Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 69

Θέμα: " Κάποιος Να Μας Μάθει Να Ψωνίζουμε. Επειγόντως! "

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    πασο,

το θεμα ειναι αλλο.....
    Ειναι αυτο που λεει ο λαος:
    Τι του λειπει του ψωριαρη?Φουντα με μαργαριταρι.
    Γκεκε?Καταναλωνω αρα υπαρχω.Οτι μου λειπει σαν ανθρωπος θα μου το δωσει το πορσε,τα ντολτσε γκαμπανα,τα γκουτσι κλπ αφου ζουμε στην κοινωνια του φαινεσθαι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    .τι άλλο θες ?
    ενα σχολείο
    ενα βιβλίο
    ενα όπλο
    εναν φιλο
    και βλέπουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOCO3196
    tai...
    δυστιχος εχεις δικιο... αλλα ποιος σε ακουει???
    εγω!...

ΥΓ. ναπαλμ στο κολωνακι τωρα ...
    money cant buy me love !!!

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Σκηνικό πέρυσι στη Μιχαλακοπούλου:

Είχα σταματήσει σε ένα βενζινάδικο με το μοτόρι και με ρωτάει ο βενζινάς πόσο να βάλει. Του λέω να βάλει 10 Ευρώ. Επίσης μου φάνηκε καλή ιδέα να κοιτάξω λίγο τον αέρα στα λάστιχα. Εκείνη τη στιγμή σταματάει πίσω μου καινούρια ασημί SLK ανοικτή με το νεαρό ζεύγος γύρω στα 30 το ΠΟΛΥ. Ντυμένοι και οι δυό στην τρίχα ΟΛΟ φίρμα(άν ήταν μαιμού δεν ξέρω) και ύφος πολλών καρδιναλίων(ειδικά το τούμπανο). Λένε στο βενζινά να βάλει 5 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΠΕΝΤΕ) ΕΥΡΩ βενζίνη !!!!! Το ακούω, πετάγομαι, και τους βλέπω να ψάχνονται και οι δύο στις τσέπες, να μαλώνουνε μεταξύ τους ότι δέν έχουνε λεφτά και να δινουν στο βενζινά τα 5 ευρώ σε 10λεπτα και 20λεπτα!!!

Με άλλα λόγια πήγανε για καφέ, μοστράρανε μερσεντικό και φίρμα ρούχα, και μετά δέν είχανε ούτε για βενζίνη.

Ωραία πράγματα.

+1000 στον tai για τη φράση ότι "παιδεία είναι μία".

Τώρα για αυτα που αναφέρθηκαν περι τζακιών και επιχειρήσεων δέ νομίζω ότι χρίζει ιδιαιτέρου σχολιασμού. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν επιτυχημένοι αλλά με τίποτα δέν αποτελούν εκπρόσωποι της γενικής εικόνας της χώρας. Και σταματάω εδώ.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ισως να ειναι σχετικο με το θεμα ισως και οχι.
    Εβλεπα πριν απο καιρο ενα ξενο ντοκυμαντερ το "What would Jesus buy" το οποιο αναφερεται στο προβλημα της υπερκαταναλωσης της διαφημισης κτλ εστιαζοντας κυριως στην εορταστικη περιοδο,αλλα παρόλα αυτα βλεπει και το θεμα καπως πιο σφαιρικα.

Εντυπωση μου εκανε ενα κοριτσακι στην εφηβεια που ειπε πανω κατω τα εξης: "Καμια φορα ονειρευομαι οτι ζω σε ενα εμπορικο κεντρο που μου ανηκει.Κοιταξτε, καταλαβαινω το γεγονος οτι μας κανουν πλυση εγκεφαλου με την διαφημιση προσπαθωντας να μας πεισουν να αγορασουμε πραγματα που δεν χρειαζομαστε.Απλα αμα δεν παω στο εμπορικο να αγορασω αυτα που παιρνουν και οι υπολοιποι δεν θα μπορω να ταιριαξω στο σχολικο περιβαλλον.Φημες θα αρχισουν να εξαπλωνονται και αυτο ειναι κακο!"
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Σκηνικό πέρυσι στη Μιχαλακοπούλου:
    Είχα σταματήσει σε ένα βενζινάδικο με το μοτόρι και με ρωτάει ο βενζινάς πόσο να βάλει. Του λέω να βάλει 10 Ευρώ. Επίσης μου φάνηκε καλή ιδέα να κοιτάξω λίγο τον αέρα στα λάστιχα. Εκείνη τη στιγμή σταματάει πίσω μου καινούρια ασημί SLK ανοικτή με το νεαρό ζεύγος γύρω στα 30 το ΠΟΛΥ. Ντυμένοι και οι δυό στην τρίχα ΟΛΟ φίρμα(άν ήταν μαιμού δεν ξέρω) και ύφος πολλών καρδιναλίων(ειδικά το τούμπανο). Λένε στο βενζινά να βάλει 5 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΠΕΝΤΕ) ΕΥΡΩ βενζίνη !!!!! Το ακούω, πετάγομαι, και τους βλέπω να ψάχνονται και οι δύο στις τσέπες, να μαλώνουνε μεταξύ τους ότι δέν έχουνε λεφτά και να δινουν στο βενζινά τα 5 ευρώ σε 10λεπτα και 20λεπτα!!!

Με άλλα λόγια πήγανε για καφέ, μοστράρανε μερσεντικό και φίρμα ρούχα, και μετά δέν είχανε ούτε για βενζίνη.

