Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Στο moto.gr ένα μάτσο είμαστε

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

τι νοημα εχουν αυτα που λετε???δε το εχω πιασει ακομα :emoticonKSANTHIAemoticon: :wacko:

δλδ ειμαστε γραφικοι επειδη λεμε για εξοπλισμο? ας μου πει καποιος
    Eιρωνικό είναι. Αν σκεφτείς οτι πολλοί σου απαντούν ''έλα μωρέ πεταμένα λεφτά για μέσα στην πόλη''.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Eιρωνικό είναι. Αν σκεφτείς οτι πολλοί σου απαντούν ''έλα μωρέ πεταμένα λεφτά για μέσα στην πόλη''.
    Το καλοκαιρι,τη μοναδικη φορα που δεν φοραγα το μπουφαν επεσα με το παπι γιατι ο δρομος ηταν γυαλι.Το γελοιο ειναι οτι το μπουφαν το ειχα στην μπαγκαζιερα γιατι θα σταματαγα σε μια τραπεζα 50 μετρα πιο κατω.
    Το σημαδι στον αγκωνα απο το εγκαυμα θα τοχω μια ζωη.Αστους να κυκλοφορουν οπως θελουν.Αν δεν ενδιαφερονται για τη ζωη τους γιατι να το κανουμε εμεις?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    οκ θενκς...αστους να λενε...οπως το κλασικο...σιγα μην βαλω arai με το παπι...σωστα
    αστους να κανουν οτι θελουν σημερα βγηκα εξω για κανα 2ωρω(ολε!τοσο αντεξα)με τα ποδια και τους εβλεπα χωρις κρανος χωρις μπουφαν και το πρωτο πραγμα που μου ερχοταν στο μυαλο ηταν ο απεριγραπτος πονος που ενιωσα οταν βρηκα τις αισθησεις μου ξαπλωμενη στην ασφαλτο και φοραγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτος απο παντελονι...
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Πεταμένα λεφτά ή πεταμένη ζωή; Διαλέγεις και παίρνεις... απλά να ξέρεις οτι εκεί έξω δεν έχει "restart game" όπως στο playstation!
    Ένας ακόμη γραφικός
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Οποιος νομιζει οτι ο εξοπλισμος ειναι ''γραφικος'' εντος πολης, ας ερθει να τον παω μια βολτα με το ασθενοφορο, για να αφησει τα νομισματα για αλλου.
    Το 90% των σοβαρων ατυχηματων γινεται εντος των τειχων.
    Τωρα ο καθενας ας κουβαλαει οτι μυαλο θελει.Η αληθεια ειναι μονο μια.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Οποιος νομιζει οτι ο εξοπλισμος ειναι ''γραφικος'' εντος πολης, ας ερθει να τον παω μια βολτα με το ασθενοφορο, για να αφησει τα νομισματα για αλλου.
    Το 90% των σοβαρων ατυχηματων γινεται εντος των τειχων.
    Τωρα ο καθενας ας κουβαλαει οτι μυαλο θελει.Η αληθεια ειναι μονο μια.
    ασε μλκ γιατι ΚΑΙ εσυ το Σαββατο, μαζι με κατι ιστοριες που ακουω απ'την ξαδερφη μου που δουλευει στο ΑΧΕΠΑ....

θα με κανετε να φυγω Αγιο Ορος...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    .....

θα με κανετε να φυγω Αγιο Ορος...
    να κανεις εντουρο υποθετω.....

Μανιβελάτο μέλος
    Ακόμα θυμάμαι που γύρισαν με περιφρονητικό υφάκι μια μέρα και μου είπαν "καλά ρε τι τα φοράς όλα αυτά.. να πω ότι είχες καμιά ducati" Δεν ντροπόμουν λέω εγώ να βγαίνω με full εξάρτιση στα 125 κυβικά.. δεν ντρεπόμουν.. καλά έλεγε..

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Ρε συ, εδω το καλοκαιρι εχουμε κατεβει Βαρκιζα για καφε....

Almost full εξοπλισμος και οι 2.... Ντροπη μας θα πεις καλοκαιριατικα..... :o

Βγαινοντας απ το μαγαζι, 2 δικαβαλα TDM και μια Harley να βαραει Τερλεγκα!!!

Ναι ναι καλα ακουσατε! Τεσπα, ντυνομασταν σιγα σιγα και γυριζουν ολοι μας
    κοιτανε και βαζουν τα γελια!!!

Σε ολο το δρομο της επιστροφης βεβαια γελαγαμε με το τι "καγκουρες" ειμαστε
    που νταλα καλοκαιρι φοραγαμε εξοπλισμο!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Ακόμα θυμάμαι που γύρισαν με περιφρονητικό υφάκι μια μέρα και μου είπαν "καλά ρε τι τα φοράς όλα αυτά.. να πω ότι είχες καμιά ducati" Δεν ντροπόμουν λέω εγώ να βγαίνω με full εξάρτιση στα 125 κυβικά.. δεν ντρεπόμουν.. καλά έλεγε..

Που πας ρε καραγκιόζη κρανομένος μπροστα από τι καφετ , πως 8α δούνε τα γκομενάκια τη μάπα σου...?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

φοραγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτος απο παντελονι...

με το κιλοτάκι??

ντροπή ρε!!

σημερα βγηκα εξω για κανα 2ωρω(ολε!τοσο αντεξα).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 18:12
  2. Η ΕΛΛΑΣ στο moto.gr
    από ΕΛΛΑΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 15:57
  3. Καλώς ήρθες trouli στο Moto gr!
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2006, 07:04