Πάμε αύριο καμία βόλτα?
Προς το μεσημεράκι μετά τις 2:30.
Χαιρετισμούς
Πάμε αύριο καμία βόλτα?
Χαιρετισμούς
Προς που?!Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
Πάμε αύριο καμία βόλτα?
Χαιρετισμούς
Ναι ειμαι μεσα...
Προειδοποιω οτι δεν μπορω να κινηθω με ταχυτητες ανω των 90-100 χλμ λογω μηχανακιου...
Μην σας χαλασω και την βολτα ρε παλικαρια...![]()
Πάμε κανένα Αίγιο για κοντά.
Εκτος απροοπτου ολα οκ!!!Μεσα....
Εγω ,εσυ ειναι κανενας αλλος?!
Θα είναι και ένα φιλαρακι ακόμα.
Βλέπω όμως στο Meteo ότι έχει ασθενή βροχή το πρωί.
Βλέπουμε πως θα είναι και αποφασίζουμε.
Ειπα και στον trigger ενα αλλο παλικαρι που δεν το ξερω αλλα ειναι απο Πατρα και εχει ενα ΧΤ660.
Δεν ξερω αν θα μπορει....
Οκ θα δουμε το πρωι τον καιρο.Μια χαρα πιστευω θα ειναι....2,30 που αν ειναι?!
Μια χαρα καιρο δινει και για Πατρα και για Αιγιο...Μονο τωρα αργα την νυχτα εχει πιθανη βροχη...
Αλλιως ηλιο το υπολοιπο της μερας...
παιδες δυστυχως Σαββατο δουλευω και σχολαω κατα τις 4 καλα να περασεται παιδες και περιμενω φωτο να γουσταρουμε![]()
Κριμα manΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
παιδες δυστυχως Σαββατο δουλευω και σχολαω κατα τις 4 καλα να περασεται παιδες και περιμενω φωτο να γουσταρουμε![]()
![]()
Μια αλλη φορα...![]()
Παιδες τι θα κανουμε τελικα?!!!
Εγω το μονο προβληματακι που εχω ειναι οτι πρεπει να ειμαι πισω μεχρι της 7 γιατι περιμενω φιλοξενουμενους![]()
![]()
Θα προλαβω...?
Αντε πειτε τι ωρα και που???
Να πούμε για τις 3:30 ?
Στη Μiele στην εθνική?
τωρα το ειδα το θρεντακι
![]()
απο Δευτερα θα ειμαι παλι πατρα παιδες!
![]()
Ωραια αλλος ενας...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τωρα το ειδα το θρεντακι
![]()
απο Δευτερα θα ειμαι παλι πατρα παιδες!
![]()
![]()
Τελικα ουτε εγω δεν καταφερα να παω σημεραΦροντισαν αλλοι για αυτο
![]()
Την επομενη ομως θα ειμαι εκει...![]()
back to base![]()
να βρουμε μια μερα με καλο καιρο να παμε εκδρομουλα(οχι Αιγιο ειναι χαλια και δεν εχει τιποτα)
καλες επιλογες ειναι μια κοντινη για καφε οποτε να ναι μεχρι Ναυπακτομ αναγνωριστικη για καφε...
μετα παιζουν και αλλα, οπως Μεσσολογγι και γενικα απο τη γεφυρα και μετα εχει πολλα ωραια μερη!!!
Το καλοκαιράκι λέω να το τραβήξω λιγάκι παραπέρα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
back to base![]()
να βρουμε μια μερα με καλο καιρο να παμε εκδρομουλα(οχι Αιγιο ειναι χαλια και δεν εχει τιποτα)
καλες επιλογες ειναι μια κοντινη για καφε οποτε να ναι μεχρι Ναυπακτομ αναγνωριστικη για καφε...
μετα παιζουν και αλλα, οπως Μεσσολογγι και γενικα απο τη γεφυρα και μετα εχει πολλα ωραια μερη!!!
Αν ψήνεται κάποιος ας έρθουμε σε επαφή να κανονίσουμε. Θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό σίγουρα.
Διαφορετικά ...
μας βλέπω πάλι να πίνουμε καφέ στη Ραδινού![]()
I had a dream ...