Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
εγω αυτο κανω ... και μεχρι να ξεκινησω , οι αναθυμιασεις απο τα καμμενα σπρευ και λαδια με χουν κανει πολυ ΧΑΙ και φευγω μεστην κ@βλα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
εγω αυτο κανω ... και μεχρι να ξεκινησω , οι αναθυμιασεις απο τα καμμενα σπρευ και λαδια με χουν κανει πολυ ΧΑΙ και φευγω μεστην κ@βλα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1-2 λεπτά στατικό ζέσταμα με το ρελαντί να είναι γύρω από τις 2Κ ίσα-ίσα μέχρι να να βγεί από το γκαράζ και φορέσω μπουφάν, κράνος, γάντια κλπ
Συνήθως μέχρι να γίνουν αυτά έχει ήδη ανάψει η πρώτη μπάρα και το θερμόμετρο ήδη δείχνει πάνω από 50 βαθμούς....
Προσεκτικά με μικρό άνοιγμα γκαζιού και έως μεσαίες στροφές για 2-3 λεπτά στο δρόμο μέχρι να φτάσει λίγο κάτω από την κανονική ή αλλιώς μέχρι το θερμόμετρο να καβαντζώσει τους 75 βαθμούς (απ' ότι έχω καταλάβει κάπου εκεί ανοίγει ο θερμοστάτης του).
Μετά δεν έχει ανάγκη....![]()
Εγω παντα , τα αφηνω , να ζεστανει ( μια παυλιτσα ) , δηλαδη , συνηθως μεχρι να ξεκλειδωσω κ να φορεσω γαντια-κρανος . Μετα χαλαρα , στα πρωτα χλμ ...
![]()
εμένα κάνει πολύ θόρυβο στο γκαράζ και για να μην φάω καμία γλάστρα απο τον πρώτο όροφο αναγκαστικά ντυνόμουν κ μετα την έβαζα μπροστά.
Οποτε εκανα το σωστο σύμφωνα με το μοτο τρόπο ζεστάματος!![]()
Να πω και εγώ.
Κατεβαίνω γκαράζ. Γυρνάω κλειδί , βάζω κράνος γάντια, την βγάζω τσουλιστή από το γκαράζ, κατεβαίνω κλείνω πόρτα, και ξεκινάω χαλαρά.
Από ότι κατλαβαίνω όλοι λίγο πολύ κάνουμε το ίδιο.
Αυτο που λέει λοιπόν ο ειδικός τύπος, είναι λάθος?
Είναι εν μέρει λάθος? Και αν είναι λάθος, με ποια ευθύνη δημοσιεύτηκε??
![]()
![]()
![]()
εδω δημοσιευουν σχολια ου τυπου ποσο καλη μηχανη ειναι το Ζ750 , εκει θα κολλησουνΑρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Να πω και εγώ.
Κατεβαίνω γκαράζ. Γυρνάω κλειδί , βάζω κράνος γάντια, την βγάζω τσουλιστή από το γκαράζ, κατεβαίνω κλείνω πόρτα, και ξεκινάω χαλαρά.
![]()
![]()
![]()
PROzacRIDER
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Να πω και εγώ.
![]()
![]()
![]()
απο που συμπέρανες οτι αυτο που γραφει το περιοδικό ειναι λάθος?? επειδη οι πιο πολλοι κάνουν άλλη διαδικασία για το ζεσταμα??
ΠροφανώςΑρχικά δημιουργήθηκε από pipis
απο που συμπέρανες οτι αυτο που γραφει το περιοδικό ειναι λάθος?? επειδη οι πιο πολλοι κάνουν άλλη διαδικασία για το ζεσταμα??![]()
Οι περισσότεροι λένε οτι το αφήνουν λίγο και φευγουν.
Η οτι δεν κάνει να κινηθείς με το τσοκ ανοικτό
Το άρθρο του περιοδικού λέει τελείως άλλα.
Απλά δεν είμαι ο άνθρωπος που επειδή θα το δω γραμμένο σε ένα περιοδικό, θα το θεωρήσω και πανάκεια λύση.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
... με ποια ευθύνη δημοσιεύτηκε??![]()
χωρίς καμία ευθύνη πάντως, σου λέω ότι το παρόν θρεντ μάλλον θα το φάει η μαρμάγκα εντός ολίγου ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
χωρίς καμία ευθύνη πάντως, σου λέω ότι το παρόν θρεντ μάλλον θα το φάει η μαρμάγκα εντός ολίγου ...
Γιατί ρε Γιάννη??
Λόγω copyrights??
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
Δεκτό και σεβαστό Γιάννη.
Αν και κατα την γνώμη μου, θα πρέπει να καθαριστεί και να μείνει μόνο το πρώτο ποστ.
Στείλτε το
:smilea:
σωστότατο είναι το άρθρο του περιοδικού , επειδή οι περισσότεροι κάνουμε λίγο πολύ άλλα δεν σημαίνει οτι είναι και σωστάΑρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Προφανώς![]()
Οι περισσότεροι λένε οτι το αφήνουν λίγο και φευγουν.
Η οτι δεν κάνει να κινηθείς με το τσοκ ανοικτό
Το άρθρο του μοτό λέει τελείως άλλα.
Απλά δεν είμαι ο άνθρωπος που επειδή θα το δω γραμμένο σε ένα περιοδικό, θα το θεωρήσω και πανάκεια λύση.
![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Τότε είναι που θα το φάει η μαρμάγκα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Αν και κατα την γνώμη μου, θα πρέπει να καθαριστεί και να μείνει μόνο το πρώτο ποστ.![]()
θα μεταποιηθεί, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί η συζήτηση (εάν είναι επιθυμητό...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
H κατάλληλη κλίμακα μέτρησης για το κατάλληλο target group.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγω βλέπω στον τιγρη, μεχρι να βαλω τα παραπάνω εχει ανάψει η μια παυλα θερμοκρασίας και μεχρι να ανέβω τη ραμπα και να κλείσω την πόρτα εχει αναψει και η δεύτερη.
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...