Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 85

Θέμα: 20χρονος εφυγε...

Μέλος Το avatar του/της vamei
    Δυσκολευτηκα πολυ να βαλω αυτο το post λογω κακου μαντατου γιατι δεν θελω να γινομαι τετοιος αγγελειαφορος, ωστοσο υπερισχυσε η διαθεση μου υπερ ολων μας να συμμορφωνομαστε και να εχουμε συνειδηση της αναγκης εστω των δικων μας ανθρωπων να ζουν ησυχα και οχι να μας κουβαλουν μεσα τους με αγχος και ταραχη. Λυπαμαι τη μανα του κι οποιον αλλον τον "εφερε" μεσα του διοτι ειναι αδικο γι' αυτους τουλαχιστον...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Το πολυ 'political correctness' κουραζει.
    Ας αποφασισουμε οτι οποιος κανει κατι τετοιο ειναι σα να παιζει ρωσσικη ρουλετα. Αν ακουγαμε για καποιον οτι ο εγκεφαλος του εγκατελειψε το κρανιο του απο μια σφαιρα στη θαλαμη, θα τον λυπομασταν? Οχι, ηλιθιο θα τον λεγαμε. Ας τον πουμε λοιπον κι αυτον ηλιθιο για να τελειωνουμε και ας θεωρουμε τον εαυτο μας τυχερο που ο εν λογω ηλιθιος δεν επεσε απανω μας.
    Οσο για την μανα του, ας προσεχε κι αυτη με την παιδεια που του εδωσε, αν του εδωσε.
    Υπαρχουν τοσοι και τοσοι που πεθαινουν εξ'αιτιας αλλων, για να λυπηθουμε, που ειλικρινα δεν μου καηκε καρφι.

Το πολυ 'political correctness' κουραζει.
    Ας αποφασισουμε οτι οποιος κανει κατι τετοιο ειναι σα να παιζει ρωσσικη ρουλετα. Αν ακουγαμε για καποιον οτι ο εγκεφαλος του εγκατελειψε το κρανιο του απο μια σφαιρα στη θαλαμη, θα τον λυπομασταν? Οχι, ηλιθιο θα τον λεγαμε. Ας τον πουμε λοιπον κι αυτον ηλιθιο για να τελειωνουμε και ας θεωρουμε τον εαυτο μας τυχερο που ο εν λογω ηλιθιος δεν επεσε απανω μας.
    Οσο για την μανα του, ας προσεχε κι αυτη με την παιδεια που του εδωσε, αν του εδωσε.
    Υπαρχουν τοσοι και τοσοι που πεθαινουν εξ'αιτιας αλλων, για να λυπηθουμε, που ειλικρινα δεν μου καηκε καρφι.

---------------------

Σε βρισκω υγιεστατο...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

Οχι, ηλιθιο θα τον λεγαμε. Ας τον πουμε λοιπον κι αυτον ηλιθιο για να τελειωνουμε και ας θεωρουμε τον εαυτο μας τυχερο που ο εν λογω ηλιθιος δεν επεσε απανω μας.
    αυτα τα ωραια που γραφεις μπορεις να τα πεις στην μανα του απευθειας?
    αν δεν μπορεις δειξε σεβασμο οπου και να εισαι.

για να δειξεις λιγο σεβασμο δεν χρειαζετε να σε κοιτανε οι δικοι του

δειξε σεβασμο λοιπον και ας πιστευεις οτι θελεις για το παιδι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    το παιδί, έκανε ένα λάθος και το πλήρωσε με την ζωή του .... Την μαλακία που σας δέρνει κρατήστε την για το εαυτό σας !!! Δεν σας φταίμε σε τίποτα , ανόητοι σκατόψυχοι !!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αυτα τα ωραια που γραφεις μπορεις να τα πεις στην μανα του απευθειας?
    αν δεν μπορεις δειξε σεβασμο οπου και να εισαι.

