να στειλουμε ενα GROUP-mail στην Yoshimura Japan Να τους κανει μηνυση!!!
να τους σκισει τα βαρδουλα
να τους σκισει τα βαρδουλα
Accipere quam facere praestat injuriam
Το email σας προωθείται. Για ξετάπωτη ή "κλειστή" εξάτμιση την θέλετε την επιστολή;Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
να τους σκισει τα βαρδουλα![]()
Μμμμμμμ......
Την κλήση την υπεγραψες?
Μαλλον ναι ε? Κριμα επρεπε να πεις οτι δεν την δεχεσαι (εχει όμως μετα ζορια με τμημα κλπ).
Η διαδικασία είναι η εξής.
ΑΝ εισαι νομιμος οπως λες και ο αστυνομικός τρώει τα ζόρια του να σε γράψει ούτος η αλλος ακολουθηστε την παρακάτω τακτική.
1) Αν η εξατμιση (όπως στη δικια σου περιπτωση) είτε κανει όντως θόρυβο είτε οχι, ζήτα ντεσιμπελομετρο και ενημέρωσέ του πως είσαι διατεθημένος να περιμένεις να σου φέρουν.
2) Αν σε γραψει με το ετσι θέλω μην δεχτεις την κλήση.
3) Ακολουθεί μεταβαση στο τμήμα που εκει θα σε πρίξει ο Αξιωματικος Υπηρεσιας η ο Δικας αν είναι πρωί.
4) Συνεχισε το τροπάρι σου πως η εξάτμησή είναι προβλεπόμενη και ΕΠΟΥΔΕΝΗ μην δεχτέις την κληση.
5 και 6) Τώρα ακολουθει το τέλος της όλη ιστορίας στο οποίο έχεις επιλογες.
Στην περιπτωση 5 ας πουμε, θα σου φέρεουν ντεσιμπελομετρο και την γαμισες.... ΠΛΕΡΟ φιλαρακο...... (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ αλλα λεμε τωρα....)
Στην περιπτωση 6 Δε θα σου φερουν ντεσιμπελομετρο, θα σου κόψουν την κλήση και θα φύγεις.
Σε αυτην λοιπον την περιπτωση προσεχε να:
a)ΜΗΝ υπογράψεις την κληση (Συνενείς και δεχεσαι να την πληρωσης.)
b)ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ πανω ονοματεπωνυμο και αριθμό του οργάνου καθώς και την ημερομηνια κλπ στοιχεία (ναι και οι αστυνομικοί έχουν serial number.)
Τελος αν ακολουθήσεις αυτή την τακτική, δεν πας να πληρώσεις κλπ, θα οριστεί δικάσιμος.
Στο δικαστήρο δε θα χρειαστείς ούτε δικηγόρο μιας που ο αστυνομικός θα έχει γίνει ρεζιλη που δεν έχει στοιχεία (ντεσιμπελομετρο).
ΑΘΩΟΣ.
TAK το σφυρακι.....
ΥΓ: ΑΝ σου κάτσει περιεργος δικαστης, θα αναβάλει την δίκη και θα ζητήση τον αμεσο ελεγχο της μοτό σου για θότυβο.
Φρόντισε να έχεις πανω του την κανονική εξάτμηση.....
ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΚΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛΟΜΕΤΡΟ ΤΟ ΗΞΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩς ΑΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΕΡΑΒΑΝ!!!!!!!!!(ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΜΕ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ)ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΛΑΚΑΜΑ................
Rock hard ride free
Κάνε αίτηση ακύρωσης προστίμου ακόμα και αν έχεις υπογράψει την κλήση για τους λόγους που λέει ο φίλος παραπάνω
Δεν υπαρχουν πια δικαστηρια και πταισματοδικια....οι κλησεις ειναι διοικητικες πια....η πληρωνεις σε 10 μερες το μισο....μετα παει η κανονικη τιμη....νομιζω μεσα σε ενα εξαμηνο παει στην εφορια σου χ2 συν καποια αλλα εξοδα....αν η εξατμηση που εχεις ειναι στα νομιμα πλαισια πας στην αναλογη τροχαια και πας στο τμημα ενστασεων...εκει λες το προβλημα σου και απαιτεις ντεσιμπελομετρο....αν και εκει σου λενε μαλακιες απαιτεις και πας στον διοικητη (οχι αξιωματικο υπηρεσιας)....ολα αυτα ξαναεπαναλαμβανω οτι τα db ειναι νομιμα....αν οχι καλυτερα πληρωνε να τελειωνεις....
![]()
H διαδικασια του δικαστιριου υπαρχει ακομη αν ΔΕΝ βρεθει λυσει μεταξυ παραβάτη και αστυνομιας
αυτο ειναι λιγακι πως να το πω..καπως..Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεν υπαρχουν πια δικαστηρια και πταισματοδικια....οι κλησεις ειναι διοικητικες πια....η πληρωνεις σε 10 μερες το μισο....μετα παει η κανονικη τιμη....νομιζω μεσα σε ενα εξαμηνο παει στην εφορια σου χ2 συν καποια αλλα εξοδα....
δεν γινεται να μην μπορω να προσβαλω την διαδικασια δικαστικα..ειναι σαν να ειναι αστυνομος-δικαστης ο αλλος (σαν τον ντρειντ).
καταλαβες πως το λεω..
σιγουρα θα υπαρχει τροπος να πας στο δικαστηριο..
κανας δικηγορος;;
Ερώτηση κρίσεως:
Ποιό είναι το όριο θορύβου ,μετά το οποίο θεωρείσαι παραβάτης?
Είναι αυτό που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας ή είναι κάποιο στάνταρ για όλες τις μοτο??![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
το προστιμο ειναι διοικητικο και οχι ποινικο....τερμα οι ουρες στα πταισματοδικια και πλημμελιοδικεια οπως παλια....αντι αυτου σου δινουν το δικαιωμα να κανεις ενσταση (βρισκεις εκει την ουρα)....και αν και παλι δεν τους πεισεις αυτους η τον διοικητη παει εφορια λεμε....το Χ2 δεν ειμαι σιγουρος αλλα τα εξτρα εξοδα ειναι στανταρ (μαζι με τους τοκους)....εχεις δικαιωμα μεχρι 3 μερες που πηρες την κληση (υπεγραψες η οχι) να κανεις την ενσταση....μετα στο 10ημερο για μισα λεφτα....μετα παπαλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από fan
H διαδικασια του δικαστιριου υπαρχει ακομη αν ΔΕΝ βρεθει λυσει μεταξυ παραβάτη και αστυνομιας
ξαναλεω....αν εισαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι η εξατμηση σου ειναι στα προβλεπομενα ορια πας και κανεις μανουρα...και η μετρηση γινεται με το καταλληλο οργανο απο τον καταλληλο τεχνικο...αν οχι σου ακινητοποιουνε το οχημα οσπου να εχεις καταλληλη εξατμηση μιας και πηγες και με τσαμπουκα....το λεει ο νομος οχι εγω....απλα επειδη τους νοιαζουν μονο τα φραγκα δεν σου κανουν παραπανω μανουρα αφου και αυτοι το κανουν οχι ακριβως νομιμα....
![]()
στο busa ειναι 98db και το γραφει στο πλαισιο μαζι με τον αριθμο....φανταζομαι ετσι ειναι και σε αλλα μηχανακια....Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ερώτηση κρίσεως:
Ποιό είναι το όριο θορύβου ,μετά το οποίο θεωρείσαι παραβάτης?
Είναι αυτό που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας ή είναι κάποιο στάνταρ για όλες τις μοτο??![]()
απο την στιγμη που εισαγετε ενα μηχανακι στην ΕΕ περναει απο καποιες προδιαγραφες...μεσα σε αυτες ειναι και το db....αναλογα το μηχανακι εχει και διαφορετικο....
edit...τσεκαρα και τις αδειες....στο παπι ειναι 86db....στο busa ειναι κενο....οτι ναναι....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
στο busa ειναι 98db και το γραφει στο πλαισιο μαζι με τον αριθμο....φανταζομαι ετσι ειναι και σε αλλα μηχανακια....
απο την στιγμη που εισαγετε ενα μηχανακι στην ΕΕ περναει απο καποιες προδιαγραφες...μεσα σε αυτες ειναι και το db....αναλογα το μηχανακι εχει και διαφορετικο....
![]()
...το οποίο είναι τελείως ηλίθια λογική...
Το SV (στην άδεια κυκλοφορίας) λέει για 90db.Δηλαδή αν εγώ βάλω εξάτμιση στα 95db θα είμαι παράνομος ενώ εσύ με την Μπουγιαμπέσα θα είσαι νόμιμος![]()
![]()
![]()
Δεν θα έπρεπε να είναι ενιαία η ανώτατη στάθμη θορύβου για όλες τις μοτοσυκλέτες?Λες κι η ηχορύπανση θα κοιτάξει μάρκα/μοντέλο...
Να χαμε να λέγαμε είναι η ερώτησή μου βέβαια...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ρε καστορα....με διπλα κυβικα εχουμε μονο 8db διαφορα και μειλας????ασε που εχεις παραπανω απο το παπι.....τι παραπονιεσαι???:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...το οποίο είναι τελείως ηλίθια λογική...
Το SV (στην άδεια κυκλοφορίας) λέει για 90db.Δηλαδή αν εγώ βάλω εξάτμιση στα 95db θα είμαι παράνομος ενώ εσύ με την Μπουγιαμπέσα θα είσαι νόμιμος![]()
![]()
![]()
Δεν θα έπρεπε να είναι ενιαία η ανώτατη στάθμη θορύβου για όλες τις μοτοσυκλέτες?Λες κι η ηχορύπανση θα κοιτάξει μάρκα/μοντέλο...
Να χαμε να λέγαμε είναι η ερώτησή μου βέβαια...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βεβαια ολα αυτα τα γραφω βασει νομου που γνωριζω ....τωρα αν υπαρχει καποιος που να τα ξερει διαφορετικα εγω ακουω και παω πασο....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε καστορα....με διπλα κυβικα εχουμε μονο 8db διαφορα και μειλας????ασε που εχεις παραπανω απο το παπι.....τι παραπονιεσαι???:wacko:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()