nai nai..dokimase to !!![]()
nai nai..dokimase to !!![]()
γεια σας να με και εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis_L
Σταυρο αυτο που λες δεν ειναι απολυτως σωστο.
Αν βαλεις στο διπλο σταντ και το πλαινο και βαλεις μπροστα θα σβησει..τουλαχιστον εμενα ετσι κανει !
οταν βαζεις μπροστα την μηχανη και ειναι κρυα εχει λιγο πιο πολλες στροφες απ΄οτι στο ρελαντι, και αυτο ειναι λογικο.
Αν ειναι στο διπλο σταντ επειδη εχει πιο πολλες στροφες μεχρι να ζεσταθει, η ροδα γυριζει και μαλιστα λιγο γρηγορα. Αν εχεις εκεινη την στιγμη το πλαινο σταντ κατεβασμενο ή το κατεβασεις, τοτε η μηχανη θα σβησει και ας ειναι στην νεκρα. Επισης αν μηχανη ειναι κρυα και εχει πιο πολλες στροφες... κτλ. και εχεις το πλαινο σταντ κατεβασμενο και την κινησεις λιγο μπροστα με τα χερια, λιγο γρηγορα εστω και για μισο μετρο(παντα με νεκρα), η μηχανη παλι θα σβησει. Εγω αυτο εχω παρατηρησει, ομως δεν το εχω δοκιμασει με ζεστη την μηχανη. Θα το ρωτησω και θα ενημερωσω.
σωστος σε ολα![]()
Δοκιμασα να μετακινησω την μηχανη με το πλαινο σταντ κατω και νεκρα ενω η μηχανη ειναι ζεστη , παλι σβηνει. Προφανως οπως αναφερθηκε και πιο πανω εχει καποιον αισθητηρα κινησης για να μην ξεκινησεις σε καποια κατηφορα με νεκρα και το πλαινο σταντ κατω. Για να συμβαινει σε ολους δεν πρεπει να ειναι λαθος, αλλα οταν ρωτησω (φυσικα Παναγιωτοπουλο) θα μεταφερω την απαντηση.
αααα!Επισης δοκιμασα το εξης:
Η μηχανη ειναι στο διπλο σταντ και το πλαινο επισης κατεβασμενο.
Η μηχανη ειναι ζεστη και δουλευει με νεκρα στο ρελαντι. Δοκιμασα να γυρισω με το χερι την ροδα και φυσικα η μηχανη εσβησε.
Καλα εεεεεε! τετοιους πειραματισμους και ανακαλυψεις εγω και ο Ντα Βιντσι:rotflmao::rotflmao:
Geia xara se olous. Eimai katoxos mias cbr 600 F4i kai psinomai poly gia R 1200 GS. Mpika se afto to forum gia na dw ti provlimata parousiazontai sta modela afta mias kai lew de mporei evrwpaika einai, olo kai kati ta vgazoune....
Na ypothesw apo olh th sizitish pou parakolouthw to mono provlima pou mporei na parousiasei einai merikes laspes pou dyskola katharizontai kai oti svinei ean anoikseis to plaino stand ?![]()