Σωστός....Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
Nai , akribos ayto ithela na sou po Gianni , to boxer den xreiazetai zestama , apla mexri na gemisei i thermokrasia na to pigaineis xalara ...
Σωστός....Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
Nai , akribos ayto ithela na sou po Gianni , to boxer den xreiazetai zestama , apla mexri na gemisei i thermokrasia na to pigaineis xalara ...
το σφυριγμα ειναι απ τα τακακια.συνηθισμενο φαινομενο με τισ δαγκανες της brembo
ειναι διαφορετικο ομως απο το σφυριγμα οταν φρεναρω..
ειναι λιγο πιο βαρυ..
ειναι απο κει που λες?? τι πιστευειες?
πηγα πριν αλλα γινοταν χαμος και μαλλον θα παω αυριο πρωι πρωι..
Einai anoixtoi sabbato ??? v Pou to pas re sy Gianni ??
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
Ανδριοπουλος . Επισημη αντιπροσωπεια και νομιζω η καλυτερη με τις πιο πολλες πωλησεις στη Ελλαδα. κανονικα ανοιχτος !!!
διπλο σταντ εχεις?
αν ναι γυρνα τον πισω τροχο.Με μια καλη χερια θα πρεπει να κανει 2 κυκλους
αν κανει μισο η ενα και μετα σταματαει αποτομα σα να πατας φρενο, μπορει να κολλανε τα εμβολα
κανε το ιδιο και με τον εμπρος τροχο
μην σ ανυσηχησει αν ο πισω γυρισει λιγοτερο
αν δεν εχεις διπλο, πηγαινε μια μικρη βολτα στα τετραγωνα και μην πατας το φρενο του τροχου που θες να τσεκαρεις.
αν μετα τη βολτα ακουμπησεις το δισκο και ΚΑΙΕΙ κολλανε τα εμβολακια
το πιθανοτερτο ειναι να μην συμβαινει τιποτα, τα brembo σφυρανε
ακομα και οταν ξεκιναω μπορει να ακουγεται αυτος ο ηχος ??
εκει ειναι το περιεργο,οχι οταν φρεναρω
οταν κολλανε τα εμβολακια σημαινει οτι πιεζουν τα τακακια στο δισκο οταν δεν πατας φρενο, δηλ οταν ξεκινας, εν κινηση, οπουδηποτε.Φυσικα με πολυ λιγη πιεση
το σφυριγμα στις brembo που φορανε ολα τα bmw απο 1980 και μετα τουλαχιστο, δε σημαινει οτι κολλαει το εμβολο.Ειναι ο τροπος σχεδιασης τους
απλα σου προτεινα να τσεκαρεις ΚΑΙ αυτο.Σου ξαναλεω οτι μαλλον δεν τρεχει τιποτα
Μολις γυρισα ,και τελικα μου ειπαν οτι ειναι απο τη δισκοπλακα του συμπλεκτη,πρεπει να εχει σκονιτσες κλπ.με τον καιρο θα εξαφανιστει .
δικαιολογιμενο αυτο που μου ειπε,καθως ειχε πολυ σκονη γενικως εκει που κατεληξε η μηχανη
του συμπλεκτη?? σκονη?
οοοριστεεεε???
δηλαδη σου ειπαν οτι μπηκε σκονη εκει μεσα η μονος το σκεφτηκες για τη σκονη?
μολις γυρισα απο clubbing.. για να με παρει υπνος τεζα μπηκα και εδω!!
ετσι μου ειπαν...τωρα τι να πω ?????? ξερω γω??