Κουκλί το άτιμο.
Θυμάμαι που πήγαινα στην έκθεση μοτο και πάντα καθόμουνα πάνω στα Zephyr![]()
Για μηχανικό αν θες πες μου να σε στείλω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κουκλί το άτιμο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά....
Μηχανικος για καφασακιυπαρχει σχετικα κοντα σου.
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Πανέμορφο είναι και αυτή η διχρωμία όλα τα λεφτά.
Είναι και ο δικός μου έρωτας αυτό το μηχανάκι, μου θυμίζει έντονα το Ζ1 σε ντεπόζιτο, ουρά κοκοβιό, μέχρι και το βάψιμο.
Πριν από 15 μέρες μου άφησε ένας φίλος ένα ZRX 1200 R για μια βδομάδα. Φοβερή αίσθηση από ΤΟ ΜΟΤΕΡ, δεν έλεγα να ξεκαβαλήσω. Ενιωσα να ταξιδεύω στα 80ς, βόλταρα τα βράδια στην παραλιακή και κατέλειγα στην Γλυφάδα στο Queen για βάβλα, φόρο τιμής σε φιλαράκι που δουλεύαμε μαζί εκεί κάποτε και καβάλαγε ινδιάνικο KΖ1000R. Mε τέτοια μηχανάκια δεν σε πολυνοιάζει τι γίνεται γύρω σου. Βάζεις μια 5η και πέφτεις σε μοτοσυκλετιστική - οδηγική νιρβάνα.
Αλλά η καρδιά λέει zephyr 750. Μοτέρ για να το χαζεύεις με τις ώρες. Τα καπάκια των εκεντροφόρων είναι όλα τα λεφτά. Ύχος αερόψυχτος και το νίκελ να γυαλίζει στο μπροστινό φανάρι. Θα το πάρω και γω κάποια στιγμή. Απλά σε μερικά χρόνια να ηρεμήσω με τα χωμάτινα και να αφιερωθώ ολοκληρωτικά σε 1 και μόνο μηχανάκι.
(Το δικό μου το θέλω σε πράσινο κυπαρισσί με καφεκίτρινα φιλετάκια)
Βάλε καμιά κοντινή φωτοφραφία από το μοτέρ να χαζέψουμε λίγο.
Καλές βόλτες με τη κουκλάρα σου.
Έχω καλό φίλο - μάστορα για Kawasaki αλλά είναι Αργυρούπολη
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Οποιος βρει τι είναι κερδίζει λουκούμι (γιατί το έχουμε μαμήσει με τις μπύρες και πλησιάζει καλοκαίρι). Επίσης είχαμε ένα ψιλολυσιματάκι (to know us better και έτσι) σήμερα που ψιλοζέστανε ο καιρός. Και μέχρι να προλάβω να το πάω μηχανικό, να δώ που είναι τα βασικά.
Μπουζοκαλώδια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ με τα καρτελάκια τους, και το ένα κομμένα εκτός πίπας (και φαινόταν όπως την βλέπετε 2 φωτό πιό πάνω)..... Πόσο μαλάκες είναι οι μηχανικοί δηλαδή? Ο τύπος είχε γδύσει το καλώδιο και είχε κόψει στραβά το περίβλημα, με αποτέλεσμα να μην βιδώνει η πίπα..... Αλλενόβιδες στο τεπόζιτο αλαγμένες (μαμά japan αποκλείεται να ήταν αλλεν- κανά 12 ή 14 μπορεί) με καβαλημένα κεφάλια..... Φίλτρο αέρα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και φιλτροκούτι μές την ΜΠΛΙΧΛΑ..... Φιλτράκι από φιλτοκούτι πρός τα έξω ΣΤΟΥΜΠΟΜΕΝΟ....
Το μηχανάκι πρίν 4 μήνες (και 4500 χλμ) είχε κάνει γενικό, που είχαν αλλαχτεί (και καλά) μέχρι συρματόσκοινα....
Πάμε για φουλ σέρβις κανονικά. Το καλό είναι ότι τα είδα μόνος, γιατί άντε να το πας μηχανικό και να αρχίσει να σου λέει. (ηταν να πάει αυτή την βδομάδα, αλλά με βλέπω για την επόμενη αν προλάβω)
![]()
Και μετά από όλα τα παραπάνω, πάω για τσιγάρα και γλυστράει απο το σταντ![]()
![]()
Μανέτα και κάγκελο....
Το καλό είναι ότι φτιάξαμε τη στατιστική μας μετά από 11 χρόνια (μετράει?) Το επίσης καλό είναι ότι το σήκωσα για πλάκα.... Το κακό είναι ότι ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.
Πάντως το thread εχει από όλα. Αναζητήσεις-Τεχνικά- Σταβά και Ανάποδα.
Αν βρήκα ότι έχει να κάνει με βενζίνη κερδίζω την άχνη τουλάχιστον ;Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Οποιος βρει τι είναι κερδίζει λουκούμι![]()
Άλλαζε τίτλους στις φωτό που επισυνάπτεις !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αψογος! Μπραβο στο μερακι σου... τρελα το μοτορι!!!
... κι επειδη σε κοβω μερακληπου γουσταρει καλες μουσικες... http://www.youtube.com/watch?v=r4IA7DR1jK0
... να γουσταρεις!![]()
money cant buy me love !!!
ολο το κουτι κερδιζεις , υπερχειληση καρμπ ειναι δεν πρεπει να εχουν ανοιχτει για καποια χρονια και σιγουρα και το ρεζερβουαρ θελει τουλαχιστον καλο καθαρισμα ,στην φωτο δεν υπαρχουν τα σωληνακια υπερχειλησης με αποτελεσμα να καταληγει η βενζινοφραπεδια δια της γνωστης οδου στο σταντ , καρμπ εξω και καλο καθαρισμα στα παντα ,αλλαξε και τα προζιγκλερ να εισαι σιγουρος μην τα εχει ξετρυπησει πριν κανενας καγκουρας ,τσεκ και τις εισαγωγες στην κεφαλη εαν ειναι ξεραμενες με καινουργιες και καλες βολτες ,,,, μπραβο για την αγορα ,ειναι κριμα να καταληγουν ετσι τα ζεφυρια ,τουλαχιστον επεσε σε καλα χερια και θα το φροντισουν .Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν βρήκα ότι έχει να κάνει με βενζίνη κερδίζω την άχνη τουλάχιστον ;![]()
Άλλαζε τίτλους στις φωτό που επισυνάπτεις !!![]()
![]()
![]()
![]()