ΑΑΑ για πες απο ποσο πηγε ποσο
τι εννοεις?αλογα?
αν εννοεις αυτο θα σου ελεγα αρκετα για να φυγω ενα busa με 200 αλογα![]()
![]()
![]()
θα ανεβασω σε λιγο καιρο δυναμομετρηση
ΑΑΑ για πες απο ποσο πηγε ποσο
τι εννοεις?αλογα?
αν εννοεις αυτο θα σου ελεγα αρκετα για να φυγω ενα busa με 200 αλογα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gat0s
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ρε...αυτο ηταν το μεγαλο μυστικο?η γνωση που επρεπε να μεταδωθει μυστικα,κεκλεισμενων των θυρων? βραχυκυκλωμα στον διακοπτη συμπλεκτη και διαβαζε χαρτη νεκρας ωστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από gat0s
μια βλακια με ενα βραχυκυκωμα που ειχα κανει ηταν.αλλαξα τρομπα συμπλεκτη και βραχυκυκλωσα τα καλωδια για να παιρνει μπροστα.αποτελεσμα το μηχανακη να διαβαζει συνεχεια οτι εχω κενο και οτι εχω πατημενω συμπλεκτη.το κ7 εχει κοφτη στις 14100 στον δρομο.βαλτε μια φορα τη μηχανη στον κοφτη στο κενο και θα δειτε οτι πιανει κοφτη στις 13300 με 13400.
τωρα εγινε και καταπινει οτι βρεθει μπροστα του.
ποιος εχει το δυνατοτερο ατμοσφαιρικο και μαμα στα κυβικα busa στο forum να δουμε τι αξιζει?
απιστευτο... και να μην το εχω σκεφτει ποτε....και να μην εχω γραψει και κατεβατα γι αυτο ποτε ετσι ωστε να μην την παταει ο κοσμος...και να μην εχω προσπαθησει να πεισω "γνωστη" οτι πιανει early rev limiter οταν το κανουν...
ευτυχως ομως υπαρχει και το ιντερνετ για να μαθαινουμε κι εμεις οι αδαεις...αυτα φιλε μου δεν πρεπει να γραφονται μεσω pm...πρεπει να τα μοιραζεστε με τους κοινους ασχετους θνητους...ειναι κριμα να μενουμε στο σκοταδι...
λοιπον Νιο...εχω εγω ενα μαμα κυβικα μπουσα 2003 που παει συμπαθητικα και θελω να μου ριξεις ξυλο...λατρευω να χανω...ειδικα να βλεπω 1000αρια να χανονται στο βαθος του οριζοντα...
η νικη σου ειναι σιγουρη...ειτε απο εκκινησεις(ειμαι κουλος),ειτε ρολαριστες δευτερες (180 αλογα εχω)...
πες ποτε...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
είναι κρίμα και άδικο πάντως, πράγματα που αμφισβητούνταν πριν τρεις μηνες, να προσφέρονται ως λύση με πμ ...
τι,δεν ειναι μαμα κυβικα?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird![]()
τι, δεν είναι suzuki?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τι,δεν ειναι μαμα κυβικα?![]()
Μετά λέει εμένα στοκατζή.
Ο φλώρος με το μαμά μπούσα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως, γιατί η απάντηση έπρεπε να δοθεί με πμ, δεν κατάλαβα.
όταν τα έγραφε ο αντώνης.....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
είναι κρίμα και άδικο πάντως, πράγματα που αμφισβητούνταν πριν τρεις μηνες, να προσφέρονται ως λύση με πμ ...
Που σημαίνει ότι απλά υπάρχει αμφισβήτηση για την αμφισβήτηση
Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδήςςςςς.
:wacko: :wacko: :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gat0s
αρκετα για να φυγω ενα busa με 200 αλογα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....σε δουλειά να βρισκόμαστε....
Το busa μου ρετάρει.....Αντώνη έχω πμ????
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
.....σε δουλειά να βρισκόμαστε....
Το busa μου ρετάρει.....Αντώνη έχω πμ????
![]()
Εσύ συμπλέκτες βγάζεις από τα μηχανάκια ή να πάμε σ' άλλον μάστορα να μας τους βγάλει;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.