Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: Τωρα που η κουκουλα ποινικοποιηθηκε...

Kαλά.... οι κουκούλες ....(είναι ανέκδοτο)

Τα 300 παπιά που παράγγειλαν και άφησαν να σαπίσουν.... επειδή τελικά δεν τα χρησιμοποίησαν....??

Τώρα θα παραγγείλουν 250ρια λέει γιατί δεν χώραγαν στα παπάκια... (Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ¨ΕΜΠΟΡΑ)

ΟΤΙΝΑΝΑΙ ΛΕΜΕ!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Kαλά.... οι κουκούλες ....(είναι ανέκδοτο)

Τα 300 παπιά που παράγγειλαν και άφησαν να σαπίσουν.... επειδή τελικά δεν τα χρησιμοποίησαν....??

Τώρα θα παραγγείλουν 250ρια λέει γιατί δεν χώραγαν στα παπάκια... (Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ¨ΕΜΠΟΡΑ)

ΟΤΙΝΑΝΑΙ ΛΕΜΕ!
    πραγματικά "ΟΤΙΝΑΝΑΙ ΛΕΜΕ" γιατί αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με το θέμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Καλα ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι αμα περπατας αμεριμνος και επειδη κρυωνει ο σβερκος σου, μπορει να βαλεις την κουκουλα σου και χωρις να το καταλαβεις να σε εχουν μποζουριασει για εξακριβωση.
    άμα βάλεις την κουκούλα σου επειδή κρυώνεις, η κουκούλα θα καλύπτει το σβέρκο σου, δηλαδή το πίσω μέρος του κεφαλιού, άρα ΔΕΝ θα κρύβει το πρόσωπό σου, άρα που είναι το πρόβλημά σου;

τότε να καταργηθεί κάθε διάταξη νόμου, επειδή υπάρχει κίνδυνος παρερμηνείας...

Ημουν το σάββατο στον πειραιά για βόλτα (δεν ειχε βγει ακομα η φοβερή αυτή απόφαση..), οπότε ηρθε η ωρα και η στιγμή να επιστρέψω Καλαμάτα..
    εκει λοιπόν που ήμουν στη μηχανη φοραγα μπουφαν, εσφιγγα λουρια, ανοιγα φερμουαρ κτλ.. φοραω και την κουκούλα, εκεινη τη στιγμή περναγε μια γιαγια.. και με κοιτάει παράξενα!
    σκέφτομαι τωρα εγω: τωρα τι θελει αυτη? και αμέσως παιρνω χαμπάρι οτι κοιτάει την κουκούλα...
    Μετάνιωσα αργότερα, που βιάστηκα να φορέσω το κράνος για να μη με κοιτανε και αλλοι περίεργα..

Την επόμενη φορα που θα ερθω, θα φορέσω πρώτη πρώτη την κουκουλα, και τελευταίο το κράνος.. και σε όποιον αρέσει! (όποιος και αν ειναι αυτός..)

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Draculas-GR
    ...

Την επόμενη φορα που θα ερθω, θα φορέσω πρώτη πρώτη την κουκουλα, και τελευταίο το κράνος.. και σε όποιον αρέσει! (όποιος και αν ειναι αυτός..)

Νομιζω θα εχεις προβλημα αμα το κανεις αναποδα..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

και τι θα καταφέρεις;

(πλην του να σε στραβοκοιτάξει κανένας παππούς ώστε να έχεις κατι να γράψεις εδώ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

φοραω και την κουκούλα, εκεινη τη στιγμή περναγε μια γιαγια.. και με κοιτάει παράξενα!
    σκέφτομαι τωρα εγω: τωρα τι θελει αυτη? και αμέσως παιρνω χαμπάρι οτι κοιτάει την κουκούλα...
    Δηλαδή τώρα η γιαγιά σε κοίταξε παράξενα επειδή λένε να ψηφιστεί νόμος για την κουκούλα;;
    πολύ ενημερωμένη η γιαγιά;;

Είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε κοιτούσε με τον ίδιο τρόπο προχθές;; ή πριν μία εβδομάδα ας πούμε;;

οχι ρε σεις, απλα το αναφερω επειδή μου εκανε εντύπωση, πουθενα αλλου δεν εχω προσεξει να με κοιτανε με στυλ "τωρα αυτος για ληστεια παει?"
    επίσης αναφέρω οτι το σάββατο δεν ειχε ψηφιστεί ή ακουστει κατι για το νομο της κουκούλας.. (τουλάχιστον εγω δεν ηξερα..)
    Το ειπα γιατι νομίζω οτι μονο στην αθήνα θα μπορούσε να συμβει κατι τέτοιο.. (και πολύ πριν το συγκεκριμενο νομο) υπαρχει γενικώς μια φοβία με τις κουκούλες..

Deamon ελεος ρε.. :rotflmao: :rotflmao: εννοω οτι θα φορεσω τη κουκούλα, μετά το μπουφαν, τα γάντια, θα καθαρισω τη ζελατινα.. και σε κανα 10λεπτο το κρανος..
    και αν κοιταξει και κανεις, μη φοβαστε δεν θα το κανω παλι θεμα.. απλά θα του ζητησω τα λεφτά του..!

:rotflmao:

οχι ρε σεις, απλα το αναφερω επειδή μου εκανε εντύπωση, πουθενα αλλου δεν εχω προσεξει να με κοιτανε με στυλ "τωρα αυτος για ληστεια παει?"
    δοκίμασε να μπεις σε τράπεζα με το κράνος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Δεν ποινικοποιήθηκε η κουκούλα...
    Αν σπάσεις κάτι το οποίο δεν σου ανήκει, και φοράς και κουκούλα , πας για κακούργημα δηλαδή σου επιβάλεται αυστηρότερη ποινή.

....Ωχ! [κι αν φας κατι που δεν σου ανηκει?!]

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anthony_hopkins_hannibal_lecter.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	15,6 KB 
ID:	158623
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ειναι δικαιωμα του καθενα να κρυβει ο προσωπο του αν θελει(αλλο αν ειναι φυσιολογικο ή συμβαινει καποιες φορες)

εχει τυχει να μπω σε χωρο τραπεζας με κρανος που κανει αναληψη απο ΑΤΜ(επικοινωνει με το υπολοιπο καταστημα οταν αυτο δουλευει) και τρελαθηκαν οι ταμιες

σε μερικα χρονια μπορει να σε μαζευουν πριν καν μπεις, ή και να σε πυροβολουν αν πεσεις σε κανεναν μπατσο-ραμπο που και εκτος υπηρεσιας σκοτωνει κακοποιους ΑΛΛΑ και αθωους??
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ειναι δικαιωμα του καθενα να κρυβει ο προσωπο του αν θελει(αλλο αν ειναι φυσιολογικο ή συμβαινει καποιες φορες)

εχει τυχει να μπω σε χωρο τραπεζας με κρανος που κανει αναληψη απο ΑΤΜ(επικοινωνει με το υπολοιπο καταστημα οταν αυτο δουλευει) και τρελαθηκαν οι ταμιες

σε μερικα χρονια μπορει να σε μαζευουν πριν καν μπεις, ή και να σε πυροβολουν αν πεσεις σε κανεναν μπατσο-ραμπο που και εκτος υπηρεσιας σκοτωνει κακοποιους ΑΛΛΑ και αθωους??

Eσυ κι Βυρωνας εισαστε επιφοβοι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3-1-executioner-with-axe.jpg 
Προβολές:	159 
Μέγεθος:	7,0 KB 
ID:	158627
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Το επόμενο μέτρο της κυβέρνησης για την υπογεννητικότητα θα είναι η ποινικοποίηση της καπότας.
    Ε,και η καποτα εν μερη κουκουλα θεωρειται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Ε,και η καποτα εν μερη κουκουλα θεωρειται...
    Αν τ'@@ μας κρατούσαν ρόπαλα θά'χαμε πρόβλημα φιλαράκο !

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Μην ακουσεις για καποτα εσυ

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2007, 18:27
  2. Τωρα που μας εχουν αναγκη
    από Resistman στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 23:30
  3. τώρα που ζεσταίνει σιγά σιγά ο καιρός
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2005, 17:46
  4. τωρα που φυγαν ολοι...
    από Μικρή Λουλού στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 22:54
  5. Τώρα που ο Julius έβαλε τις φάτσες...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 16:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF