Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: τι να του απαντησω?

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αα!!και κατι αλλο.
    παλι καλα που πηρε 50ρι...
    εχω δει εξω απο σχολειο 17ρι με R6!!
    και μετα απο ενα μηνα εμαθα οτι το εδωσε και πηρε το 1000 :wacko:
    ελεος...οι γονεις του που ειναι??οεο...
    τα λευτα που τα βρηκε??μπορουσε να το εχει στο ονομα του η οταν μου ειπαν "πηρε το 1000"
    εννοουσαν "πηρε"....
    παλιο αλητακια!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    de μπορεις να τους κατηγορισεις...

σε αυτη την ηλικια τα παιδια, δε σκεφτονται επ'ουδενι την περιπτωση που μπορει να πεσουν, ποσο μαλλον οτι μπορουν να μεινουν και αναπηροι(και ειναι λογικο να μην περνανε καν απο το μυαλο σου αυτα τα πραγματα...)

σε αυτη την κατασταση, φταιει η πολιτεια, το κρατος...

ΟΛΟΙ ανεξαιρτως απο τα παιδια που πηγαινουν σχολειο, θα βγουν στο δρομο, ειτε ως οδηγοι αυτοκινητου, ειτε ως οδηγοι μοτο, ειτε ως επιβατες/συνεπιβατες η και ως συνδιασμος των παραπανω...

Αφου ΟΛΟΙ θα βγουν, βαλτε ενα γαμωμαθημα να μαθαινουν 10 πραγματα που θα τους σωσουν ισως τη ζωη, ας μη μαθουν εξισωσεις και αρχαια...
    Τα καλλιτεχνικα μας μαραναν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Αυτό που γράφει ένας συνάδελφος εδω μέσα.

"Υπάρχουν 2 ειδών μοτοσυκλετιστές. Αυτοί που έχουν πέσουν ήδη ΚΑΙ αυτοί που ΘΑ πέσουν"
    βασικα 3 ειναι.

αυτοι που εχουν πεσει, αυτοι που θα πεσουν και εμεις που πεφτουμε :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

σε αυτη την ηλικια τα παιδια, δε σκεφτονται επ'ουδενι την περιπτωση που μπορει να πεσουν, ποσο μαλλον οτι μπορουν να μεινουν και αναπηροι(και ειναι λογικο να μην περνανε καν απο το μυαλο σου αυτα τα πραγματα...)

ΟΛΟΙ ανεξαιρτως απο τα παιδια που πηγαινουν σχολειο, θα βγουν στο δρομο, ειτε ως οδηγοι αυτοκινητου, ειτε ως οδηγοι μοτο, ειτε ως επιβατες/συνεπιβατες η και ως συνδιασμος των παραπανω...

Αφου ΟΛΟΙ θα βγουν, βαλτε ενα γαμωμαθημα να μαθαινουν 10 πραγματα που θα τους σωσουν ισως τη ζωη, ας μη μαθουν εξισωσεις και αρχαια...
    +1000

Λεγοντε ανα καιρους πολλα και διαφορα για την Αμερικη, αλλα το λαχιστον παιδες σε αυτο του παραδεχομουν!

Κανανε μαθημα οδικης παιδειας στα παιδια τις 1ης λυκειου, γιατι εκει ως γνωστο μπορουμε να παρουμε την αδεια οδηγησης μας στα 16.

Μεσα σε αυτο το μαθημα λοιπον, δεν ηταν μονο θεωρια και παπαγαλια για να περασεις το μαθημα, αλλα ειχε και πρακτικη. Ειχαν ενα σαραβαλο του κακου καιρου και μεσα σε αυτο κανανε εξω αυτοσχεδια "πιστα" με σ-ακια, αναστροφη, παραληλο παρκαρισμα, κτλ κτλ!

Οταν λοιπον πηγαινες να δωσεις, οχι μονο επρεπε να εχεις περασει το μαθημα στο σχολειο (και θεωρια και πρακτικα γιατι επερνες 2 βαθμους) αλλα επισης επρεπε να εχεις κανει και σχολη οδηγων (οπως και δω) με τη μονη διαφορα οτι εκει δε παιζει το εξτρεμε λαδωμα του εδω

Οταν πηγα να δωσω εξετασεις για το διπλωμα, δεν ηταν 5 λεπτα υποθεση! Ειμασταν πανω απο μιση ωρα, και εξεταζε το καθε τι!! Εδω με ειπε οτι αναψα το φλας λιγο πιο νωρις απ οτι επρεπε, και ετσι ισως μπερδευα καποια μηχανη η αυτοκινητο οτι θα εστριβα στο στενακι πριν το φαναρι!

Ε, βοηθησε βεβαια και το γεγονος οτι ποτε δεν ειδα τους γονεις μου χωρις ζωνη στο αυτοκινητο, οτι οοοολοι οι φιλοι μου παντα ηταν με φουλ εξοπλισμο στις μηχανες τους, οτι κοροιδευαμε αυτους που ΔΕΝ φορουσαν εξοπλισμο, και και και....

Αν δεν εχουν οι γονεις τη καταληλη παιδεια, και το σχολειο δε παρεχει καποια ουσιοδη παιδεια, δε παιζει να αλλαξει τπτ! Απλα εμεις δεν πρεπει να σταματησουμε να προσπαθουμε, εστω και εναν να καταφερουμε να βαλει κρανος
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Μαγκες σορρυ για τον τονο μου αλλα εδω δεν μειλαμε για θεωρειες και το τι θα επρεπε να γινει και γιατι απο την πολειτια απο το κρατος απο απο...ο πιτσιρικος (με την καλη εννοια το γραφω γιατι εχω τα διπλα του χρονια και οχι υποτημιτικα και μειωτικα ) εχει το μυαλο του μεσα στο κεφαλι του και μας ζηταει καποια συμβουλη για αμεση λυση...το να δει καποιες φωτο σοκαριστικες στα @@ του οπως και το οτι τι μπορει να παθει με το αν και αν...ολοι εχουμε περασει απο αυτην την ηλικεια που νομιζουμε οτι ειμαστε ατρωτοι και ο κοσμος μας ανηκει...και αμα ειναι να παθει το σοκ θα ειναι η αργα η τυχερος...

πιαστονα λεμε και πες του να παρει φορα και να ριξει μια κουτουλια σε εναν τοιχο...και αστον η δωστου να καταλαβει οτι ο πονος αν πεσει με το μηχανακι θα ειναι πολυ μεγαλυτερος και περισσοτερος...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    @big boy:
    εκτύπωσε τις φωτό του Μένου και δώστες του...δίχως να του πείς τίποτε.
    Ελπίζω να ξέρει αγλικά.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Σωστός ο blackbusa...

Επίσης μπορείς να πας και να του κάνεις με το χέρι ένα "τακ τακ" στο κεφάλι όπως πχ χτυπάμε μια κλειστή πόρτα για να μας ανοίξουν.

θα γυρίσει και θα σου πει "τι κάνεις ρε μ@λ@κ@ ;; "
    και θα πεις "τι;; σε πόνεσε;; φαντάσου αν στο κάνει η άσφαλτος ή κανα πεζοδρόμιο αυτο...."

Πάντως οι απαντήσεις που δίνουν μερικοί είναι ασύληπτες. Προχθές σε ένα φανάρι ρωτάω δύο τύπους με TDM "γιατί ρε παιδιά δεν φοράτε κράνος" και μου λέει ο ένας "είναι ακριβά τα κράνη"

σιγά ρε φίλε, και το μηχανάκι που πήρες ήταν φθηνό δηλαδή;; έλεος μια δόση παραπάνω είναι! τι να πω!
    Give me fuel, Give me fire

Re: Re: Re: τι να του απαντησω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    και οχι μονο κρανος τουλαχιστων και μπουφαν.
    .

και γάντια και μπότες φίλε μου...

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    θα σου πω τι ειπα εγω σε ενα δικο μου συμμαθητη του λυκειου επισης

με βλεπει με το 50cc και μου λεει:
    ρε Αλεξανδρε γιατι εχεις τετοιο καλο κρανος(ενα shark) για το chaly?
    του απανταω:Δεν μου λες θα εχει μεγαλη διαφορα αν με χτυπησει ενα αυτοκινητο με αυτο απο οτι αν θα με χτυπουσε με μια μηχανη μεγαλου κυβισμου?

δεν ειπε τπτ αλλο αλλα πιστευω οτι αν αρχισει να οδηγαει μηχανακι να καταλαβει και να φορεσει κρανος
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: τι να του απαντησω?

καλη τυχη.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

+1000

Είναι σημαντικότερο να μαθαίνουμε πως να κάνουμε κολλάζ από το πως θα μάθουμε να οδηγάμε σωστά,είναι σημαντικότερο να μάθουμε πως ο " Άγιος Πέτρος όπως οι ψαράδες πιάνουν τα ψάρια στα δίχτυα τους,έτσι και εκείνος έπιανε τους πιστούς στα δίχτυα της εκκλησίας" (απόσπασμα από βιβλίο θρησκευτικών 5ης δημοτικού) και όχι για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που ακόμα και ένα μεγάλο ποσοστό "παιδαγωγών" θεωρεί ταμπού.Είναι σημαντικότερο να μάθουμε την ιστορία της τέχνης παρά τον επαγγελματικό προσανατολισμό που θα καθορίσει τις ζωές μας...Τί ψάχνουμε να βρούμε τώρα,τα χάλια μας τα μαύρα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    @big boy:
    εκτύπωσε τις φωτό του Μένου και δώστες του...δίχως να του πείς τίποτε.
    Ελπίζω να ξέρει αγλικά.

+ 1

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo

με βλεπει με το 50cc και μου λεει:
    ρε Αλεξανδρε γιατι εχεις τετοιο καλο κρανος(ενα shark) για το chaly?
    ΜΕΓΑ λάθος, το κράνος δεν είναι για το μηχανάκι αλλά για τον αναβάτη, για το κεφάλι μας!

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    ΜΕΓΑ λάθος, το κράνος δεν είναι για το μηχανάκι αλλά για τον αναβάτη, για το κεφάλι μας!

δεν το το ειπα εγω

αυτος με ρωτησε γιατι εχω τετοιο κρανος
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2012, 12:45
  2. Τι παπουτσάκια να του βάλω?
    από SALTAPIDAS στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 23:14
  3. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ...
    από BAD BOY στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 08:35