Ωραία πράγματα.
    δεν πιστευω πως ειναι κατι ασυνηθιστο...απο τοτε που χαθηκε η ντροπη....να λες καλα που δεν εβαλε την Miss Louis Vitton να το σπρωξει
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    "Καμια φορα ονειρευομαι οτι ζω σε ενα εμπορικο κεντρο που μου ανηκει.Κοιταξτε, καταλαβαινω το γεγονος οτι μας κανουν πλυση εγκεφαλου με την διαφημιση προσπαθωντας να μας πεισουν να αγορασουμε πραγματα που δεν χρειαζομαστε.Απλα αμα δεν παω στο εμπορικο να αγορασω αυτα που παιρνουν και οι υπολοιποι δεν θα μπορω να ταιριαξω στο σχολικο περιβαλλον.Φημες θα αρχισουν να εξαπλωνονται και αυτο ειναι κακο!"

Απλά σιχαμερό.:a020:

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

Απλά σιχαμερό.:a020:
    Δεν ειναι σιχαμερο.Ειναι η πραγματικοτητα.
    Αληθεια ποσο εδω μεσα πανε βολτες με εξοπλισμο αξιας εναμιση δυο χιλιαρικα; (κρανος,φορμες,γαντια κτλ)
    -..Not Yet!

Δεν ειναι σιχαμερο.Ειναι η πραγματικοτητα.
    Αληθεια ποσο εδω μεσα πανε βολτες με εξοπλισμο αξιας εναμιση δυο χιλιαρικα; (κρανος,φορμες,γαντια κτλ)
    Συμφωνώ ότι είναι η πραγματικότητα αλλά δέ μπορείς να συγκρίνεις το ένα με το άλλο. Στην "γαϊδούρα" μιλάμε για ντιζαϊνάτα παπούτσια και φουστάνια και στο άλλο μιλάμε για την προσωπική ασφάλεια. Εδώ τρωγώμαστε που δέ φοράει κανείς κράνος και μπουφάν και μετά κράζουμε όποιον ξοδεύει πολλά για την ατομική του προστασία;

Συμφωνώ ότι είναι η πραγματικότητα αλλά δέ μπορείς να συγκρίνεις το ένα με το άλλο. Στην "γαϊδούρα" μιλάμε για ντιζαϊνάτα παπούτσια και φουστάνια και στο άλλο μιλάμε για την προσωπική ασφάλεια. Εδώ τρωγώμαστε που δέ φοράει κανείς κράνος και μπουφάν και μετά κράζουμε όποιον ξοδεύει πολλά για την ατομική του προστασία;
    Δεν μιλαω για την ατομικη προστασια σαφως.
    Απλα προσπαθω να αποδειξω οτι τελικα ειμαστε τοσο βλακες που δεν μπορουμε να αντιληφθουμε πως αποδεχομαστε σιωπηρα αυτη την κατασταση και σε προσωπικο επιδεδο ενω παραλληλα την καταδικαζουμε.
    -..Not Yet!

Δεν μιλαω για την ατομικη προστασια σαφως.
    Απλα προσπαθω να αποδειξω οτι τελικα ειμαστε τοσο βλακες που δεν μπορουμε να αντιληφθουμε πως αποδεχομαστε σιωπηρα αυτη την κατασταση και σε προσωπικο επιδεδο ενω παραλληλα την καταδικαζουμε.
    Το να την αποδεχόμαστε σιωπηλά(το οποίο απέχει παρασάγγας απο το να την ενστερνιζόμαστε και κατ'επέκτασιν να την εφαρμόζουμε) είναι κάτι το αναποφευκτο. Γιατί δέν μπορώ ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένας άλλος να πάρει τη θέση των γονέων του εκάστοτε αγοριού/κοριτσιού και να του κάνει μαθήματα περι καταναλωτισμού.

Το να την αποδεχόμαστε σιωπηλά(το οποίο απέχει παρασάγγας απο το να την ενστερνιζόμαστε και κατ'επέκτασιν να την εφαρμόζουμε) είναι κάτι το αναποφευκτο. Γιατί δέν μπορώ ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένας άλλος να πάρει τη θέση των γονέων του εκάστοτε αγοριού/κοριτσιού και να του κάνει μαθήματα περι καταναλωτισμού.
    Λαθος μου.Λεγοντας "αποδεχομαστε" εννοουσα να την ενστερνιζομαστε .
    Για να μην παρεξηγουμαστε.
    -..Not Yet!

Λαθος μου.Λεγοντας "αποδεχομαστε" εννοουσα να την ενστερνιζομαστε .
    Για να μην παρεξηγουμαστε.
    Δέν την ενστερνιζόμαστε όλοι όμως.

Δέν την ενστερνιζόμαστε όλοι όμως.
    Ολοι μας δυστυχως.Στον βαθμο που αναλογει στον καθενα σαφως.
    -..Not Yet!

Ολοι μας δυστυχως.Στον βαθμο που αναλογει στον καθενα σαφως.
    Τώρα διαγωνιζόμαστε στο ποιός θα πεί την τελευταία λέξη;

Άν εννοείς την τάση να καταναλώνουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μόνο που το θρεντάκι σχετίζεται με ασύστολο υπερκαταναλωτισμό. Γιατί υπάρχουν άτομα με μικρό βαλάντιο που θέλουν να υπερκαταναλώσουν και δέν μπορούν άρα υπερκαταναλώνουν στο βαθμό που μπορούν(όπως είπε και ο konstanttinos, άν μπορούσε θα τα αγόραζε όλα) αλλά και άτομα με μεγαλύτερο βαλάντιο που δέν έχουν την ανάγκη να υπερκαταναλώσουν. Απλά είναι σαφώς μεγαλύτερος ο αριθμός ανθρώπων με μικρό βαλάντιο(αλλά και γενικά) που θέλουν να υπερκαταναλώσουν.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θα πεσει φωτια να μας καψει!!!
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 14:12
  2. να τον πληρωνουν? η να μας πληρωνουν?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 18:19
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:11
  5. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF