V-STROM είναι κι αυτό????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αφού δεν θέλουν οι Admin, γιατί δεν το έκοψαν από την αρχή (μάλλιστα το μετέφεραν κιόλας για να το δουν περισσότεροι, άσε που το υποστήριξαν κιόλας) ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
3. Το θέμα είναι ότι οι admin δεν θέλουν τέτοια θρεντ και όπως καταλαβαίνεις το θέμα τελειώνει εδώ.
Μεσολάβησε κάποια ανωτέρα παρέμβαση κι εκλειδώθη το Threadακι ?
Έτσι κι αλλιώς δεν με ενδιαφέρει το οτι κλειδώθηκε όσο το ότι είμαστε σε μια κατάσταση κάπως ... επαμφοτερίζουσα, αφήνουμε δηλαδή εσκεμένα κάτι να προχωρήσει και μετά το κόβουμε, χωρίς αυτό να έχει παρεκτραπεί από την αρχική χαραχθείσα πόρεία του (το Thread πάντα).
Φιλικά πάντα κι αν θέλεις απαντάς δεν είναι υποχρεωτικό ...
I had a dream ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
agusta!
![]()
αμα ηταν ετσι τα v-strom θα χαμε αγορασει ολοιΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως, χωρις να παρακολουθω το γκομενο-θρεαντ και την διαμαχη εκει,
δεν καταλαβαινω
το θρεαντ τρεχει για τοσες σελιδες και κανα 2 βδομαδες και κοπηκε τωρα λογω οτι εχει ημιγυμνες κοπελες?
τοσο καιρο δεν ενοχλουσε? ενα ωραιο πρωι εγινε προστυχο και τσοντα?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Αφού δεν θέλουν οι Admin, γιατί δεν το έκοψαν από την αρχή (μάλλιστα το μετέφεραν κιόλας για να το δουν περισσότεροι, άσε που το υποστήριξαν κιόλας) ?
Μεσολάβησε κάποια ανωτέρα παρέμβαση κι εκλειδώθη το Threadακι ?
Έτσι κι αλλιώς δεν με ενδιαφέρει το οτι κλειδώθηκε όσο το ότι είμαστε σε μια κατάσταση κάπως ... επαμφοτερίζουσα, αφήνουμε δηλαδή εσκεμένα κάτι να προχωρήσει και μετά το κόβουμε, χωρίς αυτό να έχει παρεκτραπεί από την αρχική χαραχθείσα πόρεία του (το Thread πάντα).
Φιλικά πάντα κι αν θέλεις απαντάς δεν είναι υποχρεωτικό ...
Κι εγώ υπάλληλος είμαι....![]()
Αλλά ας μην ψάχνουμε να βρούμε φαντάσματα. Μέσα στην καθημερινότητα με τα 1000 άλλα θέματα/προβλήματα που μας τρέχουν μπορεί να κάνουμε και λάθη ή να αποκλείνουμε από τους κανόνες. Δεν είμαστε τέλειοι γι αυτό και είμαστε καμιά 10ρια+ μοντς για αλληλοβοήθεια.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω για το συγκεκριμένο θέμα.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αμα ηταν ετσι τα v-strom θα χαμε αγορασει ολοι![]()
παντως, χωρις να παρακολουθω το γκομενο-θρεαντ και την διαμαχη εκει,
δεν καταλαβαινω
το θρεαντ τρεχει για τοσες σελιδες και κανα 2 βδομαδες και κοπηκε τωρα λογω οτι εχει ημιγυμνες κοπελες?
τοσο καιρο δεν ενοχλουσε? ενα ωραιο πρωι εγινε προστυχο και τσοντα?
Αυτό κατάλαβες?
Αυτός ήταν ο λόγος που κόπικε?
νομίζω πως κανείς δεν διαβάζει! Να μου πεις.....όταν κολλάς σε 5 φωτογραφίες..... ποιός ο λόγος να διαβάσεις τι γράφουνε!!!!!!
Στο Link αυτό θα δεις τον φίλο Hornet να αναφέρειΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"απο εκει και περα οι φωτο γυναικων πανω διπλα κατω απο σε μηχανες ειναι στανταρ διαδικασια ειτε του αθληματος ειτε μαρκετινκ...μην αρχισουμε τα φεμινιστικα και λοιπα , αμα βρεις original βαλε αρκει να ειναι στα πλαισια του σεμνου...μην προσγειωθει κανα ....μαντζαφλαρι στις οθονες μας διοτι μετα ...εχει ....(μπαν)..ανα!!!!!"
και μετά ο ίδιος το κλείδωσε.
Βρε συ δεν κολλάω το ότι το ξεκίνησα στα Vstrom. Λάθος ήταν που το έβαλα εκεί αρχικά. Εϊναι το ότι ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ με την έγκριση κάποioy mod στις γενικές. Επομένως το ενέκρινε και το υποστήριξε (όπως σου έδειξα παραπάνω).
Κατάλαβες τώρα ?
I had a dream ...
ακριβως, τα λογακια σε κεινο το θρεαντ ηταν αχρηστες παρεμβολεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Να μου πεις.....όταν κολλάς σε 5 φωτογραφίες..... ποιός ο λόγος να διαβάσεις τι γράφουνε!!!!!!
ενα θρεαντ να κανουμε χαβαλε, να δουμε κατι ωραιο, και κατεληξε παλι να τσακωνομαστε..
και αυτη την προσβεβλημενη ηθικη διαφορων θηλυκων μου φαινετε ακατανοητη,,
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ
Με τσατίσατε που είστε ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ και άλλα λέτε και άλλα κάνετε.
1) Το μεταφέρατε στις γενικές (άρα όχι μόνο το κόψατε αλλά εγκρίνατε και τη μεταφορά)
2) Το υποστηρίξατε (διαβάστε παραπάνω)
3) Το αφήσατε κανα 2 βδομάδες να παίζει, να μαζέψει τουλάχιστον 15000 επισκέψεις και το ΚΟΨΑΤΕ μετά τις 2 βδομάδες.
Α μη τι άλλο θα πρέπει να ελέγξετε λιγάκι τις αντιδράσεις σας.
ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
Άντε γειά
Καλή Σαρρακοστη και στην εκκλησία
I had a dream ...
το θεμα κλειδωθικε δεν εξαφανιστικε υπαρχει εκει εξαλου
ρε αγοραΚΙΑ βαλατε εκατονταδες ΚΩΛΟΥΣ δε θα δειτε τιποτα καινουργιο απο κει και περα
βεβαια αντιλαμβανωμε οτι ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στα πισια σας να καθεστε με τις ωρες να ψαχντε γκομενες και να τις βλεπετε δεν ειναι ωραιο......ενω αν τις μοιραστιτε ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ με ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΝΑΙ ειναι καλο
βεβαια αν βρεθει καποιος να σας πει οτι αυτο δε το γουσταρω...ππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι μαλακας ε?δεν συμφωνει μαζι σας τσ τσ τσ τσ τσ τσ
και αναμεσα ΣΤΟΥ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΤΕΛΟΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΑ ΠΟΥ ΤΡΙΒΩΝΤΟΥΣΑΝ ααααααααααχχχχχχχχχχ
ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ!!!!!!ΡΕ
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???????????????????????????ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?????????????
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ
ΠΩς ΤΟ ΛΕΝΕ ?
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ??????
για πε
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Στο Link αυτό θα δεις τον φίλο Hornet να αναφέρει
"απο εκει και περα οι φωτο γυναικων πανω διπλα κατω απο σε μηχανες ειναι στανταρ διαδικασια ειτε του αθληματος ειτε μαρκετινκ...μην αρχισουμε τα φεμινιστικα και λοιπα , αμα βρεις original βαλε αρκει να ειναι στα πλαισια του σεμνου...μην προσγειωθει κανα ....μαντζαφλαρι στις οθονες μας διοτι μετα ...εχει ....(μπαν)..ανα!!!!!"
και μετά ο ίδιος το κλείδωσε.
Βρε συ δεν κολλάω το ότι το ξεκίνησα στα Vstrom. Λάθος ήταν που το έβαλα εκεί αρχικά. Εϊναι το ότι ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ με την έγκριση κάποioy mod στις γενικές. Επομένως το ενέκρινε και το υποστήριξε (όπως σου έδειξα παραπάνω).
