Κώστα σε βλέπω στη Τατιάνα από Δευτέρα...
'Ανώμαλος εντουράς κυνηγάει αθώα κοριτσάκια'
![]()
![]()
---Dum spiro, spero---
ακομα καλυτεροΑρχικά δημιουργήθηκε από $py
![]()
''ΣΟΚ ΤΣΑΝΤΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ''
η μαλακια παει συννεφο εκει εξω να προσεχουμε ολοι μας![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
αφου έχεις την πινακίδα της, να καλέσεις την αστυνομία και να καταγγείλεις επώνυμα το συμβάν, ώστε να είσαι κάπως καλυμμένος, αν προσπαθήσει να κάνει οτιδήποτε ... έπρεπε να το κάνεις επιτόπου, πριν πάρει η ίδια .... μ΄αυτά που ακούμε κάθε μέρα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ...
katanas speaking:
για να τσαντιστει ετσι ο Κωστας με τον ηρεμο χαρακτηρα που εχει το 95% απο εμας θα επρεπε να ειχαμε βγει τελειως εκτος εαυτου...
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αφου έχεις την πινακίδα της, να καλέσεις την αστυνομία και να καταγγείλεις επώνυμα το συμβάν, ώστε να είσαι κάπως καλυμμένος, αν προσπαθήσει να κάνει οτιδήποτε ... έπρεπε να το κάνεις επιτόπου, πριν πάρει η ίδια .... μ΄αυτά που ακούμε κάθε μέρα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ...
Πήγα στο ΑΤ της περιοχής και δήλωσα το συμβάν στον αξιωματικό υπηρεσίας. Δεν έκανα μύνηση αφού μου είπανε ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα, αφού δεν κάλεσε επιτόπου την αστυνομία, οπότε δεν μπορεί να αποδείξει το παραμικρό.
Επίσης μου είπαν στο ΑΤ ότι κάθε μέρα ακούνε 5-6 παρόμοια περιστατικά που τελειώνουν εκεί χωρίς μυνήσεις.
Αν τυχόν μου δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, με παράνομα μέσα (απειλές κλπ κλπ) θα κινηθώ ανάλογα. Αυτά τα φουστικ@ τα πισόπλατα δεν τα μπορώ με τίποτα.
Όσο για να τη φωτογράφιζα και γω δεν γινόταν γιατί είχα μείνει απο μπαταρία στο κινητό.
Ο gixxerpap τα ειπε μια χαρα.Παντως οσο κι αν σας φανει τραβηγμενο σχεδον παντα κουβαλαω μια handycam στο σακιδιο μου.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
![]()
![]()
![]()
εχει ξεφυγει ο κοσμος λεμε...
αυτη θα ηταν καμια μ@λακο που θα την ειχε "φαει" απο κανεναν, και θα την ειχε συμβουλεψει κανας αντρας-γκομενος να κανει αυτες τις μ@λακιες...![]()
Δεν πάμε καλά...:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από Grehiel
Αστα εχουν χαζεψει εντελως....
Εγω στην θεση σου θα απαιτουσα να σβησει οτι εχει στο κινητο αλλιως δεν φευγεις....
Μπορει να σου κανει μανουρα η μαλακο μεχρι οτι πηγες να την κακοποιησεις....
Οπωσδηποτε τις φωτο επρεπε να τις σβησεις......
Εσυ εχεις κρατησει τπτ πινακιδες etc...?
+ 1000... Κωστη επρεπε να φωναξεις την αστυνομια.....![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
[B]![]()
![]()
![]()
εχει ξεφυγει ο κοσμος λεμε...
αυτη θα ηταν καμια μ@λακο που θα την ειχε "φαει" απο κανεναν,
1000%