η ισοτιμια ειναι 1ευρω περιπου 0.91λιρες?
η ισοτιμια ειναι 1ευρω περιπου 0.91λιρες?
0.924 σήμερα
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
νομιζω οτι το viper βγηκε σαν αντικαταστάτης της σειράς Astro/R και το Chaser του Astro/J και δεν κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα και ειναι στην ιδια κατηγορία (απλα τωρα τα πουλανε φτηνότερα γιατι ειναι στοκ μοντελα)Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
1. viper
2. chaser
3. astro
![]()
το Astro που κυκλοφορει τωρα ειναι ιδικο κρανος για μικρα κεφαλια (γυναικες παιδια) και οχι το παλιο Astro/R και Astro/J
ειμαι 99% σιγουρος για το παραπάνω αν ομως κάποιος ξερει σιγουρα ας με διορθώσει\
αρα η σωστη σειρα ειναι
για τα παλια κρανη:
RX7 Corsair
Astro/R
Astro/J
κτλ κτλ
για τα καινουρια:
RX7 GP
Viper
Chaser
κτλ κτλ
μερικα μοντελα ειχαν διαφορετικη ονομασια για της αγορες της Αμερικης/Καναδα
O idi παραπάνω τα εγραψε πολύ καλα, αλλωστε εχει φτάσει να ξέρει τις υπάλληλους με τα μικρά της ονόματαΑρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
1. viper
2. chaser
3. astro
![]()
![]()
Παντως πρέπει να διορθωσω προσθέσω κι εγω κάτι.
To AstroJ και το AstroR ηταν ιδια εκτός των αεραγωγων (το ανοιγμα τους) και του οτι στο R βγαινει και το πανω μέρος του εσωτερικού.
Το Chaser ειναι κατασκευασμένο απο υποδέστερο υλικό απο τα Αstro, Viper κλπ, ειναι και φτηνότερο κράνος, οπότε στην παραπάνω κατάταξη απο θεμα ποιότητας και οχι χρονολογίας θα ηταν
Mετα το RX7
1. Viper, Astro
2. Chaser
3. Condor
Πιo πριν το Condor ηταν τα NR (3 και 5).
Πριν αλλά και ταυτόχρονα με τα Astro ειχαμε τα Quantum που ηταν λίγο πιο φαρδιά και ανετα.
Ακόμα πιο πριν το Omni.
Και να και το original Arai Astro, το φοαρει ο τυπος με το RD εδω
http://www.flickr.com/photos/dave_kepcove/3128589279/
Το ειχε ενας φίλος το 86 οταν εγω ειχα AGV Kenny Roberts.
Ηταν το πρωτο Αrai που κυκλοφόρησε εδω, ηταν πανακριβο και δυσεύρετο, και δεν το ειχε κανείς αλλος που να ξέρω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τι εννοείς υποδιέστερο υλικό; Σε ανθεκτικότητα σε κρούση και απορρόφηση μιλάμε;
Η αλήθεια είναι πως έχω ένα Corsair το οποίο μάλλον μου βγήκε μεγάλο. Θέλω να πάρω άλλο κράνος αλλά το ίδιο δεν το βρίσκω πλέον στο σχέδιο που θέλω και τα GP δεν με ενδιαφέρουν. Έλεγα να πάρω ένα Chaser γιατί δεν με τρελαίνουν τα υπόλοιπα σε σχέδια αλλά με αυτό που μου είπες με έβαλες σε ερωτηματικά....
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
μη τρελαίνεσε, υποδεεστερο υλικό δε σημαίνει ότι το κράνος δεν είναι καλό.Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Τι εννοείς υποδιέστερο υλικό; Σε ανθεκτικότητα σε κρούση και απορρόφηση μιλάμε;
...
...αλλά με αυτό που μου είπες με έβαλες σε ερωτηματικά....
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=75212
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μη τρελαίνεσε, υποδεεστερο υλικό δε σημαίνει ότι το κράνος δεν είναι καλό.
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=75212
Όχι είμαι σίγουρος πως είναι καλό, το θέμα είναι πως όταν ακούς για διαφορετικά υλικά κατασκευής του κέλυφους, τότε σίγουρα θες να ξέρεις ποιό είναι το πιο ανθεκτικό.
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
Aκριβως όπως τα λεει ο road spirit.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μη τρελαίνεσε, υποδεεστερο υλικό δε σημαίνει ότι το κράνος δεν είναι καλό.
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=75212![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
H Arai διαφημίζει το κελυφος 'Supe Compex Laminate' σαν καλύτερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Όχι είμαι σίγουρος πως είναι καλό, το θέμα είναι πως όταν ακούς για διαφορετικά υλικά κατασκευής του κέλυφους, τότε σίγουρα θες να ξέρεις ποιό είναι το πιο ανθεκτικό.
Ειναι και δική της πατέντα.
Αυτό δεν σημαίνεο οτι το Fiberglass δεν είναι καλό, απλά το αλλο είναι μαλλον καλύτερο!
Ειναι και ακριβότερο![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
κανα νεο απο αγγλια?
ΜΟυ τηλεφωνησαν χθες Παρασκευη το πρωι και μου είπαν οτι το κράνος μου το στελνουν μεβραδινή πτήση οπότε Δευτέρα-Τριτη θα το έχω.Θα ενημερωσω
ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!
????