για να δειξεις λιγο σεβασμο δεν χρειαζετε να σε κοιτανε οι δικοι του

δειξε σεβασμο λοιπον και ας πιστευεις οτι θελεις για το παιδι

Αν για σενα σεβασμος ειναι να μη κοιτας την ουσια προκειμενω να αισθανεσαι καλος χριστιανος, τοτε ειμαι αναμφιβολα ασεβης για σενα και δεν εχω και το παραμικρο προβλημα γι'αυτο.
    Κατα την γνωμη μου η μονη βολη κατα οποιασδηποτε εννοιας σεβασμου στην ιστορια αυτη, ειναι ελλειψη σεβασμου του αλαφροϊσκιωτου νεανια ως προς την ζωη των αλλων πρωτα απ'ολα και μετα την δικη του. Επαιξε και εχασε, γιατι λοιπον θα επρεπε εγω να στεναχωρηθω? Ουτε καν τον ηξερα. Εσυ δηλαδη πως στεναχωρεθηκες? Σου κοπηκε η ορεξη? Η λες ο,τι λες για να φανεις συμπονετικος και αρα 'καλος' στους ιντερνετ φιλαρες?

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Ρε σείς για συνέλθετε λίγο όλοι σας!!!!Πώς την είδαμε τη δουλειά δηλαδή επειδή οι νεκροί δεδικαίωνται σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε κριτική σε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ πράξεις δεν θα γίνεται αφορμή μια κατάσταση να παραδειγματιστούν ΕΣΤΩ άλλοι????Το παιδί άσχετα αν με λυπεί αφάνταστα το νεαρό της ηλικίας ταυ,άσχετα αν θρηνούμε ακόμη έναν στην άσφαλτο ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!Και να το βάλουν στο μύαλό τους ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ της ΚΑΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ δυστυχώς που κάνουν τα ίδια!Φυσικά με το μυαλό που κουβαλούσε και πάπι ακόμη ναχε θαείχε αυτή την κατάληξη απλά η χιλιάρα τον έστειλε μια ώρα αρχύτερα!!!
    Δηλαδή οι σημερινοί 18αρηδες και 20αρηδες είναι οι ΜΑΓΚΕΣ της ιστορίας?????Εμείς δεν είχαμε ψυχή δεν είχαμε κάβλα στην ηλικιά τους????Για συνέλθετε λίγο ωραίος ο πόνος και οι κλάψες και τα ΛΥΠΑΜΑΙ και όλα τα πρατράγουδα γιατί έφυγε μια νέα ζωή ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ αλλά αν αυτά τα κολόπαιδα που κυκλοφορούν εκεί εξω κάποιοι άλλοι συνομήλικοί του δεν συνετισθούν δεν ξέρω με τι τρόπο ας κάτσουμε σε ενα τραπέζοι ΟΛΟΙ και ας τον βρούμε Πολιτεία Φορείς Φόρουμε μεγαλύτεροι λόγω ηλικίας και πείρας και πάει λέγοντας...
    Εγώ προσωπικά ΦΟΒΑΜΑΙ και ΤΡΕΜΩ με αυτή την καμένη γενιά των 18...20 χρόνων.Τους βλέπω καθημερινά στις καφετέριες με τα κινητά κολλημένα στο αυτί ΣΥΝΕΧΕΙΑ άεργους χωρίς ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ καμία προοπτική!!!Να ξημεροβραδιάζονται στα ιντερνετομάγαζα και να κάνουν τη νύχτα μέρα...
    Εγώ δηλαδή που μπήκα στη δουλειά από 11 χρονών και απέκτησα μηχανή στα 30 μου ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ και ώς τώτε την έβγαζα με παπιά και ένα ΑΧάκι αργότερα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΙΛΙΑΡΑ?????Φυσικά και ΝΑΙ απλά λειτουργούσα ΠΑΝΤΑ με το πάνω κεφάλι όπως οι περισσότεροι σαραντάρηδες σήμερα και τα παιδιά της Μεταπολίτευσης!!!Τα σημερινά πιτσιρίκια ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ αλλά τους λείπει το μυαλό και προπάντων η πραγματική ΜΑΓΚΙΑ!!!Γιατί ψευτομαγκιά είναι να καβαλάς ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ με την ροπή στα κόκκινα ΑΚΡΑΝΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ τα καλοκαίρια με ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ και άντε κανά φανελάκι στην καλύτερη ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ για να φανούν τα μπράτσα και οι κοιλιακοί για να κάνουμε επίδειξη!!! Δεν το ήξερα το παλικάρι και δεν είναι η προπσωπική η επίθεση!!!ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ και μόνο!!!Και συγγνώμη και πάλι για το ύφος αν κάποιους ενοχλεί ΟΠΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ πάντα η ΑΛΗΘΕΙΑ δυστυχώς
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Την μαλακία που σας δέρνει κρατήστε την για το εαυτό σας !!! Δεν σας φταίμε σε τίποτα , ανόητοι σκατόψυχοι !!!!!!!!
    Τι τα διαβαζεις τοτε, μαζοχα εισαι?

Η αληθεια ειναι οτι το δυστυχημα ηταν πολυ επικινδυνο και για αλλους. Να φανταστειτε πως η μηχανη πηγαινε μονη της για 100 περιπου μετρα και ευτυχως πηγε και επεσε επανω σε ενα αυτοκινητο. Αν αυτο δεν ηταν αυτοκινητο και ηταν μηχανη ή πεζος? Τοτε?

Re: 20χρονος εφυγε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vamei
    Χωρις κρανος και πατιναρισματα σκοτωθηκε ...
    Δεν θα έγραφα στο ποστ, σκεπτόμενος από τον τίτλο ότι κάποιο παιδί ''έφυγε'' άδικα...
    Σήμερα το πρωι όμως ήμουν μάρτυρας ακριβώς του ίδιου περιστατικού χωρίς το θάνατο στο τέλος...
    Ο πιτσιρικάς οδηγούσε παπί τούμπανο... στις 8 το πρωί... ξεκράνωτος... να κάνει παντιές... σε κεντρικο δρόμο...
    Ποιος του φταίει εκτός από το κεφάλι του το ίδιο;
    Λυπάμαι αυτούς που αφήνει πίσω...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Αν για σενα σεβασμος ειναι να μη κοιτας την ουσια προκειμενω να αισθανεσαι καλος χριστιανος, τοτε ειμαι αναμφιβολα ασεβης για σενα και δεν εχω και το παραμικρο προβλημα γι'αυτο.
    Κατα την γνωμη μου η μονη βολη κατα οποιασδηποτε εννοιας σεβασμου στην ιστορια αυτη, ειναι ελλειψη σεβασμου του αλαφροϊσκιωτου νεανια ως προς την ζωη των αλλων πρωτα απ'ολα και μετα την δικη του. Επαιξε και εχασε, γιατι λοιπον θα επρεπε εγω να στεναχωρηθω? Ουτε καν τον ηξερα. Εσυ δηλαδη πως στεναχωρεθηκες? Σου κοπηκε η ορεξη? Η λες ο,τι λες για να φανεις συμπονετικος και αρα 'καλος' στους ιντερνετ φιλαρες?
    κοιτα δεν εχω καμια ορεξη να αντιπαρατεθω μαζι σου γιαυτο θα σου πω την αποψη μουκαι θα αποχωρησω..

ο σεβασμος για καποια πραγματα και ενα απο αυτα ειναι ο ΘΑΝΑΤΟς δεν εχει λογικη.
    κοιταω στην ουσια, ξερω οτι ο νεαρος εσφαλε και το πληρωσε με το υψιστο τιμημα

σεβομαστε ομως καποια πραγματα οπως τον πονο μιας μανας ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και ας πιστευουμε για τον νεκρο

εσυ δεν σεβαστηκες τιποτα.
    εισαι αναμφιβολα ασεβης για μενα.

τωρα για τα χαριτωμενα περι ορεξης καλοσυνες και ιντερνετ φιλαρες πεστα σε κανεναν αλλον..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    μην ξεκατινιαζεστε ετσι ρε παιδια.

Η ουσια ειναι οτι χαθηκε μια ακομη ανθρωπινη ζωη πανω σε 2 ροδες.

Οποιος και να ηταν, οτι κι αν φοραγε η δε φοραγε, ειναι τουλαχιστον ασχημο να γραφουμε με τετοιο τροπο δημοσια για καποιον που ακομη δεν εχει ταφει.

Ναι ειναι η politically correct αποψη και μονο αυτες αρμοζουν σε μια τετοια κατασταση.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να την ασπαζομαστε ολοι, τουλαχιστον ας καναμε την καρδια μας πετρα να μην σχολιασουμε καθολου.

Καλο ταξιδι στο παιδι.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
    τουλαχιστον ας καναμε την καρδια μας πετρα να μην σχολιασουμε καθολου.

Ναί όπως η στρουθοκάμηλος...
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    κοιτα δεν εχω καμια ορεξη να αντιπαρατεθω μαζι σου γιαυτο θα σου πω την αποψη μουκαι θα αποχωρησω..

ο σεβασμος για καποια πραγματα και ενα απο αυτα ειναι ο ΘΑΝΑΤΟς δεν εχει λογικη.
    κοιταω στην ουσια, ξερω οτι ο νεαρος εσφαλε και το πληρωσε με το υψιστο τιμημα

σεβομαστε ομως καποια πραγματα οπως τον πονο μιας μανας ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και ας πιστευουμε για τον νεκρο

εσυ δεν σεβαστηκες τιποτα.
    εισαι αναμφιβολα ασεβης για μενα.

τωρα για τα χαριτωμενα περι ορεξης καλοσυνες και ιντερνετ φιλαρες πεστα σε κανεναν αλλον..

Λες αλλα αντι αλλων.
    Το αν σεβομαι την μανα του η οχι, δεν εχει να κανει με το οτι λεω σε ενα φορουμ οτι δεν με νοιαζει που σκοτωθηκε ο γιος της. Μαλλον μπερδευεις το σεβασμο με την ελικρινεια.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Ναί όπως η στρουθοκάμηλος...

Όταν σου σκοτωθεί παιδί/φιλος/γνωστός με τον ίδιο τρόπο και είσαι στην κηδεία του και περάσουν κάποιοι και πούνε "Τα 'θελε ο κώλος του μαλακισμένου" τότε κάνε και την πάπια αν θες.....

Ενα παιδί 20 χρονών σκοτώθηκε, όντως δεν τον ξέραμε και λιγο μας νοιάζει και ελιναι λογικό αφου μας ενδιαφέρουν μόνο οι γνωστοί μας πλέον. Αλλά το τι έκανε αυτό το παιδί να πάρει το μηχανάκι και να συμπεριφερθει έτσι είναι άλλη ιστορία.

Το να ακούσω καντήλια για τους δικούς του ή για την παρέα του ή για την άδικη την κοινωνια κλπ κλπ το καταλαβαίνω. Αλλά το να λέμε τα παραπάνω είναι τουλάχιστον μικροπρέπεια.

Αν σκέφτεστε έτσι κρατήστε τα για τον εαυτό σας ή αφου σας νοιάζουν μονο οι γνωστοί σας, διδάξτε τα δικά σας παιδιά να μην κάνουν ότι κι ο μακαρίτης που δεν έχει άλλη ευκαιρία πλέον.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. H Kυριακή 9/4 εφυγε,η Κυριακη 16/4 ερχεται!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ,ΟΕΟ???
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2006, 03:30
  2. Άλλος ένας δικός μας έφυγε...
    από argy_kap στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 13:57
  3. Έφυγε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2005, 13:49
  4. Φιλε εφυγε ο Πανος...........