Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: R1 2009

po file eise arxigos...... re file pes k alles plirofories gia to mixanaki sou
    einai poly symantikes....

diladi to odigises se poly mesa???
    einai dyskolo na to koumantareis??????

kaloriziko k panta orthios..

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για τις ευχές, ελπίζω να πιάσουν...

Την πρώτη ερώτηση δεν την πιάνω...
    Καθόλου δύσκολο δεν είναι, ίσα ίσα είναι καλοζυγισμένο και πολύ σταθερό για αυτό είπα ότι βοηθάει όσους δεν είναι ρόσι να πάνε γρήγορα...
    Αν το πιέσεις και μόνο σε πίστα θα καταλάβεις το βάρος του στα σικέιν κατα τα άλλα δεν θα έχεις κανένα θέμα. Μην ξεχνάμε ότι στο επίπεδο που έχουν φτάσει τα μηχ είναι πολύ δύσκολο να δεις κάτι που θα είναι πρόβλημα.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    devel, πόσο πολύ ζεσταινεται; βγαζει ζεστη πολύ δηλαδη απο το μοτερ ή και πλαισιο? με λιγα λόγια καίγεσαι σε κίνηση?
    Ban 'em all

Νέο μέλος
    Άνετα...

Νέο μέλος
    efxaristw gia tis plirofories.

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    το ειδα χτες στα μεγαρα που ειχε για δοκιμη το 0300 και θα το βγαλει στο επομενο τευχος μαλλον, δεν μου αρεσε ουτε ο ηχος (μονο στο ρελεντι ειναι καλος) αλλα ουτε το σουλουπι, τωρα απο επιδοσεις δεν ξερω τιποτα.
    :a53: :a53: :a53:

Καλα μπορει να μου εξηγησει καποιος που οφειλεται η μεγαλη διαφορα τιμης τουr1(2008) γυρω στα 11500 χιλ. και σε αυτη του (2009)που αγγιζει τα 15500χιλιαρικα???

εκτος των αλλων την εχουν κανει και 30 κιλα παραπανω..αν ειναι δυνατον με τι σκεπτικο να αγορασεις του 09 αντι του 08??

η πινακιδα μπαινει απο κατω ξερει κανεις?και να βγαλεις τελειως τη βαση για τη πινακιδα που το χαλαει το μηχ παρα πολυ...???

Exω του 07 r1 και δεν εχω παραλαβει πινακιδα ακομα :rotflmao: :rotflmao:
    Οποτε γιατι χολασκας?
    Χωρις πινακιδα σε γραφουν(αν σε πιασουν )
    Και με πινακιδα σε γραφουν λογω...."δυσανάγνωστη".

Οποτε γιατι χολασκας?δεν τι βαζις καθολου

Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
    Χωρις πινακιδα σε γραφουν(αν σε πιασουν )
    Και με πινακιδα σε γραφουν λογω...."δυσανάγνωστη".

Οποτε γιατι χολασκας?δεν τι βαζις καθολου
    Ωραιο σκεπτικο ε το γαμημενο καλυτερα να σε γραψουν για δυσαναγνωστη(τουλαχιστον εχεις) , παρα να μην εχεις καθολου και να φας καμια κατασχεση..αμα σε πιασουν παντα οπως λες..
    αλλα επειδη εγω δεν ειμαι και πολυ τολμηρος να τη κανω απο μπατσο γιατι την εχω πατησει προτιμω να χω το κεφαλι μου ησυχο..

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Το πρόστιμο είναι το ίδιο είτε έχεις και είναι δυσανάγνωστη είτε δεν έχεις καθόλου.

Απλά εαν δεν έχεις, είτε θα πρέπει να την έχεις μαζί σου κάπου είτε μετά μπορεί να μπλέξεις και να τρέχεις στα τμήματα να την δείχνεις ή και να σε πάνε μέσα για να ελέγξουν εαν είναι κλεμμένη η μηχανή.

και ποσο παει το μαλλι περιπου(προστιμο)???

300 E ,που γίνονται 150 Ε αν τα καταθέσεις μέσα σε 10-15 εργάσιμες.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jackasss
    Καλα μπορει να μου εξηγησει καποιος που οφειλεται η μεγαλη διαφορα τιμης τουr1(2008) γυρω στα 11500 χιλ. και σε αυτη του (2009)που αγγιζει τα 15500χιλιαρικα???

εκτος των αλλων την εχουν κανει και 30 κιλα παραπανω..αν ειναι δυνατον με τι σκεπτικο να αγορασεις του 09 αντι του 08??

η πινακιδα μπαινει απο κατω ξερει κανεις?και να βγαλεις τελειως τη βαση για τη πινακιδα που το χαλαει το μηχ παρα πολυ...???
    To marketing φυσικά... γιατί με τις άλλες ιαπωνικές εταιρίες τα ίδια δεν γίνονται κάθε διετία;
    Σίγουρα με αυτη την τιμή το 08 είναι πολύ καλή περίπτωση...
    Εγώ έβαλα την βάση της valter moto για υτο το λόγο αλλά το πρόβλημα είναι ότι με τα τεράστια τελικά που έχει δεν μπορεί να διπλώσει σε σημείο που να μην βρίσκει στην ρόδα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jackasss

Μην σε χαλαει τα 15500 ευρω και ουτε τα 30 κιλα (που δεν ειναι 30) γιατι.
    1/ η τιμη ειναι 13500 (επισημη αντιπροσωπεια Πατρας) και
    2/ Ολα τα SS σε χερια καλα το R 1 2009 ειναι απιαστο σε πιστα( κανει πλακα με ολα τα αλλα)
    και για το δρομο ειναι ετοιμο για τεραστια αυξηση υποδυναμης και οπως βγαζει την δυναμη στο τροχο τα αλλα χιλιαρια πρεπει να εχουν περρισοτερα απο 10+ ps για να ακουλουθησουν.
    :a015:

Τελικα ποσα κιλα ειναι περισσοτερα απ του 08.το site λεει 206κιλα πληρες υγρων.του 08 λεει 175 νομιζω αλλα δεν λεει αν ειναι πληρες υγρων.Καπου τυχαια ειδα νομιζω σε λιβρες το ελεγε και εβγαινε του 8 περιπου στα 197 κιλα οποτε μικρη η διαφορα εεε(μιας και 2 αλογα παραπανω...)????

Το μαυρο με τις χρυσες ζαντες δεν ειναι καυλα??:rotflmao: οπως και το ασπρο μαυρο που θα κυκλοφορησει το 10.limited edition νομιζω ειναι..

ΑΑΑ!!! και αλλη μια ερωτηση για να μου δωσετε τα φωτα σας:
    ποια η διαφορα του 08 απ του 09 που το ενα ειναι με και το αλλο χωρις συστημα εισαγωγης αερα? αναλυση παρακαλω..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1 2009?
    από takistrigonis στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2008, 00:08
  2. Yamaha R1 2009
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2008, 11:12
  3. R1-2009;;;;;;;;;
    από ktm640lc4 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 04:15
  4. R1 2009
    από Vourkoufales στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2008, 23:12
  5. yzf r1 2009
    από sakis.kav στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 16:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