Κατάλαβες τώρα ?
Θεωρείς το ότι μεταφέρθικε έγινε λόγω αποδοχής ή για να μπορέσει να δει τι θα πουν και άλλοι?
Γιατι αν υπήρχε γενικλη αντίδραση τοτε συγνώμη κιόλας το forum δεν είναι ιδιοκτησία κανενός! Άρα λοιπόν καλό είναι να σκέφτεστε πως δεν είναι αντρικό περιοδικό!! Αλλά διαβάζουν και πολλοι-πολλές άλλοι-ες ακόμα! Άρα λοιπόν ας αγοράσετε κανα περιοδικό!!!!
![]()
Δωσε μας τον λογαριασμό σου για να σου στείλουμε πισω την συνδρομη σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ
Με τσατίσατε που είστε ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ και άλλα λέτε και άλλα κάνετε.
1) Το μεταφέρατε στις γενικές (άρα όχι μόνο το κόψατε αλλά εγκρίνατε και τη μεταφορά)
2) Το υποστηρίξατε (διαβάστε παραπάνω)
3) Το αφήσατε κανα 2 βδομάδες να παίζει, να μαζέψει τουλάχιστον 15000 επισκέψεις και το ΚΟΨΑΤΕ μετά τις 2 βδομάδες.
Α μη τι άλλο θα πρέπει να ελέγξετε λιγάκι τις αντιδράσεις σας.
ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
Άντε γειά
Καλή Σαρρακοστη και στην εκκλησία
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ωραια αυταΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το θεμα κλειδωθικε δεν εξαφανιστικε υπαρχει εκει εξαλου
ρε αγοραΚΙΑ βαλατε εκατονταδες ΚΩΛΟΥΣ δε θα δειτε τιποτα καινουργιο απο κει και περα
βεβαια αντιλαμβανωμε οτι ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στα πισια σας να καθεστε με τις ωρες να ψαχντε γκομενες και να τις βλεπετε δεν ειναι ωραιο......ενω αν τις μοιραστιτε ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ με ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΝΑΙ ειναι καλο
βεβαια αν βρεθει καποιος να σας πει οτι αυτο δε το γουσταρω...ππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι μαλακας ε?δεν συμφωνει μαζι σας τσ τσ τσ τσ τσ τσ
και αναμεσα ΣΤΟΥ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΤΕΛΟΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΑ ΠΟΥ ΤΡΙΒΩΝΤΟΥΣΑΝ ααααααααααχχχχχχχχχχ
αλλα το οτι εμεις δεν εχουμε κοπελες και χαζευουμε ολη μερα στο πι σι κοριτσια αφορα εσενα και ολους τους προσεβλημενους?ειναι δικια μας δουλεια πως την βρισκουμε
ανιγουει, εμενα μου κανε εντυπωση απο την πρωτη μερα πως δεν κοπηκε το θρεαντ, γιατι ετσι νομιζα οτι λειτουργει το φορουμ( και δεν βρισκω πουθενα το κακο)
απλα ξαναλεω πως ειναι περιεργο μετα απο 2 βδομαδες να κοβετε ενω ολοι ξεραν την υπαρξη του..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ακριβως, τα λογακια σε κεινο το θρεαντ ηταν αχρηστες παρεμβολες
ενα θρεαντ να κανουμε χαβαλε, να δουμε κατι ωραιο, και κατεληξε παλι να τσακωνομαστε..
και αυτη την προσβεβλημενη ηθικη διαφορων θηλυκων μου φαινετε ακατανοητη,,
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τελικά το ωραίο και ο χαβαλές είναι οι άχρηστες εικόνες!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι IQ έχετε?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα, πρεπει να καταλαβεις οτι στους αντρες αρεσει να χαζευουν πιπινακια, ειτε ειναι σε μοτο, ειτε σε κλαμπ,ειτε στο δρομο ειτε στο σινικο τειχος..Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τελικά το ωραίο και ο χαβαλές είναι οι άχρηστες εικόνες!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι IQ έχετε?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(οπως και στις γυναικες, αλλα μαλλον δεν ειναι ετοιμες να το ομολογησουν ακομα)
δεν το εχω μετρησει το IQ (φοβαμαι)
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy