Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Προτείνετε καλό ορθοπεδικό Αθήνα

φιλε εγω θα σου πω απο προσωπικη εμπειρεια για ενα γιατρο ο οποιος δεν εχει καμμια σχεση με αυτου που ακουμε για ενα υπηρετη του ανθρωπου.ειναι ο κ.ΑΠΕΡΓΗΣ στον ερυθρο σταυρο ενας απο τους κορυφαιους,διαλυμενο χερι και 4 χρονια μετα αν δεν ειχα τα ραμματα απο το χειρουργειο θα νομιζα οτι δεν το εχω σπασει ποτε.περα απο αυτο ειχα σπασμενη λεκανη ,ποδι και ειχα βγαλει και τον ωμο μου ,με κουραρε αποκλειστικα αυτος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.Να τονισω οτι μετα απο εκεινη την περιπετεια που ειχα οι δοικοι ανθρωποι τον πλησιασαν να του κανουν ενα δωρο(ενα σεβαστο ποσο)και ο ανθρωπος απλως τους κοιταξε και τους ειπε εμενα με πληρωνει το νοσοκομειο και η ασφαλεια σας για ποιον με περασατε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Σου στελνω πμ με τα στοιχεια του γιατρου.Ειναι φιλος και εξαιρετικος γιατρος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    θα εκτιμουσα αν μου στελνατε και εμενα με mail οσοι μπορειτε ονοματα γιατρων περα απο αυτα που βγηκαν δημοσια ..

διοτι η μεση και η τσεπη μου ειναι σε οχι παρα πολυ καλη κατασταση!

μπραβο στα παιδια που γραφουν την εμπειρια με τους γιατρους τους,και μπαινουν στον κοπο να γραψουν εδω για θεματα υγειας...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    UPDATE:
    Του κάνανε οστεοσύνθεση.Το θέμα είναι ότι του βάλανε μόσχευμα αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γραφτεί στο χαρτί που του δώσανε.Πολύ δύσκολο να βρει το γιατρό του νοσοκομείου που του έκανε την επέμβαση.Ως εκ τούτου δεν ξέρει από που του πήρανε μόσχευμα.
    Σίγουρα πάντως του βάλανε:όταν συνήρθε του το'πε ο γιατρός.

Φίλε μου όταν ένα κάταγμα δεν δένει στα λογικά αναμενόμενα χρονικά όρια τότε μιλάμε για καθυστερημένη πόρωση... Αν ξεπεραστούν κατά πολύ τα όρια αυτά και πάλι δεν δένει τότε λέμε ότι παρουσιάζει το φαινόμενο της "ψευδάρθρωσης" δηλαδή στο σημείο του κατάγματος λόγω ελλιπούς πόρωσης δημιουργείται μια ψεύτικη "άρθρωση".... Οι αιτίες είναι πολλές όπως κακή αρχική οστεοσύνθεση με ελλιπή ακινητοποίηση ή μεγάλο κενό, επιμόλυνση κλπ

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται νέο χειρουργείο με "νεαροποίηση" του κατάγματος και εφαρμογή νέας οστεοσύνθεσης συνήθως με την εκ νέου προσθήκη μοσχευμάτων. Τα μοσχεύματα αυτά μπορούν να προέρχονται είτε από διαφορετική περιοχή του ίδιου οστού, είτε από άλλη περιοχή του σώματος (συνήθως από λαγόνια, θώρακα κλπ).

Συνήθως και αν δεν υπάρξουν επιπλοκές αυτή η 2η εγχείρηση δίνει την λύση και το κάταγμα πορώνει κανονικά...Φυσικά όλα αυτά είναι αρκετά γενικά και κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, οπότε συμβουλέψου γιατρό ορθοπεδικό-χειρούργο στο ΚΑΤ αλλά για ευνόητους λόγους καλά είναι οι πρώτες 1-2 επισκέψεις να γίνουν στο ιδιωτικό του ιατρείο... εεεε άμα δει κανένα ευρουλάκι στην τσέπη του όσο νάναι θα το πάρει με διαφορετικό μάτι και θα στα εξηγήσει καλύτερα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Φίλε μου όταν ένα κάταγμα δεν δένει στα λογικά αναμενόμενα χρονικά όρια τότε μιλάμε για καθυστερημένη πόρωση...Αν ξεπεραστούν κατά πολύ τα όρια αυτά και πάλι δεν δένει τότε λέμε ότι παρουσιάζει το φαινόμενο της "ψευδάρθρωσης"...Οι αιτίες είναι πολλές όπως κακή αρχική οστεοσύνθεση με ελλιπή ακινητοποίηση ή μεγάλο κενό, επιμόλυνση κλπ

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται νέο χειρουργείο με "νεαροποίηση" του κατάγματος και εφαρμογή νέας οστεοσύνθεσης συνήθως με την προσθήκη μοσχευμάτων. Τα μοσχεύματα αυτά μπορούν να προέρχονται είτε από διαφορετική περιοχή του ίδιου οστού, είτε από άλλη περιοχή του σώματος (λαγόνια, θώρακα κλπ).

Συνήθως και αν δεν υπάρξουν επιπλοκές αυτή η 2η εγχείρηση δίνει την λύση και το κάταγμα πορώνει κανονικά...Φυσικά όλα αυτά είναι αρκετά γενικά και κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, οπότε συμβουλέψου γιατρό ορθοπεδικό-χειρούργο στο ΚΑΤ αλλά για ευνόητους λόγους καλά είναι οι πρώτες 1-2 επισκέψεις να γίνουν στο ιδιωτικό του ιατρείο... εεεε άμα δει κανένα ευρουλάκι στην τσέπη του όσο νάναι θα το πάρει με διαφορετικό μάτι...
    Του είπανε ότι ενδέχεται να'χει μια μορφή οστεοπώρωσης και γι'αυτό ν'αργεί να δέσει.
    Επίσης να κόψει το τσιγάρο και να προσέχει διατροφή(τα τελευταία βέβαια ίσως να του τα λένε για να προσέχει γενικά).
    Οδηγάει,αυτοεξυπηρετείται αλλά περπατάει κουτσαίνοντας και δεν μπορεί να δουλέψει....γμησέ τα...

Θα του μεταφέρω εκτυπωμένα τα τηλ.μου μου στέλνετε με πιεμ και ας αποφασίσει.
    Δεν πιστεύω βέβαια οι mods να'χουν πρόβλημα να μπαίνουν φόρα τα στοιχεία,για καλό είναι.
    Τουλάχιστον να προλάβει τη σεζόν που ξεκινά γερά μετά το Πάσχα να δουλέψει γιατί...

EDIΤ:Του βάλανε έτοιμο μόσχευμα.Από τί ήτανε,από που το πήρανε άγνωστο.

[spam] μακάρι από carbon.Αν και το titanio δε θα 'ναι κακό...[/spam]

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    φιλε μου καλησπερα.

Τωρα διαβαζω αυτο το θεμα. Εγω οταν ειχα θεμα με γονατο για ορθοπεδικους μου ειχαν πει τον Νικολαου τον Απεργη και τον Κονιδη.

Πηγα σε παρα πολλους και γενικως κανενας δεν ηταν σιγουρος τι παιζει με το γονατο μου.

Τελικα κατεληξα στο Κονιδη που καταλαβε απο την αρχη και ηταν 100% σιγουρος το τι εχω που ειναι στο Υγεια και προτιμησε να μου παρει μοσχευμα απο εμενα και οχι ετοιμο γιατι οπως μου εξηγησε το ετοιμο ναι μεν επανερχεσαι πιο γρηγορα αλλα ειναι πολυ επιφοβο να σπασει η να το αποριψει ο οργανισμος.

Ολα πηγαν τελεια, και οσοι απο τους φυσικοθεραπευτες μου ειδαν το ποδι μου ειπαν οτι απο την βελτιωση και το πως συμπεριφερομαι πρεπει να εκανε τελεια δουλεια!

Απλα θα σου πω οτι μεσα σε μια βδομαδα περπατησα χωρις πατεριτσες και στο 5μηνο εκανα σκι στον Παρνασο...

Απλα θα ηθελα να πω οτι εγω εχω ιδιωτικη ασφαλεια 100% καλυψη, και δεν ξερω τι χρεωνουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
    προτιμησε να μου παρει μοσχευμα απο εμενα και οχι ετοιμο γιατι οπως μου εξηγησε το ετοιμο ναι μεν επανερχεσαι πιο γρηγορα αλλα ειναι πολυ επιφοβο να σπασει η να το αποριψει ο οργανισμος.
    Αυτό το ξέρω από φίλο μου φυσικοθεραπευτή:καμμιά φορά στους ποδοσφαιριστές βάζουν συνθετικό/τεχνητό μόσχευμα για να παίξουν μπάλα συντομότερα,το οποίο όμως μετά από χρόνια δεν αντέχει.
    Στις ακτινογραφίες(μιλάμε για ακτίνες με διαφορά 5 μηνών) του Φιλήμονα πάντως φαίνεται ένα σημείο-άνοιγμα(στην περιφέρεια του οστού από τη μία μεριά) το οποίο παραμένει στάσιμο,δηλ.το άνοιγμα δεν μειώνεται.

φίλε πες του να βρει και τον Σουκάκο...

παλιότερα ήταν στα Ιωάννινα αλλα εδώ και κάτι χρόνια χειρουργεί στην Αθήνα...κ κάποιες μέρες ανεβαίνει γιαννενα για χειρουργεία...

λένε ότι είναι απο τους καλύτερους...

δυστηχώς δεν ξέρω στην Αθήνα σε πιο νοσοκομείο είναι
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Χωρις να εχω διαβασει ολα τα ποστ και χωρις να ξερω αν εχεις καταληξει σε καποιο Ιατρο!

Συνηστω ανεπιφυλακτα απο προσωπικη μου εμπειρια το 2005 σπασιμο αριστερου αστραγαλου με

εγχειρηση με μια βιδα και μια λαμα, (αυτην την στιγμη τρεχω παιζω μπαλα μπασκετ και οτι αλλο

θες..) χωρις κανενα προβλημα και ουτε πονους με την αλλαγη καιρου... Νικολακακης Νικος

Ασκληπειο Βουλας διευθυντης ορθοπεδικης κλινικης και πολυ φιλος! Οτιδηποτε χρειαστεις στειλε πμ

να βοηθησω οπως και οπου μπορω.... Βαζω το χερι μου στην φωτια για αυτον τον ανθρωπο... Οτι

αλλο θες ριψε πμ να σου πω οτι θες!!!!

Φιλικα ,

Μαριος Δημητροπουλος!

Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

paidia LAKIS NIKOLAOU kanenas allos
    egw meta apo troxaio me to mhxanaki kai ystera apo talaipwria 4 xronwn sta dhmosia (thriasio)
    phga ston laki kai se 4 mhnes perpatisa, enw oi dhmosioi moy to eixan apokleish xwris mpastoyni .Twra trexw kanonika

Να κ'ένα καλό νέο:ο Φιλήμονας είναι γερός και μάλιστα δουλεύει ξανά μπάρμαν στο Μανδράκι.
    Το κόκκαλο -έστω και με καθυστέρηση-έδεσε.Λίγο ενδυνάμωση θέλει το πόδι του.
    Σας ευχαριστεί όλους!

ευχάριστο νέο!!!

μόνο ευχάριστα από δω και πέρα εύχομαι!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Νέο μέλος
    Σ.ΝΙΝΟΥ Α.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΣΚΛΕΙΠΕΙΟΥ
    ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΝΗΜΗΣ ΠΕΡΟΝΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Νέο μέλος
    epishs mou exei valei lama

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pninos7
    epishs mou exei valei lama
    και επισης αν 2 χρονια μετα ακομα ψαχνει ορθοπεδικο ζητω που καηκε!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κανα καλο μαγαζι με ειδη καμπινγκ στην Αθηνα?
    από clyde2 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2011, 20:58
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2009, 19:02
  3. Προτεινετε ρε παιδες ενα καλο μποτακι
    από gcrook στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:42
  4. Καλό θα ήταν
    από superfour στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6