Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Άμα ξαναπάω σε μάστορα να με χέσετε ...

πωπωπω ρε μαλακα....περαστικα για τα χερια σου ρε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    :a53: :a53:

τι λες τώρα ρε Άκη
    με άγχωσες...

για το επόμενο σέρβις πότε μπορείς δεν ξέρω αν θα ξαναεμπιστευτώ συνεργείο

πέρα απ' την πλάκα όντως μας άγχωσες όλους

περαστικά για το έγκαυμα, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    περαστικα ακη...

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Συγγνώμη να σε ρωτήσω κάτι? Ακούς το νερό να κοχλάζει και ανοίγεις το κύκλωμα? Να δεις τι? Αν έβρασε να ρίξεις τα μακαρόνια? Εκανες μια τόσο χοντρή μαλ... που θα μπορούσες να μείνεις ΤΥΦΛΟΣ και δε βλέπεις ότι το να μπουν δυο σωλήνες ανάποδα είναι ανθρώπινο λάθος? Και μας λες ότι τα μηχανάκια που καβαλάς πάνε 300 και ο φίλος σου δε συγχωρείται? Δηλαδή δεν κινδυνεύεις να σκοτωθείς ανά πάσα στιγμή όταν πηγαίνεις με 300? Αναλαμβάνεις την ευθύνη να οδηγήσεις με 300 και δεν έχεις τη στοιχειώδη λογική να μην ανοίξεις ένα κύκλωμα με υψηλή πίεση? Άλλωστε δε μπορούσε να γίνει αυτό το λάθος σε οποιαδήποτε μηχανή του κόσμου? Αυτά είναι στατιστικώς δεδομένα φίλε μου. Οπως και το ότι κάποιοι άνθρωποι θα καούν από ατμούς ψυγείου, από δική τους βλακεία και μόνο... Σκέψου. Και περαστικά σου.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Συγγνώμη να σε ρωτήσω κάτι? Ακούς το νερό να κοχλάζει και ανοίγεις το κύκλωμα? Να δεις τι? Αν έβρασε να ρίξεις τα μακαρόνια? Εκανες μια τόσο χοντρή μαλ... που θα μπορούσες να μείνεις ΤΥΦΛΟΣ και δε βλέπεις ότι το να μπουν δυο σωλήνες ανάποδα είναι ανθρώπινο λάθος? Και μας λες ότι τα μηχανάκια που καβαλάς πάνε 300 και ο φίλος σου δε συγχωρείται? Δηλαδή δεν κινδυνεύεις να σκοτωθείς ανά πάσα στιγμή όταν πηγαίνεις με 300? Αναλαμβάνεις την ευθύνη να οδηγήσεις με 300 και δεν έχεις τη στοιχειώδη λογική να μην ανοίξεις ένα κύκλωμα με υψηλή πίεση? Άλλωστε δε μπορούσε να γίνει αυτό το λάθος σε οποιαδήποτε μηχανή του κόσμου? Αυτά είναι στατιστικώς δεδομένα φίλε μου. Οπως και το ότι κάποιοι άνθρωποι θα καούν από ατμούς ψυγείου, από δική τους βλακεία και μόνο... Σκέψου. Και περαστικά σου.
    οκ και σορρυ ...

ναι είμαι βλάκας ...

γιατί νόμιζα πως το δοχείο πλήρωσης διατηρεί ανεξάρτητη πίεση από το υπόλοιπο κύκλωμα (και γι' αυτό μπορείς να συμπληρώσεις όποτε θέλεις ψυκτικό μια και έχει ξεχωριστό σωληνάκι απορροής )και υπό νορμάλ συνθήκες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υπό πίεση

σορρυ επίσης που βγήκα νύχτα σε άδειο εθνικό δίκτυο για να ξεκαπνίσω το μηχανάκι χωρίς να διακινδυνέψω ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος ..

την Δευτέρα το πρωί θα πάω γονατιστός να ζητήσω συγγνώμη από τον μηχανικό και φίλο μου και θα παραμείνω γονατιστός μέχρι να σκίσει το πτυχίο μηχανολόγου που έχω ...

thanks για τα περαστικά ..

ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ..........

Γιά όλους λοιπόν τούς φίλους τού μοτό .........γιά νά μήν ξανακαεί
    κανένας...........

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑΠΑ ΨΥΓΕΙΟΥ..........ΠΕΤΣΕΤΤΑ, ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ , ΣΤΟΥΠΙ

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΠΑ.........ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΙΑ.....!!!

Αύτά γιά νά μή μάς έρθει τό νερό στή μάπα...

Άκόμα καλύτερα όποιος έχει ύπομονή καί νοιώσει κάτι περίεργο στό
    μηχανάκι του,άνέβασμα θερμοκρασίας κ.λ.π.
    άς σβήσει καί άς περιμένει κανένα δεκάλεπτο πρίν άνοίξει τήν τάπα....!!!

ΤΏΡΑ........
    γιά νά σούρθουν άπό τό βοηθητικό δοχείο...??

Εύχομαι περαστικά.....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Άκη, φίλε, έχεις δίκιο.
    Ειδικά όταν κάτι έχει να κάνει με την ασφάλεια μας... Γι'αυτό εξάλλου είναι "μηχανικοί". Όχι επειδή απλά μπορούν να μοντάρουν ένα fairing..

Ελπίζω το έγκαυμα να μην είναι κάτι σοβαρό..

Ας έχουμε την υγειά μας τουλάχιστον..

μεγαλη μαλακια νο1
    τελειώνω σαν μηχανικος, με οτιδήποτε που εχει να κανει με νερά,
    και δεν ζεσταίνω το εργαλειο στο οριο να δω τι κανει?
    μεγαλη μαλακια νο2
    το εργαλείο ειναι "δικου μου" και δεν το κοιτάω 2η φορά?
    μεγαλη μαλακια νο3
    παω βολτα με το μόλις φτιαγμένο ψυγείο, και δεν κοιτάω ΣΥΝΕΧΕΙΑ θερμοκρασία?
    μεγαλη μαλακια νο4
    ακουω τους ατμους να ψαχνουν διέξοδο και περιμενω να εινια το παγουράκι νορμαλ?

παροιμία tai no 34
    αμα δεν εχεις χερια να ξυστείς μην περιμένεις σωστο ξύσιμο απο αλλους

αιντε και περαστικα στα χερια σου

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    οκ και σορρυ ...
    την Δευτέρα το πρωί θα πάω γονατιστός να ζητήσω συγγνώμη από τον μηχανικό και φίλο μου και θα παραμείνω γονατιστός μέχρι να σκίσει το πτυχίο μηχανολόγου που έχω ...

να μας πεις τις εξελιξεις...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	spank.gif 
Προβολές:	370 
Μέγεθος:	8,7 KB 
ID:	159567
    Accipere quam facere praestat injuriam

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ελα ΔΩΣΕ ... ΜΟΤΟκοτσομπολια.... αυτο ειναι που λενε "-...με τσουρουφλισε ο μλκς ο μαστορης..."

αλλα σαυτη την περιπτωση οχι απο $$$$

Για να καταλαβω.Πας σε "φιλο" "μηχανικο",τον πληρωνεις κανονικοτατα αν καταλαβα καλα,κινδυνευει η ζωη σου στη χειροτερη,το μηχανακι σου στην ας πουμε καλυτερη και τι κανεις?Εγω θα τον εδινα στεγνα.Αν ετσι επιπολαια συμπεριφερονται οι "φιλοι μηχανικοι" να ειναι ετοιμοι να υποστουν τις συνεπειες.Τι φταιει ο αλλος να καψει τα χερια του οσο λαθος κι αν ηταν η κινηση του να δει τα νερα.Φαντασου στη θεση του Ακη να ηταν ενας πιτσιρικας που πρωτοβγαλε μεγαλο διπλωμα και πηρε R1.

Ακη περαστικα,συγγνωμη που δεν στα ειπα στο πρωτο ποστ αλλα φουρκιστηκα με το φιλο σου γιατι κι εγω ειμαι καμμενος.Ενα golf που ειχα παληα παρεδωσε πνευμα γιατι ο μαλακας ξεχασε να σφιξει το κολλαρο του ψυγειου.Ευτυχως ο συνεταιρος του αναγνωρισε το λαθος και πηρα ενα μοτερ "λουλουδι" σχεδον τσαμπα και χωρις εργατικα τοποθετησης.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Για να καταλαβω.Πας σε "φιλο" "μηχανικο",τον πληρωνεις κανονικοτατα αν καταλαβα καλα,κινδυνευει η ζωη σου στη χειροτερη,το μηχανακι σου στην ας πουμε καλυτερη και τι κανεις?

kala re.....αφου ξερετε....και το ξερουν ολοι στην πιατσα... ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ... ΠΟΤΕ ! Ο Χ Ι !!

θες να σου πω για ιστορια με φιλο "μαστορα"εργολαβο , που εχτισε σπιτι και το κανε οπως δεν θα το κανε στον εχθρο? οι φιλοι και οι συγγενεις εκμεταλευονται τις ανοχες και τις αντοχες μας...

απλα στην περιπτωση του Γατμαστορ....μετα απο αυτο που επαθε και που ειναι χοντρο ..να καψεις τα χερια σου επειδη ο "επαγγελματιας"-τεχνιτης ηταν 'ελαφρυς' ....ΠΡΕΠΕΙ να το μαθει ο περιγυρος του ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...γιατι ο ανθρωπος χαρακτηριζεται απο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ!!!

Accipere quam facere praestat injuriam

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    catmaster, μιας και οτι ειχες αλλαξει ψυγειο, πως και δεν τσεκαρες συνεχως τη θερμοκρασια του κινητηρα?θα επρεπε να ησουν υποψιασμενος, ειδικα τωρα στην αρχη...

τεσπα, αφουδεν ηταν τιποτα σοβαρο, παλι καλα να λες...
    φαντασου να του το ειχες δωσει να σου αλλαξει τιποτα λαδια σε κανα πιρουνι και να τα χε σφυξει οπως οπως και στα 200+ σε καμια λακουβα να αρχιζαν οι ζεμπεκιες:hypnotize

οπως ειπες, ποτε σε μαστορα...
    αμα μπορουμε μονοι μας, ας τα κανουμε μονοι μας, γιατι οσοι ασχολουντε μονοι τους και πανε σε μαστορα, την εχουν πατησει ΟΛΟΙ ανεξερετως, γιατι οταν ξερεις, ο ''μαστορας'' δε μπορει να σου πει τη μαλακια του, μιας και επειδη δε θα στεκει δε θα τη φας οπως καποιος ανυποψιαστος...

τεσπα, θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα...
    εγω επαθα απο μαστορα ζημια, οταν ειχα φυγει για διακοπες σε νησι, επειδη το προβλημα βγηκε 2 μερες πριν την αναχωριση και δεν προλαβαινα να ασχολυθω
    ειχα σκαλωσει στην ιδεα οτι αφου εβαλε το χερακι του ο μαστορας, θα μπορουσε το αμαξι να εμενε, οχι αφου ειχαμε φτασει στο νησι, αλλα οταν πηγαιναμε προς πειραια, με τον κοσμο μεσα και φουλ φορτωμενο το αυτοκινητο , μιας και αφου βγηκαμε απο το καραβι, το αμαξι εμεινε μετα απο 10χλμ

το λαθος το δικο σου ηταν οτι δεν εριξες μια ματια σε αυτα που εκανε, αλλα βεβαια τον θεωρουσες πιο υπευθυνο μαλλον...

απο δευτερα, πηγαινε ΧΕΣΕ τον, και ζητα τα λεφτα που του εδωσες πισω(μετα το πατοκορφο χεσιμο).Δεν ειναι θεμα γυφτιας, ειναι θεμα τιμης.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Άκη περαστικά στα χέρια σου!!!!

Το μόνο που μπορώ να πω......

Δεν είναι και το πιο απλό λάθος! Σωλήνες είναι, όχι καρφίτσες!!!!

Καλή δύναμη αύριο!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Προφανώς και ήταν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ και ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ.-
    Μην ξεχνάτε όμως ότι ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑόλοι κάνουν λάθη:από έναν οδοκαθαριστή που δε μάζεψε τα σκουπίδια μέχρι χειρούργο και πιλότο μαχητικού.
    Προφανώς τα λάθη των πραπάνω ΔΕΝ έχουν την ίδια βαρύτητα,μην τρελλαθούμε κιόλας,αλλά λάθη πάντα γινόταν,γίνονται και θα γίνονται.
    Eπίσης τα μεγαλύτερα λάθη γίνονται από υπερβολική εξοικείωση,ρουτίνα και επαναληψιμότητα(όταν αρχίσεις και λες "έλα μωρέ,το'χω χαλαρά,ξέρω-ξέρω-ξέρω" τότε την πατάς).
    Όσο και να προσέξει κανείς κάποιος,κάπου κάποτε θα την κάνει τη μαλακία.

Catmaster δε νομίζω να την έκανε την πατάτα επίτηδες.Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν ότι κινδύνεψες.
    Οπότε πήγαινε ξέχεσέ τον και άλλαξε μηχανικό.

Τώρα για το ότι άνοιξες με ζεστό μοτέρ και γυμνά χέρια...
    και υπό νορμάλ συνθήκες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υπό πίεση
    το λες και μόνος σου: υπό νορμάλ .
    Απ'τη στιγμή που παρατηρείς κάτι ασυνήθιστο στο μοτέρ σου μάλλον δεν είναι όλα νορμάλ...
    Περαστικά και μην τρελλαίνεσαι..στατιστικά με κάποιο τρόπο όλοι κάπως την πατάνε..

ΥΓ:Ρε μήπως είσαι prone to accidents;Ξάδερφος του Μητσοτάκη;
    Θυμάμαι μια φωτό που πόσταρες μ'ένα δέντρο που είχε πέσει ακριβώς μπροστά σου...
    Χώσε extra μπεκ με αγιασμό!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πέτρα που είχα φάει στο ψυγείο πριν χρόνια και είχε επιδιορθωθεί τελικά έβγαλε το ψυγείο νερού εκτός μάχης ...

Επειδή δεν είχα χρόνο και ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου αυτές τις μέρες με τα κρύα και τις βροχές στην αυλή (γεράσαμε και η μέση δεν τραβάει κιόλας - άσε που δεν μας πάει το σκύψιμο) ... πήγα το μηχανάκι σε καλό μου φίλο (που είχαμε δουλέψει και στο συνεργείο του μαζί για κάτι φεγγάρια) να μου βάλει ένα ψυγείο ... βασικά το θεώρησα και ξεφτίλα να μην πάω να μου το περάσει μιας και το είχε βρει αυτός το ψυγείο ....

πάω χτες να το πάρω ... ολα οκ μου λέει προσκυνάω στο θεό "ακούμπα" και φεύγω ...

παίρνω μετά την Άφρικα πάω ΔΣ , πάω μπρίκι και γυρίζω σπίτι ...

βράδυ αργά μου την βαράει και βγάζω το τούμπανο βόλτα κατά τις δυόμιση το ξημέρωμα ...

πάω Αττική βγαίνω πίσω για Λαύριο , βγαίνω από παραλιακά , πάω Χαλκίδα , πάω Ορχομενό και γυρίζοντας σταματάω να βάλω βενζίνη ...

... και ακούω ένα ήχο που δεν μου άρεσε καθόλου ...

... νερό να βράζει ....

τελείως σπασμωδικά - και μαλακία μου τελικά - ανοίγω τη σέλα και ανοίγω την τάπα του δοχείου πλήρωσης ...

πετάει ένα πίδακα ατμού και μου καίει τα χέρια ... nice ...

το γύρισα όπως όπως και σταματούσα κάθε 20 - 30 χιλιόμετρα να συμπληρώσω παραφλού ...

κάηκαν τα χέρια μου άσχημα αλλά στη ζοχάδα μου δεν πήρα χαμπάρι , σπίτι επιστροφή , κλειδώνω το μηχανάκι , βάζω κρέμα στα χέρια μου και το πρωί εγερτήριο γιατί είχα μάστορα οικοδόμο στο εξοχικό ....

βοηθούσα όπως - όπως το μάστορα με χέρια χάλια και σκεφτόμουνα το μηχανάκι μου ...

τελικά βράδυ που τελείωσα γύρισα Αθήνα και έκατσα πάνω στη ζοχάδα μου και το σκόρπισα τελείως ...

ο μαλάκας είχε βάλει ανάποδα τα σωληνάκια του ψυγείου ... ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ !!!

τελικά για να σιγουρευτώ έκατσα και έλυσα τα πάντα και τσέκαρα αντλίες , σένσορες και θερμοστάτες για να μου φύγει το κόλλημα .... ευτυχώς όλα οκ... Honda ρούλζ όπως πάντα ...

με λίγα λόγια ...

καλύτερα να το έκανα μόνος μου μια και καλή ...

δεν λέω εδώ μέσα ποιος είναι - εξάλλου δεν γράφει στο μοτό και δεν θα του κάνω καταγγελία αλλά θα του κάνω το μαγαζί του λαμπόγυαλο την δευτέρα το πρωί - λήξις

η ρόμπα η ξεκούμπωτη ο αλήτης ... έκαψα τα χέρια μου με τον παλιόπουστα ...

αυτά τα ολίγα και σόρρυ για την πάρλα ...

( η φωτό είναι στο τέλος πια με προβολέα και την μέση και τα χέρια μου να με έχουν πεθάνει .. )
    'Ολα αυτά για να μας πεις ότι πάει το μπρίκι με 300;

... τα μηχανάκια που καβαλάμε πάνε ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ δεν είναι παπιά ...

....

Την επόμενη φορά να το πας στον μαστρο-Λεωνίδα...

Εντάξει ρε Ακη.... περαστικά αλλά.... αφου είναι φίλος σου κλπ, γιατι αναλώνεσε εδώ μέσα (αφου δεν λες και ποιος είναι) αλλά δεν τον πήρες ένα τηλ να τον μπινελικώσεις;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	poster_leonidas.jpg 
Προβολές:	293 
Μέγεθος:	70,7 KB 
ID:	159637
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 22:22
  2. Καλημερα Σε Ολουσ Να Το Φτιαξω
    από TEO.VFR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 12:46
  3. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03
  4. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2004, 15:56
  5. να με και εγωωωωω....
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2004, 01:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε