Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Ledάκια εδώ και τώρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
    1 e * 2 led = 2 e

Μην πληρωσεις παραπανω . Το δικο μ ειναι μια χαρα κ φωτεινο .

Ωχ.... 5πλάσια τα πλήρωσα...

Καλά να πάθω αφού δεν τ' όψαξα και εμπιστεύτηκα έμπορο (ο οποίος όμως μπορεί να κέρδισε προσωρινά μερικά ευρόπουλα αλλά σε βάθος χρόνου χαμένος θα βγεί αφού δεν θα ξαναπατήσω...)

Παλαιό μέλος
    Σωστος! Κριμα τα λεφτα που εσκασες ... αλλα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος !

Αυτη η νοοτροπια των εμπορων "οτι προλαβει κ αρπαξει ο κωλος μας" , μας εχει ( και τους εχει ) καταστρεψει ...

Μας περνανε για μ@λ@κες .

Σε λιγο καιρο , που ολοι θα στραφουμε σε αγορες απεξω κ δεν θα περνουν φραγκο να δω τί μυγες θα βαρανε . Θα χαρω πολυ να δω τους μισους να κλεινουν, κ τους αλλους μισους , να ριξουν τις τιμες σε φυσιολογικα επιπεδα κ να αγωνιουν για την επιβιωση τους ...

Το χερι που σε ταιζει δεν το δαγκωνεις .. ακομα κ τα σκυλια το ξερουν . Καιρος να το μαθουνε κ αυτοι ..

Σε λιγο καιρο , που ολοι θα στραφουμε σε αγορες απεξω κ δεν θα περνουν φραγκο να δω τί μυγες θα βαρανε . Θα χαρω πολυ να δω τους μισους να κλεινουν, κ τους αλλους μισους , να ριξουν τις τιμες σε φυσιολογικα επιπεδα κ να αγωνιουν για την επιβιωση τους ...

Το χερι που σε ταιζει δεν το δαγκωνεις .. ακομα κ τα σκυλια το ξερουν . Καιρος να το μαθουνε κ αυτοι ..

Πολυ σωστος............
    Rock hard ride free

ρε παιδιά, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.... υπάρχουν σετ με 5 ευρω υπάρχουν και με 20!
    δεν έχουν όλα το ίδιο φως, ούτε την ίδια αντοχή στο χρόνο...

ξέρω πολλούς που προτιμήσανε τα φθηνά, και τους καήκανε αμέσως, ή δεν κουμπώνανε καλά και τρέμανε κλπ κλπ

τώρα το αν κάποιος αγόρασε τα φτηνιάρικα και τα πλήρωσε για ποιοτικά, είναι άλλο θέμα...

Παλαιό μέλος
    Ρε εσυ , βαρεθηκα αυτην την καραμελα με την ποιοτητα ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ LEDΑΚΙΑ !!! ελεος δηλαδη ... ποσο μεγαλη διαφορα εχουν στην ποιοτητα για να δικαιολογησουν την τιμη ?!

Απλα μας πιανουν κοτσο ... ειναι ικανοι να μας πουλησουν παραμυθι οτι τα ledakia ειναι μινι xenon με pico ballast στα 10000k , και στο τελος να μας πεταξουν κατι του styl , να προτιμησουμε αυτα , και οχι τα κινεζικα γιατι υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα .

ΟΧΙ , φιλε μου , τερμα τα παραμυθια , οι ποιοτικες διαφορες ειναι μηδαμηνες σε τετοιου ειδους προοιντα . Το μονο θεμα ειναι ποσα χρηματα βγαινουν καθαρα απο την τσεπη σου , και πηγαινουν καθαρα στην τσεπη τους !

πχ με την βενζινη . Γιατι κοστιζει εδω ( συγγρου ) 0,94 το λιτρο ? αφου το βαρελι ειναι στα 45 $

υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα ? η αλλη βενζινη ειναι στο εξωτερικο ή στην πάτρα ειναι κινεζικη απομιμηση και κανει 0,80 ? Βγαζει λιγοτερα χλμ ? χαλαει το μοτερ ?

:hypnotize

ΥΣ : Αν παραγγειλω κανενα βαρελι με βενζινη απο america ή απο αραβία στο ebay , ποσο θα μου βγει με μεταφορικα για ελλαντα ? Πρεπει να συμφερει λογικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ρε παιδιά, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.... υπάρχουν σετ με 5 ευρω υπάρχουν και με 20!
    δεν έχουν όλα το ίδιο φως, ούτε την ίδια αντοχή στο χρόνο...

ξέρω πολλούς που προτιμήσανε τα φθηνά, και τους καήκανε αμέσως, ή δεν κουμπώνανε καλά και τρέμανε κλπ κλπ

τώρα το αν κάποιος αγόρασε τα φτηνιάρικα και τα πλήρωσε για ποιοτικά, είναι άλλο θέμα...
    Φίλε μου έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον για το συγκεκριμένο προιόν όλα ίδια είναι... Δεν είναι κανένα σύνθετο ή πολύπλοκο προιόν. Κινέζικα σφηνωτά Ledάκια-ψείρες του κιλού είναι που απλά μερικοί μας τα πουλάνε πανάκριβα και αν τους πάρεις χαμπάρι μετά παραμυθιάζουν ότι δήθεν τα δικά τους είναι "ποιοτικά" και δεν έχουν καμμιά σχέση με τα φθηνά που κυκλοφορούν.... "Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο" που λένε...

Φυσικά δεν φταίνε αυτοί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το λάθος είναι 100% δικό μου που πήρα τα πρώτα που βρήκα μπροστά μου στην τιμή που μου είπε χωρίς να το ψάξω λίγο....Πάντως το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί" και την επόμενη φορά θα είμαι ψυλλιασμένος...Και ο κύριος αυτός μπορεί να έκανε μια εύκολη αρπαχτή των 6-8 ευρώ αλλά σε βάθος χρόνου είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον από εμένα και απο τον κύκλο μου θα βγεί ζημιωμένος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δεν ξέρω πως ονομάζονται...Είναι τα μικρά λαμπάκια - ψείρες των 5W που θεωρούνται τα φώτα "θέσης" ή μικρά (στο FZ1 το καθένα είναι πάνω και στο πλάι από την αντίστοιχη κυρίως λάμπα)...Αν ξέρει κάποιος πως τα ζητάω ας βοηθήσει...

Είδα στον δρόμο ένα που τα είχε αντικαταστήσει με μπλέ Ledάκια και μου άρεσε πολύ αλλά δυστυχώς ήμουν με το παπί και δεν τον πρόλαβα. Ήταν φωτεινά και όμορφα...Στο δικό μου που έχει μπλέ πλαίσιο-ζάντες και μπλέ σειρήτια στις ζάντες φαντάζομαι θα του πηγαίνει πολύ...
    Μαλλον δεν σε προλαβα.
    Ηθελα να σου πω -σε οτι εχεις ιερο- μην το κανεις!
    Ειναι η απολυτη γυφτια....

Το εχω κανει και γω.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μαλλον δεν σε προλαβα.

Το εχω κανει και γω.
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡΕΣΟΥΝ !!!
    Και επιπλέον έχω την αίσθηση ότι σε κάνουν λίγο πιο ορατό γιατί το φωτεινό μπλέ των led "χτυπάει" στο μάτι και ξεχωρίζεις ανάμεσα στα υπόλοιπα λευκά φώτα της κυκλοφορίας...

Θα ποστάρω φωτό μόλις αξιωθώ να βγάλω

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μαλλον δεν σε προλαβα.

Το εχω κανει και γω.

εσυ που ΕΙΠΑΜΕ τα ειχες βαλει? στο μηχανακι ? ή αλλου?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	frontmedx600.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	78,7 KB 
ID:	160235
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡΕΣΟΥΝ !!!
    Και επιπλέον έχω την αίσθηση ότι σε κάνουν λίγο πιο ορατό γιατί το φωτεινό μπλέ των led "χτυπάει" στο μάτι και ξεχωρίζεις ανάμεσα στα υπόλοιπα λευκά φώτα της κυκλοφορίας...

Μαζί σου 1000%.Έβαλα μπλε led σποτάκι στο SV.
    To μπλε χρώμα είναι μακράν το πιο ορατό όταν μιλάμε για φωτισμό.Δεν είναι τυχαία οι φάροι αστυνομίας και ασθενοφόρων μπλε.
    Επίσης...

................

ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Kαλής ποιότητας μπλε led?? Και ποιό το νόημα??

Εχετε υπ οψιν οτι εκτός από γυφτικα ειναι και παράνομα?

Εκτός του ότι είναι παράνομα είναι και καθαρή κλεψιά 10? δυο τέτοια LED!

πηρα led με 1 ευρο το ενα καηκαν πηρα με 3 ευρο το ενα καηκαν πηρα με 6 ευρο το ενα καηκαν
    πηρα κιτ xenon και μου τα εκαναν δωρο δουλευουν ακομα τελικα το τζαμπα ειναι καλυτερο :rotflmao: :rotflmao:

ποιοτητεσ εχουν τα παντα το θεμα ειναι να μην πληρωνεισ την μαπα για καλο
    και αν αλλαζουν δυσκολα και καιγονται και αμεσωσ εκει ειναι η ξενερα

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡΕΣΟΥΝ !!!

Συμφωνώ μαζί σου και προσθέτω:
    Αν πήρες led απλά με 5 ευρώ, πιστεύω ότι σε κοροιδέψανε και όντως δεν είναι και τόσο καλά.

Αν όμως πήρες αυτά, πιστεύω είναι τα καλύτερα. Τόσο τα πήρα 5 ευρώ το ένα.
    Δεν είναι ένα αλλά 5 led σε μία ψείρα! και φωτίζουν υπέροχα.
    Εγώ τα έχω βάλει στη μηχανή μου και είναι super.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	led.jpg 
Προβολές:	196 
Μέγεθος:	38,6 KB 
ID:	160279

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Συμφωνώ μαζί σου και προσθέτω:
    Αν πήρες led με 5 ευρώ σαν αυτά της φωτό, πιστεύω ότι σε κοροιδέψανε και όντως δεν είναι και τόσο καλά.
    Φιλε μου αυτο δεν ειναι LED ... Απο την στιγμη που εχει μεσα συρματακι ειναι απλη λαμπα πυρακτωσεως

Οσο για τα LED του εμποριου , υπαρχει διαβαθμιση σε εταιριες κ ποιοτητες μιας και υπαρχει κ μεγαλη ποικιλια . Τα φθηνα που συνηθως ειναι κ πιο ευπαθη καιγονται πιο συντομα μιας κ δεν ειναι "ηλεκτρονικα" . Τα πιο ακριβα , ή τα μονά LED που εχουν πολλα ledακια μαζι στο ιδιο λαμπακι ειναι
    πιο ποιοτικα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν καιγονται ... Εγω προσωπικα παιρνω τα πιο φτηνα και ηδη το ενα απο τα 2 στα δυο χρονια που τα εχω χρειαστηκε αντικατασταση ( κρατησε περιπου 16 μηνες ) . Εχω και γνωστο που εδωσε 14 euro και του καηκε στο 6μηνο ... Και στο κατω κατω μιας και δεν ειναι απαραιτητα να ειναι οοοτι καλυτερο πανω στην μηχανη γιατι ουτε θεμα ασφαλειας τιθεται ουτε φωτεινοτητας προτιμω τα φθηνα κ οοοποτε καει το αλλαζω

www.fazerclub.gr

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΛΕΟΣ!!!ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
    από MitsosNaked στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 20:39
  2. ΟΤΕ.... ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2007, 01:54
  3. ΑΡΨΑΜ εδω και τωρα