ζελατινακι φορας??ο αερας σε ενοχλει?Αρχικά δημιουργήθηκε από manos_korg
ασημη-μαυρο.
ζελατινακι φορας??ο αερας σε ενοχλει?Αρχικά δημιουργήθηκε από manos_korg
ασημη-μαυρο.
εχω βαλει ενα της givi. με τη ζελατηνα δεν με ενοχλει ο αερας. χωρις ζελατινα μετα τα 160klm δεν στεκεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
ζελατινακι φορας??ο αερας σε ενοχλει?
ενα μικρο μαυρο ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από manos_korg
εχω βαλει ενα της givi. με τη ζελατηνα δεν με ενοχλει ο αερας. χωρις ζελατινα μετα τα 160klm δεν στεκεσαι.
οχι ειναι λιγο μεγαλυτερη απο τις υπολιπες και ειναι μαυρη ματ. δεν ειναι διαφανη. δεν βλεπεις απο μεσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
ενα μικρο μαυρο ειναι?
ποσο την πηρες?Αρχικά δημιουργήθηκε από manos_korg
οχι ειναι λιγο μεγαλυτερη απο τις υπολιπες και ειναι μαυρη ματ. δεν ειναι διαφανη. δεν βλεπεις απο μεσα.
αυτη τη ζελατινα εχω βαλει. αν θυμααμαι καλα 120 ευρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
ποσο την πηρες?
http://www.givi.it/Screens--spoilers...i-en/245NA167A
σε ευχαριστω φιλαρακι,,εχει διαφορα με την ζελατινουλα ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από manos_korg
αυτη τη ζελατινα εχω βαλει. αν θυμααμαι καλα 120 ευρω.
http://www.givi.it/Screens--spoilers...i-en/245NA167A
ναι καμια σχεση με της μικροτερες ζελατινες. με αυτη σκιβης και λιγο και το τελικιαζεις για πλακα το μηχανακι.Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
σε ευχαριστω φιλαρακι,,εχει διαφορα με την ζελατινουλα ετσι?
Αποκλειεται να βγαζει , 6 λιτρα στα 100 χλμ. Εννοεις πως με ενα τεποζιτο ( 16,5 λ) σε βγαζει πανω απο 220χλμ Με χαλαρη οδηγηση μεσα στην πολη? Σε ρωταω γιατι εμενα στα 155 χλμ εχει αρχισει και αναβοσβυνει το λαμπακι οτι εμειναν 2 λιτρα στο τεποζιτο.( Του πινω το αιμα βεβαια). Και εχω μεινει μια φορα και το κοντερ εδιχνε 183,4. ( Τα 400 μετρα ευτυχως εγιναν μεχρι να φτασω στο βενζιναδικο)Αρχικά δημιουργήθηκε από manos_korg
η καταναλωση κημαινεται αναλογος στον τροπο οδηγησεις του καθε οδηγου. για την κατηγορια του εχει σχετηκα νορμαλ καταναλωση. με ενα νορμαλ τροπο οδηγησεις να το υπολογησεις καπου στα 6 λιτρα ανα 100km. σε χαλαρω ταξιδακι το εχω υπολογησει σχεδον 1 λιτρο λιγοτερο.
200 περιπου μου βγαζει μες τη πολη. δεν του πινω το αιμα σχεδον ποτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από tyxeros
Αποκλειεται να βγαζει , 6 λιτρα στα 100 χλμ. Εννοεις πως με ενα τεποζιτο ( 16,5 λ) σε βγαζει πανω απο 220χλμ Με χαλαρη οδηγηση μεσα στην πολη? Σε ρωταω γιατι εμενα στα 155 χλμ εχει αρχισει και αναβοσβυνει το λαμπακι οτι εμειναν 2 λιτρα στο τεποζιτο.( Του πινω το αιμα βεβαια). Και εχω μεινει μια φορα και το κοντερ εδιχνε 183,4. ( Τα 400 μετρα ευτυχως εγιναν μεχρι να φτασω στο βενζιναδικο)
δλδ ρε παιδια με 10 λιτρα και νορμαλ οδηγιση,,σε εθνικη,,ποσα χλμ βγαζει μεχρι την ρεζερβα?
Γεια και από μένα..Τέλη Ιανουαρίου απέκτησα και έγω ένα k8 πορτοκαλί-μαύρο και είμαι υπερευχαριστημένος!!Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους
![]()
Rocking All the Way
Pantos to diko m kaiei giro sta 9 mesa stin poli...Exw 4000km ...Tha pesei i katanalwsi??Ti paizei re paidia poli kaiei to ergaleio!!
min anisixeis tha pesei sta 6 litra peripoy. tha deis megali diafora meta tis 20000-30000xlm stin katanalosi.Αρχικά δημιουργήθηκε από GSRdog
Pantos to diko m kaiei giro sta 9 mesa stin poli...Exw 4000km ...Tha pesei i katanalwsi??Ti paizei re paidia poli kaiei to ergaleio!!
Και γιατι θα πεσει τοσο πολλη? (Απο μηχανολογικη αποψη ρωτω).