Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Προτάσεις για μεταχειρισμένο μηχανάκι

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    να ρωτησω,το διπλωμα του δεν του επιτρεπει να παρει καποιο μεταχειρισμενο 250αρι τυπου xr η dr?
    Αν είναι πρόσφατο του επιτρέπει. Αλλά γενικά υπάρχει μία συγχιση στο συγκεκριμένο θέμα. Xr και Dr λογικά δεν βρίσκει σε άριστη κατάσταση σε αυτά τα χρήματα που διαθέτει..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    αν παντως τελικα μπορει να παρει,δεν διαβασα πουθενα πως το θελει σε αριστη κατασταση.
    υπαρχει σκαι στο φορουμ μια αγγελια για ενα honda xr στην τιμη αυτη
    τελοσπαντων,αν φιλαρακο θες αλλο στυλ,οπως το bros που προταθηκε,εχει αγγελια με κατω απο 1000 ευρω,παλιο βεβαια αλλα στη φωτογραφια δειχνει σε αρκετα καλη κατασταση...

υ.γ.epp140 τσεκαρε τα π.μ σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Σε κάθε περίπτωση όμως, 1.000 φορές ybr ή cbr 125 παρά κάποιο παπί..
    κ εγω αυτο πιστευω, αυτο εκανα και αυτο προτεινω αλλα ο καθενας με τη γνωμη του κ πως τα εχει στο μυαλο του.

δεν εχει νοημα να μεινεις 3-4 χρονια με παπι.αφου θα κατσεις που θα κατσεις με καποιο μικρο μηχανακι για καποιο διαστημα παρε κατι που θα σε μαθει τη "ρουτινα".πως το δουλευεις.
    χωρια τα υπολοιπα που λες που ειναι κ πιο σημαντικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    να ρωτησω,το διπλωμα του δεν του επιτρεπει να παρει καποιο μεταχειρισμενο 250αρι τυπου xr η dr?
    εχει επιλογες σε μηχανακια το θεμα ειναι ποσο παλιο μηχανακι θελει να παρει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Highsider
    Μπορεί να μου πει κάποιος αν για να βγάλω δίπλωμα Α1 πρέπει να κάνω υποχρεωτικά μαθήματα σε σχολή οδηγών ή αν μπορώ απλά να δώσω με το μηχανάκι μου γιατί άκουσα κάποια πράγματα που με μπέρδεψαν;
    πρεπει να κανεις μαθηματα σε σχολη(τουλαχιστον να πληρωσεις μερος του ποσου ωστε να σου γραψει οτι εκανες-αλλα αφου θα τα πληρωσεις καντα κι ολας..).
    επισης οταν εδωσα εγω επρεπε να δωσεις με συγκεκριμενο μηχανακι.γενικοτερα ειχαν αδεια ως μηχανακια για σχολες πολυ λιγα μοντελα(βρωμαγε μιζες η υποθεση).

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς χρειάζεται για μια μεταβίβαση (έγγραφα και τέτοια) και σε πόσο καιρό μπορούν να τελειώσουν οι διαδικασίες;Επίσης είναι αναγκαίο να γίνει συμφωνητικό; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Highsider
    Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς χρειάζεται για μια μεταβίβαση (έγγραφα και τέτοια) και σε πόσο καιρό μπορούν να τελειώσουν οι διαδικασίες;Επίσης είναι αναγκαίο να γίνει συμφωνητικό; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Τελειωνει εκεινη τη στιγμη.

Πας μαζι με το πωλητη (με τις ταυτοτητες σας) στο υπουργειο συγκοινωνιων και τελος.

Α
    Και τα λεφτα στο χερι

Δεν μπορεί να γίνει σε κάποιο ΚΕΠ;Μόνο οι ταυτότητες χρειάζονται (τα λεφτά εννοούνται) τίποτα άλλο;

απο την δικια μου εμπειρια σε αγορες/πωλησεις

πατε στο κεπ(συνηθως της περιοχης του αγοραστη,δεν εξρω ομως αν αυτο ειναι απαραιτητη προυποθεση) και παιρνετε ενα χαρτι για να πατε μετα στην τραπεζα να κοψετε παραβολο μεταβιβασης
    αφου πατε στην τραπεζα και πληρωσει ο αγοραστης το παραβολο
    ξαναπατε στο κεπ και υπογραφετε
    εχετε μαζι ταυτοτητες καθως και την αδεια κυκλοφοριας
    για φορολογικους λογους,ανταλλασσετε και υπευθυνες δηώσεις ο ενας στον αλλον οτι πουλησες/αγορασες την ταδε μηχανη,χρωματος ταδε κ.τ.λ. στα κεπ,για να θεωρηθει ταυτοχρονα και το γνησιο της υπογραφης
    κεπ θα βρεις και τα απογευματα ανοιχτα
    αν δεν κανω λαθος,υπαρχει και τραπεζα στο κεντρο ανοιχτα και το απογευμα μεχρι τις 8
    δινεις το χρημα και μεγιες!!

Αυτό το παράβολο που λες είναι ένα που κάνει περίπου 40 ευρώ;

το παραβολο εχει να κανει με τα κυβικα της μηχανης
    δες εδω αναλυτικα...

http://www.mototriti.gr/xrisima/xris...&ID_CATEGORY=2

Και κάτι άλλο θα πρέπει να κάνω κάθε χρόνο δήλωση στην εφορία ότι έχω μηχανάκι όπως συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο;

υπαρχει οριο νομιζω με τα κυβικα,αλλα δεν μπορω να σου πω σιγουρα ποιο
    μπορει να τοχουν αλλαξει τωρα και να μην ειναι με τα κυβικα αλλα με τους ιππους

παντως του χρονου θα πρεπει να δηλωσεις την αγορα της μηχανης

ρωτα και εναν φοροτεχνικο καλυτερα

ΟΚ ευχαριστώ πολύ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απορίες-προτάσεις για πρώτο μηχανάκι!!sos!!!!!
    από naf στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2009, 06:19
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 10:51
  3. Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 18:40
  4. Προτάσεις για 50cc-80cc
    από George-3- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2004, 17:50
  5. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF