Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
kai se mayro !!!!
WOW![]()
ωραίο το μαύρο....![]()
Άσε που θα είναι και πιο γλήγολο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
kai se mayro !!!!
WOW![]()
ωραίο το μαύρο....![]()
Άσε που θα είναι και πιο γλήγολο...![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Καλημερα σε ολους και ολες..!
Λοιπον επειδη μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξω κατηγορια και μαλλον θα δωσω το Βαραντερακι μου για να παρω το Cbr 1100xx θελω τι γνωμη σας για το μηχανακι και οτι μπορει να βοηθεισει.
Οπως ξερετε ταξιδευω παρα πολυ συχνα, το κομματι Αθηνα Λαμια γινετε περιπου 2 φορες την εβδομαδα και εκδρομες πολλες.
Οποιος θελει ας πει τι γνωμη του!![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Αφου ξερεις οτι δεν μου καθονται τα bmw δεν μπορω .
Τανασι το VFR παιρνει πλαινες?
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Auto den einai boxer re sy theio ... einai K o kinitiras kai symperiferetai san giaponeziko .... kai den milame gia kratima !!!!
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
Δεν λεω σε μαυρο ειναι και πολυ ομορφο...
ρε παιδια τωρ κοιταξα το καταλογο της BMW ρε ειναι μονο 98 αλογα???
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ..[ΒMW ΜΕ ΓΚΑΖΙ??ΤΙ ΩΡΑΑΑΑ??]
ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΕΙ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΣΑ ΤΡΑΙΝΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ..
ΡΕ ΣΕΙΣ..ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ???
ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΙΨΙΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ....
ΦΙΛΕ...ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ,ΛΟΓΙΣΤΗΣ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ...:rotflmao:
οκ ακυρο 130 αλλα και παλι δεν συγκρινετε με τα αλλα δυο (152)
167 aloga enoeis.... kai gia to an stribei i oxi ... rixe mia matia sto dual-lever pou exei stin anartisi kai meta to xanasyzitame...
ΤΟ ΧΧ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ...
Η ΠΑΡΕ ΤΟ BUSA -SUZUKI...
Τιποτα απο ολα δεν ειμαι και το μηχανακι εγω δεν το εχω οδηγησει τα αλλα 2 το χχ και το ζζρ1200 τ εχω οδηγησει και μου αρεσαν αλλα ζηταω γνωμες..Το Κ1200 μου ακουγεται αργο σε σχεση με αυτο που θελω
Ρε σπικε ο καταλογος της BMW λεει 130 αλογα!!!οπως και ενα 0300 που εχω εδω!!!
To k1200 argo ?? den sou ftanoun 167 aloga ???? Plaka mou kaneis ???? To K to sygrinoun me to busa !!!!!
Βάλε βρε παπάρα και μια φωτό του XX ναΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τιποτα απο ολα δεν ειμαι και το μηχανακι εγω δεν το εχω οδηγησει τα αλλα 2 το χχ και το ζζρ1200 τ εχω οδηγησει και μου αρεσαν αλλα ζηταω γνωμες..Το Κ1200 μου ακουγεται αργο σε σχεση με αυτο που θελω
τα έχουμε όλα εδώ να τα συγκρίνουμε....
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
ναι ρε συ...ΑΥΤΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΟΤΟGP ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ ΤΑΠΑ ,ΦΕΤΑ ΚΤΛ??ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ Ε??ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ ΓΛΗΓΟΛΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
167 aloga enoeis.... kai gia to an stribei i oxi ... rixe mia matia sto dual-lever pou exei stin anartisi kai meta to xanasyzitame...
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ...ΨΑΡΩΣΑ..:rotflmao: