Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Προβληματίζομαι, γενικά ο Δίας....

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Όντως έχει πέσει πολλή μαυριλα/γκαντεμιά/μούντζα......
    Αλλά υγεία να υπάρχει παιδιά, γιατί όλα τα άλλα....εκ π(σ)είρας μιλώντας....
    Υπομονή κ χαμόγελο ρεεεεεεεεεεεε

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Yπομονή....Υγεία πάνω από όλα παιδιά...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Υπομονή και εγκράτεια σύντροφοι ....

Modenas Kriss 125

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Υπομονή και εγκράτεια σύντροφοι ....

και συντρόφισσες

Έχουν αρχίσει οι εγγραφές για το club των μουτζωμένων; Γιατί θέλω να ανανεώσω τη συνδρομή για άλλα δύο χρόνια!

Αφού σου έχω πεί ρε Εύη.... Όταν οι άλλοι λένε πως υπαρχουν και χειρότερα.....

.....εννοούν ΕΜΑΣ!!!

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΡΕ!!!! Stand and fight
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Ειδικα το ρεφραιν του τραγουδιου ειδικα αφιερομενο σε σενα Ευακι μου, και σε ολα τα παιζακια που μου χουν ακουμπησει τη καρδια και τους νοιαζομαι

http://www.youtube.com/watch?v=M4D4TqxQ0qg

Γιαυτο υπαρχουν οι φιλοι παιδες
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ευή... είναι θέμα προδιάθεσης κάθε μέρα και πως αντιμετωπίζεις την αναποδιά που σου παρουσιάζεται.

Υπάρχουν σαφώς μέρες που συγκεντρώνονται διάφορα και θέλουν αντιμετώπιση εδώ και τώρα. Και δυστυχώς με δύσκολους τρόπους. Αλλά ακόμα και εκεί αν διατηρήσεις ψυχραιμία και πεις οτι θα περάσει και αυτό..... θα δείς οτι θα φύγει πολύ πιο εύκολα απο όσο νομίζεις.

Γενικά ο τρόπος ζωής μας, μας έχει κάνει να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία με άγχος και απαισιοδοξία... αξίζει όμως;.. αξίζει να τρελαίνεσαι για κάτι τέτοιο;... μόνο σε θέμα υγείας θα προβληματιζόμουν πραγματικά.

Για τα υπόλοιπα Εύη... όλα διορθώνονται με χαμόγελο και καλή ή έστω ήρεμη διάθεση. Ο τραυματισμός σου (περαστικά κιόλας ξανά)σαφώς και είναι θέμα προβληματισμού... αλλά κάτι άλλο οπως η κλοπή που ανέφερες ακόμα και αν δεν βρισκόταν... ε και;... μήπως δεν θα μπορείς στο μέλλον να πάρεις κάτι καλύτερο; ή μήπως θα το κρατήσεις για πάντα; Αν το αντιμετωπίσεις με αυτή την διάθεση , τότε ίσως μπορέσεις και να ανταπεξέρθεις με τον ίδιο τρόπο και σε άλλα πράγματα..

Στην τελική... να στο πω και αλλιώς... αύριο που θα ξημερώσει , το τι πέρασες χθες θα είναι απλή ανάμνηση. Γεγονός παρελθόντος που αντιμετώπισες τότε με λάθος ή σωστό τρόπο...

Απο την στιγμή που δεν μπορείς να αλλαξεις το παρελθόν με πράξεις, ή να προβλέψεις ακριβώς το τι θα γίνει στο επόμενο λεπτό, γιατί να αγχώνεσαι για αυτό;.. το αντιμετωπίζεις όταν και όπως έρθει όσο πιο ήρεμα γίνεται.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ετσι ειναι και γενικα ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος δε ξερω γιατι νιωθω τετοια πιεση μεση μου

η προγιαγια μου ειχε κεντησει καποτε σε ενα κομματι πανι <<και αυτο θα περασει>> και το εχουμε στο τοιχο απο πριν γεννηθω εγω

προχτες που το ειδε ενας φιλος και με ρωτησε το θυμηθικα και μετα καθομουν και το χαζευα

<<και αυτο θα περασει>> ετσι απλα.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 16:18
  2. Προβληματίζομαι
    από matmat στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2005, 01:58
  3. κρανη γενικα
    από Rezeguet στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2005, 19:13