φρόνημα ( ) του λαού της.

Φυσικά και δεν είμαστε σαν την Αγγλία.

XR
    XTR
    XJR

Εισαι βλεπω εντος topic...
    Και νομιζα οτι σχολιαζαμε το αρθρο του γκεουλα εγγλεζου.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Είπαμε ότι έχει δίκιο καμμιά 500αριά φορές.διάβασε λίγο αυτά που γράφουμε.Πέρα από αυτό όμως μου την δίνει στα νεύρα με τους Άγγλους που ασχολούνται συνέχεια με την Ελλάδα.Αυτό λέμε εν ολίγοις.Και δεν είμαι ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας,δεν με ξέρεις
    φιλε,
    διαβασα μην ανυσηχεις
    δεν πηγαινε προσωπικα σε σενα, γιαυτο ειπα ο "ελληνας" και οχι ο "project.breeze"

εχω μια αισθηση απο οσο σε ξερω απο το μοτο.γρ οτι δεν εισαι ο κλασσικος μαλ ελλ.

απλα το λεω γενικα στην κουλτουρα την ελληνικη, που αντι να δουμε την καμπουρα μας, αμεσως να την πουμε στους αλλους

και το σχολιο μου πηγαινε στο οτι, το παιδι στο περιοδικο θιγει ενα θεμα που πραγματικα ποναει την χωρα μας, και νομιζω ολα τα αλλα για νησια, εξ. πολιτικη της Αγγλιας και γκει εγγλεζους ειναι εντελως ασχετα(δεν λεω οτι τα πες ολα αυτα εσυ)

και εφοσων τους δινουμε το δικαιωμα και ασχολιουντε με εμας με πραγματικα δεδομενα, ΕΜΕΙς φταιμε, οχι αυτοι..και καλα κανουν..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Είμαστε έθνος ανάδελφον......

Εντάξει ρε Sniper,αφού μας αφήνουν λεφτά δηλαδή και λόγω του τουρισμού δημιουργούνται και θέσεις εργασίας να κάτσουμε να μας πηδήξουν κιόλας μωρέ,δεν βαριέσαι;

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

-Ισοκράτης-
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. On Line Chat
    από anco στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 19:05
  2. Go On England!!!
    από GST στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 15:40